- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Tabi kıskandın önce doğurcak diye
Aynen cnm tahmin ettim
Hemen kasilmaya basladi kizTabi kıskandın önce doğurcak diye
He kız sorma Allah tan doğuruyorum demediHemen kasilmaya basladi kiz
Yok kurumerve bir bak bakim suyun falan gelmismi:)
Bak benm kasılmam şöyle oluyo, önce hafif nefesim kesiliyor gbi darlanıyorum sonra göbeğimde yada biraz yukarısı semsert ve top gbi oluyor . Uzun sürerse iyice nefesim kesiliyor sonra hafif pozisyon değiştirince gevşiyor gbi oluyo. Ama uzun sürüyor ve aralıkları düşünce mutlaka hastanrye git illa ağrı olması gerekmyormuş sonradan da oluyrmşAma ben göbeği böyle yayınca hiç olmazdı. Oturur gibi okunca saha geriliyo ya normal hali bile o zaman hiç anlayamıyom nerdeyse kendi sertliği mi kasılma mı.
Depend hazirda dursun gelirse takcanYok kuru
Nisan gelirse tamam 1 gun icinde olablrKız dur ne suyu yalancı sancı da olabilir
Nişan var mu
Uzun sürmüyo canım bi an geliyo gidiyo.Bak benm kasılmam şöyle oluyo, önce hafif nefesim kesiliyor gbi darlanıyorum sonra göbeğimde yada biraz yukarısı semsert ve top gbi oluyor . Uzun sürerse iyice nefesim kesiliyor sonra hafif pozisyon değiştirince gevşiyor gbi oluyo. Ama uzun sürüyor ve aralıkları düşünce mutlaka hastanrye git illa ağrı olması gerekmyormuş sonradan da oluyrmş
Yalancı da olabilir ayy inşallah gece olmaz panik olur insan daha çokUzun sürmüyo canım bi an geliyo gidiyo.
Hastaneye gitme kombinim var kulanmadığım odada koltuğun üstünde var depend deDepend hazirda dursun gelirse takcan
Uzun sürmüyo canım bi an geliyo gidiyo.
Gece daha rahat eşim burda olcak ya o panik olsunYalancı da olabilir ayy inşallah gece olmaz panik olur insan daha çok
Ben artık yaşaya yaşaya bi hal olduğum içinKasilmayi simdi anladim vallaSaskin25
Masallah hersey hazirHastaneye gitme kombinim var kulanmadığım odada koltuğun üstünde var depend de
Yatıyom telefon elde. 15-20 dkda bir ama kısa dediğim gibi.Aralıklarına bak bakalm , bizi de habersiz bırakma
Dur yatıyom ona kalkınca bakarımKız dur ne suyu yalancı sancı da olabilir
Nişan var mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?