- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yok yok acımıyor ama yürümezsen kaynamazAah o acıyla evde nası yürüyeyim yadaha önce hiç amelyt olmadım ama acıyordur herlde
BEnim oğlanda ilk hafta vardı ödem sonra birden indi inşallah bunda da çabucak atarım hareket ve bol su lazım zaten sezeryanlıya çok yatmak yasak dikişler kaynasın diye evde bile yürüyüş lazım
İnş iyi olalım da hiç oturmam zaten, yata yata artık cinnet geldi 9 aydırMaalesef biraz hareket ettir zaten ödem son ay şişirir iyiden
Hadi ya . Yapılması gerekiyorsa mecbur yapcaz o zmanYok yok acımıyor ama yürümezsen kaynamaz
Valla dr demişti dinlenmek için oturvan sonra devam bi de dik yürüyecen
Bende aynı diyorum ama rahat yatmayı da özlemedim değil söyle kolumun altına yastığı alıp yüzüstü bi yatsam diyorum . Ama hayal olarak kalacak sanırımİnş iyi olalım da hiç oturmam zaten, yata yata artık cinnet geldi 9 aydır
Öyle derler erkek belden kız kasiktan vurur diyeCinsiyete göre o da mı farklıymış
Ahaa B BitterCikilata hala doğuruyo olabilirim. Yataktan kalkınca bıçak gibi saplandı az önceÖyle derler erkek belden kız kasiktan vurur diye
Bana da doktor odemler gecsin diye bacaklarini falan hareket ettircen demisti ameliyat sonrasiYok yok acımıyor ama yürümezsen kaynamaz
Valla dr demişti dinlenmek için oturvan sonra devam bi de dik yürüyecen
Verirler bence serum. ☹Kızlar dünden beri hiç uyumadım ,başım çok ağrıyor normalde migrenim var gebeliğin ilk aylarında devam etti ama son aylarda çok nadir ağırir idi ve üstüne parol alırdım geçirir ya da azaltirdi şimdi çok kötüyüm . Acile gidecem hiç olmazsa bana göre serum verirler demi
BEn hareketliyim de hiç erki etmiyor. Tuzlu yemiyorum da bu ara saldım amaEli ayağı şişenler hem tansiyonunuzu kontrol edin
Hem de benim tuzlu uediğimde değil de karbonhidrar ağırlıklı ydğimde şişlerim oluyor
Ona da dikkat edebilirisiniz
Yaaa kız diye diye doğurcan hee
Yaa ben hep kasıkkÖyle derler erkek belden kız kasiktan vurur diye
Aynen yaparız merak etme ağrı filan da abartılan kadar yokHadi ya . Yapılması gerekiyorsa mecbur yapcaz o zman
Benim de hareketten bağımsız olarak karbonhidratlı yediysem arada şişlerim oluyor işteBEn hareketliyim de hiç erki etmiyor. Tuzlu yemiyorum da bu ara saldım ama
Ben önceden de az tuzlu yaptığım için normal hayatta da ödem çok çabuk tutarım hep ananas kabuğu kaynatırım kiraz sapı filan gebelikte de bunlar yasak olunca kaldık ortadaBenim de hareketten bağımsız olarak karbonhidratlı yediysem arada şişlerim oluyor işte
Tuzdan olsa balon gibi olurdum
Tuzlu yerim çünkü
Ben tuzu otomatik atarım yemeklere resmenBen önceden de az tuzlu yaptığım için normal hayatta da ödem çok çabuk tutarım hep ananas kabuğu kaynatırım kiraz sapı filan gebelikte de bunlar yasak olunca kaldık ortada
Ya bi git allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?