2021 Aralık Anneleri

Valla göremediğimden bişi diyemicem
Gittiğimde sorarım
Ama normaldir kan oranı yükseldi ödem herşey olduğundan
Benimde elime sivilce değdi ona bakarken aynada gördüm elleyince hissedilmiyor sadece bakınca görüyordum merak ettim sizlerde var mı. Diye yoksa doktoruma soracağım

Sen yine çok ciddye almamazlık yapma kasılmalar sıklaşınca genelde açılma yapıyor.
Sen kasılmanın ne olduğunu anlatırken ben kasildigimi farkettim e ben bunu hep yaşıyormusum ya sanki reflü göğüse vurur ya öyle bir sıkışma oluyo beraberinde göğsümde bu şimdi kasilmami

Sen kasılmanın ne olduğunu anlatırken ben kasildigimi farkettim e ben bunu hep yaşıyormusum ya sanki reflü göğüse vurur ya öyle bir sıkışma oluyo beraberinde göğsümde bu şimdi kasilmami
Hiç reflü yaşamadım ne desem doğru olmaz ama göbeğin tamamen sertleşiyorsa dokunduğunda duvar var gbi oluyrsa ve onda hafif nefesin kesiliyor gbi olursa evet o kasılma

Görmüyorum ama , Fitili koyarken Elime şişlik geliyor öyle bir şey mi acaba . Sanırım varis oluşuyor.

Maalleyi başıma toplama be kadın
Hahahshaha ayy şimdi okudum hepsini B BitterCikilata
Ben her akşam öyle doğuruyorum annem
Akşam kasılmalarım oluyor hep benim de ama ciddiye almıyorum çünkü doktor 1 saat boyunca 5dk da bir 10 dk bir olursa iletişime geçelim demişti benimkiler düzensiz

Bende niye yok kasılma yaw valla bnde olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…