Büyük bi ihtimal yalancı kasılma şuan yaşadğınDaha 3 gün önce baktı canım enfeksiyon olamaz. Enfeksiyon yapan bünyem de yok. Ama aynen o sertleşme oluyo ya. Bu bayağı ciddi sertleşme. Ama arası sık değil ve kısa süruyor işte.
Ya bence bi acile git anlamıyoruz belki
Sen yine çok ciddye almamazlık yapma kasılmalar sıklaşınca genelde açılma yapıyor.
Hahah bilemdm
Bencede ama doğum yakın gibiBüyük bi ihtimal yalancı kasılma şuan yaşadğın
Çok da yakın olmayabilir 31. Haftadan beri yaşyrumBencede ama doğum yakın gibi
Seni çok güçlü gördüm ama benBen bide balıkBurcu’yu ota mota ağlayabilenimdi
Karnının her yeri tamamenseert mi oluyor?Kız valla Ben bile panik oldum
Yaa bnm hep sert karnım o zmn ne oluyor sırtı ve totosu diyordum ben ama
Doktoru bıktırmışsınÇok da yakın olmayabilir 31. Haftadan beri yaşyrumhatta bugun dr un yanında kasılmam olduğunda kasılıysun doğurmuysun doğur artık dedi hahahah
Öyle bi sertlik değil ama böyle parmağını göbeğine bastırdğında altında tas yada duvar var gbi düşün asla yumuşama yokKız valla Ben bile panik oldum
Yaa bnm hep sert karnım o zmn ne oluyor sırtı ve totosu diyordum ben ama
Vuuuu ver gazıSeni çok güçlü gördüm ama bentam böyle hanım ağa gibisin
Sen hastane seviyorsunÇok da yakın olmayabilir 31. Haftadan beri yaşyrumhatta bugun dr un yanında kasılmam olduğunda kasılıysun doğurmuysun doğur artık dedi hahahah
Sağ sol orta sert aşagı yumuşak yağlı yaKarnının her yeri tamamenseert mi oluyor?
Elimde değil ki kendi de göryo kasılma varDoktoru bıktırmışsın
Şimdi noldu doğurmuyon demiDoktoru bıktırmışsın
Dr için büyük bi anı olarak kalcan desene herkese anlatır artıkElimde değil ki kendi de göryo kasılma varkıdemli hastam diyor bana . Geçen İngiltere ye gtti ben hastanede yatarken beni görüntülü aradı onu anltyo bugun ebelere taa oralardan aradım ben yokken strese gireri diye unutulmaz hastamız diyor
Ama hastaneyi kasılmalarımdan ötürü seviyorumSen hastane seviyorsunondan senin oluyor Dr dayanamamış desene
Aynen hahahDr için büyük bi anı olarak kalcan desene herkese anlatır artık
Yok ya doğurmuyom bence.Şimdi noldu doğurmuyon demi
HahaaaAma hastaneyi kasılmalarımdan ötürü seviyorumkasılmam olmasa neyleyim hastaneyi neyse ki az kaldı dr cuğum gülerek söyledi ya seviyor beni ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?