2021 Aralık Anneleri

Sağlıkla gelsin bebişin bu zamana kadar durabilmiş çok şükür. Benim var doğurasım. Tabi ama sonra kızıyorum kendime kendi ne zaman isterse o zaman gelsin. Yaz yine arada.
Evet çok şükür rüya gibi bu haftaları görmek bile. Çok korkuttu çünkü bizi ilk zamanlar. Senin doğurasın var biliyorum ama gerçekten bebişler ne zaman geleceklerine kendileri karar verdiği gibi ne zaman doğacaklarına da kendileri karar veriyor sağlıkla gelsinler de önemli değil

Kizlar sizin bebeklerde nefes aliyormus gibi hareket ediyor mu video atabilsem atacM

Bazen olayları akışına bırakmak gerekir

Saglikla kavus insallah bebisine Allah razi olsun valla okuyunca bile rahatladim. Bugun mesela cok oturmam gerekti ve gercekten dedigin gibi inanilmaz kasilmam oldu, oturmakla kasilma olmasinin sebebi ne anlamiyorum hictek care yatmak

Saglikla kavus insallah bebisine Allah razi olsun valla okuyunca bile rahatladim. Bugun mesela cok oturmam gerekti ve gercekten dedigin gibi inanilmaz kasilmam oldu, oturmakla kasilma olmasinin sebebi ne anlamiyorum hictek care yatmak
Amin inşallah hepimiz kavuşalım doktorlarımız gerkeen önlemi alıyorlar sonuçta, güvenip dediklerini yaparsak hayırlısıyla gidebildiği yere kadar gider en nihayetinde bebişler karar veriyor. İster istemez oturunca karın kasları kasılıyor sanırım ve o bölgedeki diğer kasılmalar da birbirini tetikliyor. Mesela tuvalete çıkmadıysan veya idrar torbası doluysa da çok rahim kasılması hissediyordum ben. Bebişlerimiz kendileri gelmeden bizi bol bol dinlendirmeye çalışıyorlar bence öyle düşünüyorum bizi düşünüyorlar diye düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…