Evet evet bu geceyi de olaysız atlatıcaz bnceYok ya doğurmuyom bence.
Haha oladabilir tabi 1 aydır benmle gece gündüz ilgileniyorHahaaadoğur da evine git demiş kibarca
Doğuramadımmerve doğuruyorsun diye birikmiş 10 sayfayı bir nefeste okudum ama yine hüsran hadi en yakın zamanda inşşş
Bence 1 hafta daha varAslında bu gece doğursam iyi daha da kilo almadan vajinal hallederdim ben bu doğum işini.
Bu da müneccim oldu başımızaBence 1 hafta daha var
Tamam işte tüm karnın sertleşip yumuşarmış doğum sancısındaSağ sol orta sert aşagı yumuşak yağlı ya
Öyleyse kalk hadi oturmaya mı geldikAslında bu gece doğursam iyi daha da kilo almadan vajinal hallederdim ben bu doğum işini.
Kız aşagı taraf yağ var ondan göbek yağıTamam işte tüm karnın sertleşip yumuşarmış doğum sancısında
Aaa evet ananas hurmaÖyleyse kalk hadi oturmaya mı geldikmaydanoz nane ananas ye hangisi varsa artıkın
Hiçbiri yokÖyleyse kalk hadi oturmaya mı geldikmaydanoz nane ananas ye hangisi varsa artıkın
Kıs dur tam zamanı 1 hafta sonra çünkü BN ay sonu aramız açılmasınBu da müneccim oldu başımıza
Ananas ağzıma sürmem. Hurma yemeye günlük basladım ya 5 6 tane yiyorum. Bugününkünü de yerim birazdan.
O zaman yarın ilk iş bir kasa nane bir kasa maydanoz alıyorsun kıtır kıtır yiyorsunAnanas ağzıma sürmem. Hurma yemeye günlük basladım ya 5 6 tane yiyorum. Bugününkünü de yerim birazdan.
Valla göremediğimden bişi diyemicemAnneler iyi akşamlar ayıptır sorması sizin özel bölgenizde iç dudak kısmına doğru olan damarlanırızda belirginleşme var mı benim dikkatimi çekiyordu bugün ağdaya gittiğimde kuaförüme sordum her hamilelikte oluyor seninki az şişmiş bazı müşterilerimin parmak kalınlığında şişiyor dedi doğru mu acaba
Maalleyi başıma toplama be kadınKızlarrrr koşunmerve doğuruyordu doğurmadı
A asabiyimben5 Y yorgunnn_anne_Citlembik_ giggles RAAT tulay283300 M morruj1 nirdesiniz gelinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?