2021 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar, uyandım ellerim öyle şişmiş ki patlayacak gibi yazamıyorum bile. İlk kez böyle oldu. Akşam farklı bir şey de yemedim son ay böyle mi geçecek acaba…..
Son ay böyle oluyormuş galiba bana geçen gün sağlık ocağındaki hemşire sordu el ayak şişmelerin başladı mı diye ama bende henüz hiç yok alyansım aynı bollukta oluyor aldıklarım saf kilo

Kızlar doktorunuz tahlillere devam ediyor mu ? Benim son 1 aydır hiç tahlil istemedi almadı
Pazartesi çağırdı doğuma hazırlık testleri yapacağız aç gel dedi hala istiyor

Günaydın canım. Yaklaşık 1 haftadır benimde öyle ellerim ayaklarım şiş uyanıyorum. Tuzlu da yemiyorum ama anlamış değilim. Dediğin gibi hele ellerim hiçbirşey tutamıyorum gerilmiş sanki iyice
Benim ellerim uyusuyor sis yani belli ayaklarm da da biraz var

Son ay böyle oluyormuş galiba bana geçen gün sağlık ocağındaki hemşire sordu el ayak şişmelerin başladı mı diye ama bende henüz hiç yok alyansım aynı bollukta oluyor aldıklarım saf kilo
Benim alyans baştan beri olmuyor denemedim yani bir daha çünkü gebelik öncesi kilo almıştım zaten. Ama ödem sıcaklar bitince geçmişti, bu sabah dev bir balon olarak uyandım

Lohusalıkta aşırı ter oluyormuş ama arkadaşım 2 ay sonra alyansımı takabildim demişti
BEnim oğlanda ilk hafta vardı ödem sonra birden indi inşallah bunda da çabucak atarım hareket ve bol su lazım zaten sezeryanlıya çok yatmak yasak dikişler kaynasın diye evde bile yürüyüş lazım

Günaydın kızlar, uyandım ellerim öyle şişmiş ki patlayacak gibi yazamıyorum bile. İlk kez böyle oldu. Akşam farklı bir şey de yemedim son ay böyle mi geçecek acaba…..
Maalesef biraz hareket ettir zaten ödem son ay şişirir iyiden

BEnim oğlanda ilk hafta vardı ödem sonra birden indi inşallah bunda da çabucak atarım hareket ve bol su lazım zaten sezeryanlıya çok yatmak yasak dikişler kaynasın diye evde bile yürüyüş lazım
Aah o acıyla evde nası yürüyeyim ya daha önce hiç amelyt olmadım ama acıyordur herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…