- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ohhh afiyet şifa olsun cimcimeye
Sizde panik atak var mı gerçekten? Bende de vardı hamilelikten önce şükür geçtiğini düşünüyorum inşallah lohusalık döneminde artmazAy böyle videolar benim panik atağımı tetikliyor
Sanırım öyle değil ya BNde de çok oluyorKasılma anında bıçak saplanması gibi bişiy oluyosa kasıklara doğuruyoz mu demek?
Biraz temizlik yaptım kocamsız kafam rahatSanırım öyle değil ya BNde de çok oluyor
Nasıl oluyor BNde bilmiyorum
VarSizde panik atak var mı gerçekten? Bende de vardı hamilelikten önce şükür geçtiğini düşünüyorum inşallah lohusalık döneminde artmaz
İnşallah Allah razı olsunSağlıcakla sarıl yavruna canım inşallah.Dualarımız da gözlerimiz de sende.
Ondan da olabilirBiraz temizlik yaptım kocamsız kafam rahat
Ay vallahi bende öyleyim eve içmek için aldığım 5litre suyu 10günde içerdim kendimYok valla. Yazdım görürsün hiç aramıyorum suyu Ben. Yaz ortasında bile deyim
Ya ben uzun süre durunca valla daha çok kalçam ağrıyo. Bana bi şey demedi. Ben kafama göre takılacam kendimi zorlamadan ya.Ondan da olabilir
BNde iki stor yıkadım ya o zmn çok oldu kasık batması baskı
Dr bana dedi fazla ayakta durma
Bana doktor olabilir eger olursa da ellesme memelerini uyarma ki dogumu baslatmasin demisti ama bende hic oyle islaklik olmadi. Sadece gogus uclarimda arada bi beyaz kurumus sut goruyorum o kadarKızlar bir de bir şey soracağım. Sizin de göğsünüzden sızıntı şeklinde süt geliyor mu ? Benim atletim sürekli ıslak, sürekli sızıyor, herhalde göğüs pedi takmaya başlayacağım başka türlü olmayacak
Belki de gazdir yaw gecen aksam bana da oldu benimki gaz ciktiKasılma anında bıçak saplanması gibi bişiy oluyosa kasıklara doğuruyoz mu demek?
Yok be bacı bende olmaz ki gaz. Bağırsaklar aşırı aktif.Bana doktor olabilir eger olursa da ellesme memelerini uyarma ki dogumu baslatmasin demisti ama bende hic oyle islaklik olmadi. Sadece gogus uclarimda arada bi beyaz kurumus sut goruyorum o kadarne guzel simdiden sutun var iste
Belki de gazdir yaw gecen aksam bana da oldu benimki gaz cikti
Bende aynı şekildeydim yani hamilelikten önce yolculuk vs yapamıyordum. Şehir merkezinden azıcık uzaklaşsak nefes alamıyordum. Şimdi yolculuk yapıyorum ama yine öyle dağ başı tenha yerleri sevemiyorum keyif almıyorum . Doğum için normal doğum istiyorum bi yandan ama zamanı belli olmaması beni geriyor sezeryan istiyorum bazen de onda da ya çok heyecanlanırım da beni tamamen bayıltırlarsa diye korkuyorum. Yani kendimi tamamen bende bırakamıyorumVar
Tedavi de oldum
Ama bazı şeyler yine de pek hoşuma gitmiyor
Mesela mr'a girmek gibi
Doğumda ellerimin bağlanmasına da izin veremem
Kontrolün tamamen benden çıkması fikrinden hoşlanmıyorum sanırım
Çocukları da öyle rahimde veya kesede tam sıkışmış gibi görmek nefesimin kesilmesime yol açabilir
O görüntüyü de sevmiyorum o yüzden gibi
Önceki hallerime göre çok daha iyiyim
O yüzden bazı şeyler de kusur kalsın modundayım
