2021 Aralık Anneleri

Yatıyom telefon elde. 15-20 dkda bir ama kısa dediğim gibi.
Onu normal sayıyorlar ama bnce korkunç ben buraya yazdığım gece 12 den 3 kadar tam 10 dk da bir kasıldım . Dr a dedim 5 dk da 1 dedi ama internette 10 dk 1 olunca da dr a gidin yazıyor. Bak tam bunu yazarken yine kaslma başladı içim çekiliyor nefes almam zorlaşıyor ve benm eskisi kadar kısa da sürmüyor artık

Kombin önemli detay aman sakın atlama
Cidden önemli ama şimdi merve yazınca farkettim ben acil durumda nasıl evden çıkıcam bilmiyorum. Evdeyim diye kışlık hamilelik vs almadım olanlarla takılıyorum. O panikle ney giyicem şaşırırım, ayarlayım bari hazırda dursun

Pijamayla git nolcek doğuruyon ayy kombin yapmamış doğuramaz demezler ya
Ben standart çıkarım

Işte 37 olmadan her durum için var o ihtimal maalesef. Ama kuzenimin 35 haftalık doğdu. Hiç girmedi. Korkma sen hiç. Sadecd olumlu düşün.
Insallah 37 leri goruruzz
Bakalim cumartesi bize ne diyecek
Karı da sertleşme bi tık huh dedirtiyo nefesi darlıyo gibi.

Kısa sürüyo ama 15 20 dkda bir olmuştur. Dur simdi saate bakmaya başladım. Diğer tarafıma döndüm bakalım nasıl olcak.
Kuzucum benim 1 aydir olan kasilmalarim 15-20 dkda bir oluyordu iste sonra hapa basladik. Hazirlik kasilmalari bunlar, aralari kisalmadigi surece dogum yok bosuna telas etmebenim aralari hic kisalmadi hep sabit kaldi o yuzden de hic acilmam olmadi iste sukur
Benim ilk çocuk 34+4 te doğmuştu 1 hafta küvezde kaldı ama arkadasımda 34 küsürlerden doğum yaptı direk çocuğuyla eve gitti.. çocuktan çocuğa değişiyor
Biraz da gelisimiyle ilgili sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…