- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Son ay böyle oluyormuş galiba bana geçen gün sağlık ocağındaki hemşire sordu el ayak şişmelerin başladı mı diye ama bende henüz hiç yok alyansım aynı bollukta oluyor aldıklarım saf kiloGünaydın kızlar, uyandım ellerim öyle şişmiş ki patlayacak gibi yazamıyorum bile. İlk kez böyle oldu. Akşam farklı bir şey de yemedimson ay böyle mi geçecek acaba…..
Pazartesi çağırdı doğuma hazırlık testleri yapacağız aç gel dedi hala istiyorKızlar doktorunuz tahlillere devam ediyor mu ? Benim son 1 aydır hiç tahlil istemedi almadı
Sanırım hayırBende öyleyim inşallah doğumdan sonra hemen atarız bu ödemleri. Emzirirken yeşil çay detoks çayları falan içebilcez mi
Zaten 40 giyiyorumAynı bende ödem oldum sanırım ellerim ayaklarım çok sis ayakkabılar olmuyor ayağıma
Ben ara sıra yemeye başladım hem hurma hem ananasSanırım hayır
Ananas yeriz o da süper ödem atıyor
Vayyy harikasinnn masallah darisi basimaBen sandalyeye oturarak dün ütüleme işlemlerini bitirdimkomidine de yerleştirdim, vatana millete hayırlı olsun
Benim ellerim uyusuyor sis yani belli ayaklarm da da biraz varGünaydın canım. Yaklaşık 1 haftadır benimde öyle ellerim ayaklarım şiş uyanıyorum. Tuzlu da yemiyorum ama anlamış değilim. Dediğin gibi hele ellerim hiçbirşey tutamıyorum gerilmiş sanki iyice
Benim alyans baştan beri olmuyor denemedim yani bir dahaSon ay böyle oluyormuş galiba bana geçen gün sağlık ocağındaki hemşire sordu el ayak şişmelerin başladı mı diye ama bende henüz hiç yok alyansım aynı bollukta oluyor aldıklarım saf kilo
Eller ayaklar balon uyandım ilk kez böyle oldu canım, yazın şişmiştim bir de sıcakta geneldi o amaBenim ellerim uyusuyor sis yani belli ayaklarm da da biraz var
Ben de geçen hafta başladım bişey olmaz benceBen ara sıra yemeye başladım hem hurma hem ananaserken mi yoksa
İnşallah vaktinde kolay doğumlarımız olurBen de geçen hafta başladım bişey olmaz bence
Napcaz bilmiyorum uyusma var bende bayadir gece yatinca daha cok sisliktenEller ayaklar balon uyandım ilk kez böyle oldu canım, yazın şişmiştim bir de sıcakta geneldi o ama
Benim de bacaklarmda var bence ins dogum sonrasi veririz odemleri kilolari:)Ben vücut kilodan çok ödem tutuyor bacaklarımı görsenDyt bile dedi aşırı ödem tutmuşsun
Aynen şişince uyuşmuş zaten kan az gidiyor haliyle. Demek ki daha dikkat edicez tuza, bol su bir de yürüyüş yapmak gerek. Hoş 2 adım atsam karnım aşağı düşecek gibi oluyorNapcaz bilmiyorum uyusma var bende bayadir gece yatinca daha cok sislikten
Ben vücut kilodan çok ödem tutuyor bacaklarımı görsenDyt bile dedi aşırı ödem tutmuşsun
Lohusalıkta aşırı ter oluyormuş ama arkadaşım 2 ay sonra alyansımı takabildim demiştiBenim de bacaklarmda var bence ins dogum sonrasi veririz odemleri kilolari:)
BEnim oğlanda ilk hafta vardı ödem sonra birden indi inşallah bunda da çabucak atarım hareket ve bol su lazım zaten sezeryanlıya çok yatmak yasak dikişler kaynasın diye evde bile yürüyüş lazımLohusalıkta aşırı ter oluyormuş ama arkadaşım 2 ay sonra alyansımı takabildim demişti
Ayy inşallah ben zaten ödemden hep şikayetçiyim o kadar da su içiyorum nereye gidiyor anlamıyorumBenim de bacaklarmda var bence ins dogum sonrasi veririz odemleri kilolari:)
Maalesef biraz hareket ettir zaten ödem son ay şişirir iyidenGünaydın kızlar, uyandım ellerim öyle şişmiş ki patlayacak gibi yazamıyorum bile. İlk kez böyle oldu. Akşam farklı bir şey de yemedimson ay böyle mi geçecek acaba…..
Benimde kolumun üstüne yatıyorum uyuşuyorNapcaz bilmiyorum uyusma var bende bayadir gece yatinca daha cok sislikten
Aah o acıyla evde nası yürüyeyim yaBEnim oğlanda ilk hafta vardı ödem sonra birden indi inşallah bunda da çabucak atarım hareket ve bol su lazım zaten sezeryanlıya çok yatmak yasak dikişler kaynasın diye evde bile yürüyüş lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?