Benim ayaklarim sis. Davulcu gibi ayakkabi topuguna basip geziyorum aradaKeske biraz benim bacaklarim falan da sisse cop gibi duruyorlar hala
Ben içiyorum karışım yaparım kendimeBen tuzu otomatik atarım yemeklere resmen
Ay hiç öyke şeyler içemiyorum ben ya
Bi de o kadar su içiyorsun haBen içiyorum karışım yaparım kendime
Tuzlu olursa ben yandım kavrulurum resmen
Bi kırma hevesimi be kadınYa bi git allasen
Allah razı olsun kuzum geldim yaptırdıkVerirler bence serum. ☹
Canım covid de arttı ortalık çorba yine. Ne desek boşAllah razı olsun kuzum geldim yaptırdıkhamile diye her acil bile almiyo garip
Maalesef içmeme rağmen işteBi de o kadar su içiyorsun ha
Acimiyor endiselenme sadece uzanıp mesela dolaptan bişey almayacaksin bebekten başka bişey kaldirmayacaksin ani hareket etmeyeceksinAah o acıyla evde nası yürüyeyim yadaha önce hiç amelyt olmadım ama acıyordur herlde
Hadi ya . Yapılması gerekiyorsa mecbur yapcaz o zman
Geçmiş olsun hamilelik dışı hastalık olunca zor oluyor yahu benimde bogazlarim açıyor inşallah kovit değilimdir hep evdeyim ama yinede korkuyorumAllah razı olsun kuzum geldim yaptırdıkhamile diye her acil bile almiyo garip
Bana dediler gece saat 12 de 10 dk dinlenip 2 tur atıp geleceksin diye koridordaAcimiyor endiselenme sadece uzanıp mesela dolaptan bişey almayacaksin bebekten başka bişey kaldirmayacaksin ani hareket etmeyeceksin
Gerisi normal hareket hiç ameliyat Yeri acımadı bende
bende hastanede yatiyordum hemşireler de kalk yürü demedi zaten miyom da aldirmistim ağrım vardı
Doktorum odaya bir geldi sen hala yatiyormusun dedi tuttu elimden kalk bakıyım dedi dimdik yaptı beni yürüttü bayagibana kalsa baybas olmuş gibi bir ay yatardim
Eşinin ayakkabılarını giyZaten 40 giyiyorumbi de olmazsa naparım bilmiyorum
Kız 45 -46 giyiyorEşinin ayakkabılarını giy
Biraz daha şişersen onlari giyersinKız 45 -46 giyiyorbnmkiler oluyor şükür sadece şortlarını evde giyiyorum
Yaa bu nedirBu terördürYasemin Bal, Instagram
2,895 likes, 37 comments - yasmineli_cradleline, November 10, 2021www.instagram.com
Ne kadar sürer peki tahmiiniAcimiyor endiselenme sadece uzanıp mesela dolaptan bişey almayacaksin bebekten başka bişey kaldirmayacaksin ani hareket etmeyeceksin
Gerisi normal hareket hiç ameliyat Yeri acımadı bende
bende hastanede yatiyordum hemşireler de kalk yürü demedi zaten miyom da aldirmistim ağrım vardı
Doktorum odaya bir geldi sen hala yatiyormusun dedi tuttu elimden kalk bakıyım dedi dimdik yaptı beni yürüttü bayagibana kalsa baybas olmuş gibi bir ay yatardim
Dogum tarihin belli oldu mu cnmNe kadar sürer peki tahmiini
Belki yarın belki yarından da yakınDogum tarihin belli oldu mu cnm
Oyle gercektenBelki yarın belki yarından da yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?