2021 Aralık Anneleri

Aah o acıyla evde nası yürüyeyim ya daha önce hiç amelyt olmadım ama acıyordur herlde
Acimiyor endiselenme sadece uzanıp mesela dolaptan bişey almayacaksin bebekten başka bişey kaldirmayacaksin ani hareket etmeyeceksin
Gerisi normal hareket hiç ameliyat Yeri acımadı bende
Hadi ya . Yapılması gerekiyorsa mecbur yapcaz o zman
bende hastanede yatiyordum hemşireler de kalk yürü demedi zaten miyom da aldirmistim ağrım vardı
Doktorum odaya bir geldi sen hala yatiyormusun dedi tuttu elimden kalk bakıyım dedi dimdik yaptı beni yürüttü bayagi bana kalsa baybas olmuş gibi bir ay yatardim

Bana dediler gece saat 12 de 10 dk dinlenip 2 tur atıp geleceksin diye koridorda
Aynen benimde ameliyat yerimde ağrı hiç olmadı hapşirırken öksürürken agrım oldu tek o

Kız 45 -46 giyiyor bnmkiler oluyor şükür sadece şortlarını evde giyiyorum
Biraz daha şişersen onlari giyersin Evdeki paspal halimi görseniz, gecen arkadaşım resim istedi karnın büyüdü mü diye, pijama moduna geri döndüm dedim. Küçük kızıma hamileyken sizler gibi Facebook grubu vardı o zaman öyle tanışmıştık onunla da. O zamanlar hepimiz o moddaydık nostalji oldu ona da

Ne kadar sürer peki tahmiini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…