2021 Aralık Anneleri

Pijamayla git nolcek doğuruyon ayy kombin yapmamış doğuramaz demezler ya
Ben standart çıkarım
Kız çıkarım sorun değil de pijama da yok o kadar bol ve kışlık, evde ince giyiyom geçen kalın kazak giyince mont olmadı üstüme kocamın kabanını giydim küçük hüsamettine benzedim

Kız çıkarım sorun değil de pijama da yok o kadar bol ve kışlık, evde ince giyiyom geçen kalın kazak giyince mont olmadı üstüme kocamın kabanını giydim küçük hüsamettine benzedim
Bişi olmaz yavrum ya zaten yanıyoz ince giyiniyoruz

Sen boşuna kasılma senin yerine ben kasılayım da doğurayım

Bişi olmaz yavrum ya zaten yanıyoz ince giyiniyoruz
Geçen bi yorumda okudum, kadının kar yağarken sancısı başlamış, çorabımı giyemedim diyo çıplak ayak çıkmış terlikle, kocam yardım etmedi,çok üşümüştüm yazmış. Tabi ben bi ağla bi ağla okuyunca üşürüz belki sen de hazırla kuzum kıyafet

Bn
Benim için çıplak ayak sorun olmaz benden önce kocam donar
BNde de bu ara hiç duygusallık yok

İlla en önce doğuracaksın di mi

Benim doktor tüm karnın sertleşir doğum sancısında demişti
Bi yer sert b yer yumuşak kalmaz dimişti
Kız valla Ben bile panik oldum
Yaa bnm hep sert karnım o zmn ne oluyor sırtı ve totosu diyordum ben ama

J jijikalp rahatlattı onun da hep böyle oluyomuş. Ben de ciddiye almıyorum şu an.
Bi taktik daha vereyim, gercek kasilmada karnina parmaginla bastirdiginda iceri cm bile girmezmis. Ust deri kayarmis o alttaki sertligin altinda. Yani rahim o kadar semsert kasilirmis bunu da en son doktorum soylemisti kasilmalar 10 dkya bile dusse ciddiye almayiz, 5 dkya dusmeyi bekleriz dogum icin gel demeye dedi. Ama tabi enfeksiyon vs yoktur insallah, ben enfeksiyondan kasiliyomusum kontrole gittiginde doktoruna sor yine bi kontrol etsin enfeksiyon falan olmasin son dk
Kız valla Ben bile panik oldum
Yaa bnm hep sert karnım o zmn ne oluyor sırtı ve totosu diyordum ben ama
Sirti ve poposuysa sadece karninin iki yeri sert olur diger yerler ona nazaran yumusak olur. Tum karnin semsert olup sanki kabariyormus gibi sanki uyusuyormus gibi bi his oldugunda kasilma oluyor iste DAHA BU KIZ NASIL ANLATSIN SIZE KASILMAYI

Sayın kasılma uzmanı
Olmuşsun valla BN sancı kasılma hiç bişi çekmedim siz gibi bende bişi bilmiyom

Daha 3 gün önce baktı canım enfeksiyon olamaz. Enfeksiyon yapan bünyem de yok. Ama aynen o sertleşme oluyo ya. Bu bayağı ciddi sertleşme. Ama arası sık değil ve kısa süruyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…