O benim işte tedavi olmadan önceki halimBende aynı şekildeydim yani hamilelikten önce yolculuk vs yapamıyordum. Şehir merkezinden azıcık uzaklaşsak nefes alamıyordum. Şimdi yolculuk yapıyorum ama yine öyle dağ başı tenha yerleri sevemiyorum keyif almıyorum . Doğum için normal doğum istiyorum bi yandan ama zamanı belli olmaması beni geriyor sezeryan istiyorum bazen de onda da ya çok heyecanlanırım da beni tamamen bayıltırlarsa diye korkuyorum. Yani kendimi tamamen bende bırakamıyorumgenel anesteziden aşırı korkuyorum uyanamazsam diye. Bi de Kandan da çok ürperiyorum Normali o yüzden de daha az düşünüyorum
5 litre 10 gün mü bnm oğlan ve ben 1 gündeAy vallahi bende öyleyim eve içmek için aldığım 5litre suyu 10günde içerdim kendimhamilelikte kendimi çok zorladım bi ara hep 3litre içtim ama bu ara yine içemiyorum
Valla benim dk başı ıslaklık var sinir oluyorumBana doktor olabilir eger olursa da ellesme memelerini uyarma ki dogumu baslatmasin demisti ama bende hic oyle islaklik olmadi. Sadece gogus uclarimda arada bi beyaz kurumus sut goruyorum o kadarne guzel simdiden sutun var iste
Belki de gazdir yaw gecen aksam bana da oldu benimki gaz cikti
Bende hiç olmuyorKızlar bir de bir şey soracağım. Sizin de göğsünüzden sızıntı şeklinde süt geliyor mu ? Benim atletim sürekli ıslak, sürekli sızıyor, herhalde göğüs pedi takmaya başlayacağım başka türlü olmayacak
Bizde de bitmez su. 3 litreye imkansız içemem bünyem kaldırmaz yani eminim. O kadar zorlarsam kusarım kesin heryerimden su fışkırırAy vallahi bende öyleyim eve içmek için aldığım 5litre suyu 10günde içerdim kendimhamilelikte kendimi çok zorladım bi ara hep 3litre içtim ama bu ara yine içemiyorum
Bir ara oluyordu şu sıra durdu gibi. Ekşi ekşi kokuyordu kendi kendime kokuyordum. Son dönemler olabilir sızıntı sütün bol olacak inşallahKızlar bir de bir şey soracağım. Sizin de göğsünüzden sızıntı şeklinde süt geliyor mu ? Benim atletim sürekli ıslak, sürekli sızıyor, herhalde göğüs pedi takmaya başlayacağım başka türlü olmayacak
Ellerini niye bağlasınlar düşünme öyle şeylerVar
Tedavi de oldum
Ama bazı şeyler yine de pek hoşuma gitmiyor
Mesela mr'a girmek gibi
Doğumda ellerimin bağlanmasına da izin veremem
Kontrolün tamamen benden çıkması fikrinden hoşlanmıyorum sanırım
Çocukları da öyle rahimde veya kesede tam sıkışmış gibi görmek nefesimin kesilmesime yol açabilir
O görüntüyü de sevmiyorum o yüzden gibi
Önceki hallerime göre çok daha iyiyim
O yüzden bazı şeyler de kusur kalsın modundayım
Biri öyle demişti sanki burdaEllerini niye bağlasınlar düşünme öyle şeylerBende de bir dönem başlangıç safhası vardi sanirim. Sürekli çarpıntı yaşıyordum. Telefon çalsa kötü haber beklerdim. Eşim az geç kalsa gözümün önünde arabayla takla atmış görüntüsü canlanırdı hemen. Uykumda öleceğim korkusu vardı. Sürekli yazistigim arkadaşlarımı tembihlerdim şu saate kadar yazmazsam annemin numarası bu arayın diye falan. Küçük kızım bebekken daha çok yaşıyordum bunu, simdi ona güveniyorum biraz galiba bisey olursa kim nasıl aranır öğrettim falan en azından ölüm ortada kalmaz yani inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?