- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Kız bırak kg yi Merve doğuruyordu vazgeçtiKızlar kilolarıniz arttı mıbir ben mi böyle kgları aldım yaa
Merve o kadar dedi ki en sonunda bu hafta sonu doğururKız bırak kg yi Merve doğuruyordu vazgeçti
Ben 6,5 da kaldimKızlar kilolarıniz arttı mıbir ben mi böyle kgları aldım yaa
Ye ye yarasın et olsun can olsun bebişeBen 6,5 da kaldimbu hafta 7 olur kesin, ac gibi yiyorum bebito icin
Zaten içindeki su ,plesenta ve bebek o kadarBen 6,5 da kaldimbu hafta 7 olur kesin, ac gibi yiyorum bebito icin
Midem agzimda geziyorum saat basi bisi yiyorum mutfak kuruduYe ye yarasın et olsun can olsun bebişeboşver kilo verilir her türlü
Aman olsun saglik olsun kilo hic onemli degil emzirirken verilir bosverZaten içindeki su ,plesenta ve bebek o kadarben senin 2.5katini almışım diyeyim anla şok şok şok
4 gözle bekliyorum ya sen ya daKızlarrrr koşunmerve doğuruyordu doğurmadı
A asabiyimben5 @yorgunnn_anne_Citlembik_ @giggles @RAAT @tulay283300 M morruj1 nirdesiniz gelinnnn
Benimde elime sivilce değdi ona bakarken aynada gördüm elleyince hissedilmiyor sadece bakınca görüyordum merak ettim sizlerde var mı. Diye yoksa doktoruma soracağımValla göremediğimden bişi diyemicem
Gittiğimde sorarım
Ama normaldir kan oranı yükseldi ödem herşey olduğundan
Sen kasılmanın ne olduğunu anlatırken ben kasildigimi farkettim e ben bunu hep yaşıyormusum yaSen yine çok ciddye almamazlık yapma kasılmalar sıklaşınca genelde açılma yapıyor.
Aslında bu gece doğursam iyi daha da kilo almadan vajinal hallederdim ben bu doğum işini.
Hiç reflü yaşamadım ne desem doğru olmaz ama göbeğin tamamen sertleşiyorsa dokunduğunda duvar var gbi oluyrsa ve onda hafif nefesin kesiliyor gbi olursa evet o kasılmaSen kasılmanın ne olduğunu anlatırken ben kasildigimi farkettim e ben bunu hep yaşıyormusum yasanki reflü göğüse vurur ya öyle bir sıkışma oluyo beraberinde göğsümde bu şimdi kasilmami
Görmüyorum ama , Fitili koyarken Elime şişlik geliyor öyle bir şey mi acaba . Sanırım varis oluşuyor.Anneler iyi akşamlar ayıptır sorması sizin özel bölgenizde iç dudak kısmına doğru olan damarlanırızda belirginleşme var mı benim dikkatimi çekiyordu bugün ağdaya gittiğimde kuaförüme sordum her hamilelikte oluyor seninki az şişmiş bazı müşterilerimin parmak kalınlığında şişiyor dedi doğru mu acaba
Hahahshaha ayy şimdi okudum hepsini B BitterCikilataMaalleyi başıma toplama be kadın
2600 kaçıncı hafta çıktı peki
Ben 7.5 kilodaydım en son şimdi 8.5 olmuş nasıl oldu o arayı kaçırdımKızlar kilolarıniz arttı mıbir ben mi böyle kgları aldım yaa
Bende niye yok kasılma yaw valla bnde olmuyorHahahshaha ayy şimdi okudum hepsini B BitterCikilata
Ben her akşam öyle doğuruyorum annem
Akşam kasılmalarım oluyor hep benim de ama ciddiye almıyorum çünkü doktor 1 saat boyunca 5dk da bir 10 dk bir olursa iletişime geçelim demişti benimkiler düzensiz
Onda kaldım ben.Kızlar kilolarıniz arttı mıbir ben mi böyle kgları aldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?