- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Instagramda biri esine saka yapiyordu video cekiyor gizli doguruyorum diye gercek sancilari basladi doguma gitti sen de yapablrsnGece daha rahat eşim burda olcak ya o panik olsunben ona bakarken eğlenirim.
Canım bence hazırlık kasılmaları anlattığın. Doğuran grup var ordan okuduğum kadarıyla gerçek sancı böyle değilYatıyom telefon elde. 15-20 dkda bir ama kısa dediğim gibi.
Onu normal sayıyorlar ama bnce korkunçYatıyom telefon elde. 15-20 dkda bir ama kısa dediğim gibi.
Kombin önemli detay aman sakın atlamaHastaneye gitme kombinim var kulanmadığım odada koltuğun üstünde var depend de
Benim ilk çocuk 34+4 te doğmuştu 1 hafta küvezde kaldı ama arkadasımda 34 küsürlerden doğum yaptı direk çocuğuyla eve gitti.. çocuktan çocuğa değişiyorAaa 35. Haftaya girince risk olmuyor muymuuusyani mesea 34+bisey de dogsa?
Öf ama böyle çok heyecan verici.Canım bence hazırlık kasılmaları anlattığın. Doğuran grup var ordan okuduğum kadarıyla gerçek sancı böyle değil
Yav gitÖf ama böyle çok heyecan verici.
Cidden önemli ama şimdi merve yazınca farkettim ben acil durumda nasıl evden çıkıcam bilmiyorum. Evdeyim diye kışlık hamilelik vs almadım olanlarla takılıyorum. O panikle ney giyicem şaşırırım, ayarlayım bari hazırda dursunKombin önemli detay aman sakın atlama
Daha uyumayız da haberimiz olurYav githeyecanmış inşallah biz uyurken fıırrrttt etmezsin
Pijamayla git nolcek doğuruyon ayy kombin yapmamış doğuramaz demezler yaCidden önemli ama şimdi merve yazınca farkettim ben acil durumda nasıl evden çıkıcam bilmiyorum. Evdeyim diye kışlık hamilelik vs almadım olanlarla takılıyorum. O panikle ney giyicem şaşırırım, ayarlayım bari hazırda dursun
Yaa BN dayanamıyom erkenden hopiişştttt oluyomDaha uyumayız da haberimiz olur
Az daha sürerse çağıracam eşimiYav githeyecanmış inşallah biz uyurken fıırrrttt etmezsin
Hıııı o zman bilmyrumYaa BN dayanamıyom erkenden hopiişştttt oluyomya göremezsem
Çağır çağır bi nst yapılır olmadıAz daha sürerse çağıracam eşimi
Zaten direkt sen geldin aklıma şimdi karşıma çıkıncaAha been
No gelmiyor gece çişe kalkınca bakım bari gözümü açıptaHıııı o zman bilmyrummailine geliyor mu etiket mesaj fln atarız
Ahhaha aynenNo gelmiyor gece çişe kalkınca bakım bari gözümü açıpta
Insallah 37 leri goruruzzIşte 37 olmadan her durum için var o ihtimal maalesef. Ama kuzenimin 35 haftalık doğdu. Hiç girmedi. Korkma sen hiç. Sadecd olumlu düşün.
Bakalim cumartesi bize ne diyecekValla bana 32de öyle dedi canım, 2 hafta yat 10 gün fitil koy ama daha fazla değil dedi. 35 i görürsek yeterli durdurmam o saatten sonra akışa bırakırız diyor. Şükür biz de 35-6 da gittik 2,5 kilo olmuştu artık gelirse de buyursun gelsin dedi doktor
Karı da sertleşme bi tık huh dedirtiyo nefesi darlıyo gibi.
Kuzucum benim 1 aydir olan kasilmalarim 15-20 dkda bir oluyordu iste sonra hapa basladik. Hazirlik kasilmalari bunlar, aralari kisalmadigi surece dogum yok bosuna telas etmeKısa sürüyo ama 15 20 dkda bir olmuştur. Dur simdi saate bakmaya başladım. Diğer tarafıma döndüm bakalım nasıl olcak.
Biraz da gelisimiyle ilgili sanirimBenim ilk çocuk 34+4 te doğmuştu 1 hafta küvezde kaldı ama arkadasımda 34 küsürlerden doğum yaptı direk çocuğuyla eve gitti.. çocuktan çocuğa değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?