- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Kız çıkarım sorun değil de pijama da yok o kadar bol ve kışlık, evde ince giyiyomPijamayla git nolcek doğuruyon ayy kombin yapmamış doğuramaz demezler ya
Ben standart çıkarım
Benimde yaklaşık 2 saattir dediğin gibi, yemeği bıraktım uzandım şükür şimdi sakinleştiKarı da sertleşme bi tık huh dedirtiyo nefesi darlıyo gibi.
Bişi olmaz yavrum ya zaten yanıyoz ince giyiniyoruzKız çıkarım sorun değil de pijama da yok o kadar bol ve kışlık, evde ince giyiyomgeçen kalın kazak giyince mont olmadı üstüme kocamın kabanını giydim küçük hüsamettine benzedim
Sen boşuna kasılma senin yerine ben kasılayım da doğurayımInsallah 37 leri goruruzz
Bakalim cumartesi bize ne diyecek
Kuzucum benim 1 aydir olan kasilmalarim 15-20 dkda bir oluyordu iste sonra hapa basladik. Hazirlik kasilmalari bunlar, aralari kisalmadigi surece dogum yok bosuna telas etmebenim aralari hic kisalmadi hep sabit kaldi o yuzden de hic acilmam olmadi iste sukur
Biraz da gelisimiyle ilgili sanirim
Geçen bi yorumda okudum, kadının kar yağarken sancısı başlamış, çorabımı giyemedim diyo çıplak ayak çıkmış terlikle, kocam yardım etmedi,çok üşümüştüm yazmış. Tabi ben bi ağla bi ağla okuyuncaBişi olmaz yavrum ya zaten yanıyoz ince giyiniyoruz
İlla en önce doğuracaksın di miYa bu doğum sancısi illa bele mi vurcak? Benim sık sık kasılmam oluyo bence.
Benim için çıplak ayak sorun olmaz benden önce kocam donarGeçen bi yorumda okudum, kadının kar yağarken sancısı başlamış, çorabımı giyemedim diyo çıplak ayak çıkmış terlikle, kocam yardım etmedi,çok üşümüştüm yazmış. Tabi ben bi ağla bi ağla okuyuncaüşürüz belki sen de hazırla kuzum kıyafet
Bizi doğurtuyordun nerdeyseNeyse geçti bence.
Kız valla Ben bile panik oldumİlla en önce doğuracaksın di mi
Benim doktor tüm karnın sertleşir doğum sancısında demişti
Bi yer sert b yer yumuşak kalmaz dimişti
Baştan beri baya normaldim hiç hamile gibi olmadım ama son zamanlarda başladı bunalım ağlamalar filanBn
Benim için çıplak ayak sorun olmaz benden önce kocam donar
BNde de bu ara hiç duygusallık yok
Bak benim de sert patlayacak gibi hele ayakta filan ama bu sertlesme başka.Kız valla Ben bile panik oldum
Yaa bnm hep sert karnım o zmn ne oluyor sırtı ve totosu diyordum ben ama
Ben bide balıkBaştan beri baya normaldim hiç hamile gibi olmadım ama son zamanlarda başladı bunalım ağlamalar filan
Bi taktik daha vereyim, gercek kasilmada karnina parmaginla bastirdiginda iceri cm bile girmezmis. Ust deri kayarmis o alttaki sertligin altinda. Yani rahim o kadar semsert kasilirmis bunu da en son doktorum soylemisti
Sirti ve poposuysa sadece karninin iki yeri sert olur diger yerler ona nazaran yumusak olur. Tum karnin semsert olup sanki kabariyormus gibi sanki uyusuyormus gibi bi his oldugunda kasilma oluyor isteKız valla Ben bile panik oldum
Yaa bnm hep sert karnım o zmn ne oluyor sırtı ve totosu diyordum ben ama
Ya bence bi acile git anlamıyoruz belkiBak benim de sert patlayacak gibi hele ayakta filan ama bu sertlesme başka.
Sen yine çok ciddye almamazlık yapma kasılmalar sıklaşınca genelde açılma yapıyor.
Sayın kasılma uzmanıBi taktik daha vereyim, gercek kasilmada karnina parmaginla bastirdiginda iceri cm bile girmezmis. Ust deri kayarmis o alttaki sertligin altinda. Yani rahim o kadar semsert kasilirmis bunu da en son doktorum soylemistikasilmalar 10 dkya bile dusse ciddiye almayiz, 5 dkya dusmeyi bekleriz dogum icin gel demeye dedi. Ama tabi enfeksiyon vs yoktur insallah, ben enfeksiyondan kasiliyomusum kontrole gittiginde doktoruna sor yine bi kontrol etsin enfeksiyon falan olmasin son dk
Sirti ve poposuysa sadece karninin iki yeri sert olur diger yerler ona nazaran yumusak olur. Tum karnin semsert olup sanki kabariyormus gibi sanki uyusuyormus gibi bi his oldugunda kasilma oluyor isteDAHA BU KIZ NASIL ANLATSIN SIZE KASILMAYI
Daha 3 gün önce baktı canım enfeksiyon olamaz. Enfeksiyon yapan bünyem de yok. Ama aynen o sertleşme oluyo ya. Bu bayağı ciddi sertleşme. Ama arası sık değil ve kısa süruyor işte.Bi taktik daha vereyim, gercek kasilmada karnina parmaginla bastirdiginda iceri cm bile girmezmis. Ust deri kayarmis o alttaki sertligin altinda. Yani rahim o kadar semsert kasilirmis bunu da en son doktorum soylemistikasilmalar 10 dkya bile dusse ciddiye almayiz, 5 dkya dusmeyi bekleriz dogum icin gel demeye dedi. Ama tabi enfeksiyon vs yoktur insallah, ben enfeksiyondan kasiliyomusum kontrole gittiginde doktoruna sor yine bi kontrol etsin enfeksiyon falan olmasin son dk
Sirti ve poposuysa sadece karninin iki yeri sert olur diger yerler ona nazaran yumusak olur. Tum karnin semsert olup sanki kabariyormus gibi sanki uyusuyormus gibi bi his oldugunda kasilma oluyor isteDAHA BU KIZ NASIL ANLATSIN SIZE KASILMAYI
Niye doğurcam dedinSen yine çok ciddye almamazlık yapma kasılmalar sıklaşınca genelde açılma yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?