- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
Evet çok şükür rüya gibi bu haftaları görmek bile. Çok korkuttu çünkü bizi ilk zamanlar. Senin doğurasın var biliyorumSağlıkla gelsin bebişin bu zamana kadar durabilmiş çok şükür.Benim var doğurasım. Tabi ama sonra kızıyorum kendime kendi ne zaman isterse o zaman gelsin. Yaz yine arada.
Kac gun kaldi merve dogumaSağlıkla gelsin bebişin bu zamana kadar durabilmiş çok şükür.Benim var doğurasım. Tabi ama sonra kızıyorum kendime kendi ne zaman isterse o zaman gelsin. Yaz yine arada.
Evet bazen böyle göbeğimden hava atıp sönuyo sanki bi tuhaf oluyorKizlar sizin bebeklerde nefes aliyormus gibi hareket ediyor muvideo atabilsem atacM
Hapşırmak acıtıyor dedin yaAnlık bi sancı gibi olup bitiyor
Bilemiyorum belki yarın belki yarından da yakın.Kac gun kaldi merve doguma
Kizlar sizin bebeklerde nefes aliyormus gibi hareket ediyor muvideo atabilsem atacM
Birkac gun once yapti. Sistemli bir sekilde karnim kalkip indi nefes aliyor diye bagirdimEvet bazen böyle göbeğimden hava atıp sönuyo sanki bi tuhaf oluyor
Olacak o kadar canım ondan bişi olmazHapşırmak acıtıyor dedin ya
Her gün en az 2 3 kere hapşırıyorum
Bazen olayları akışına bırakmak gerekirKızlar doğumu başlatmak ve kolaylaştırmak için eğitimden notlar buldum. Kopyalıyorum.
37 haftadan sonra
Her gün sabah akşam yarımşar saat yürü
Perine Masaji yap (Elini yıka güzelce Hindistan cevizi yağıyla baş parmağını yağla
İlk gün baş parmağının bir bogumunu içeri it alt kısma bastır 5 dk bırak
İkinci gün yine icine sok bastır saat 3 ve 9 yönünde yanlara doğru bastırarak masaj yap)
Uygun pozisyonla hergun ilişki
Memelere masaj 37+1 hindistan cevizi yada zeytinyağını ısıt üzeri göz göz olana kadar ısıt kapat kavanoza boşalt meme başına masaj yap
Hurmayı yıka kurula fırınla kavanoza koy dolaba koy tek sayılarla tüket 5 yada 7 tane. Ananas ye
Ahududu yaprağı çayı suyu kaynat az yaparak dene. Ağzını kapat demle.
Normalde de hapşırırım hep alerji yüzünden de artık düzenli her gün hapşırıyoruö ya fa yeni dikkatimi çektiOlacak o kadar canım ondan bişi olmazne desek senin başlıyor
Aman onlara pek uyma nasipten öte gidilmibir eğitim grubum var orda kadınlar normal doğum timi gibi. Zorla normal doğurtacaklar her şeyi yapıyorlar dur öbür topiğe de yapıştırayım da isteyen yapsın
18 yazıyo imza alanında
Saglikla kavus insallah bebisineKızlar selamtopiğe pek yazamıyorum ancak hep takip ettim sizleri. Şimdi 34 haftayı doldurdum şükür ama 23. Haftadan beri yoğun kasılmalar yaşıyorum. Benim gibi olan birkaç arkadaş daha gördüm çok şükür herkes bu haftalara kadar geldi. Benim çok erken başladı kasılmalarım ve kendim de 7 aylık doğdum, annemin de 5.ayda başlamış kasılmaları. J jijikalp senin mesajlarını da görüyorum benim durumum da sana benziyor aynı şekilde enfeksiyondan olabileceğini düşündü doktorum. Hastaneye yatırabilirdi ama evde hiç kalkmadan yatıyorum nerdeyse 10 haftadır. Progestan iğne fitil ve sizin de kullandığınız gibi bir tansiyon ilacı olan adalat crono kullandım kasılmaları engellemesi için. Ve tabi ilk zamanlar enfeksiyon için de epey ilaç kullandım. Ben gerçekten hiç kalkmadım desem yeridir. Hatta oturmadım bile. Doktorum ilk kasılmalar başladığında gün içinde hep oturarak çalıştığım için de olabileceğini söylemişti. Gerçekten oturmak bile tetikliyor kızlar bence. J jijikalp sen de endişelendiğin için yazmak istedim, benim rahim ağzım kısalmadı ve açılmam olmadı. O haftalarda ilk bakmıştı doktorum tekrar açılmaya yumuşamaya bakmadı ama rahim ağzı uzunluğunu ölçtü hep. Ama kesinlikle ayağa kalkmak yer çekiminden dolayı zorluyormuş ben de ilk zamanlar ciddi anlamda o bölgede basınç hissediyordum bu normal sanıyordum. Neyse ki on hafta daha bu şekilde geldim çok şükür. Sen de endişelenme bu haftalara kadar geldik ama kesinlikle yatmak bu süreçte çok önemli onu anladım sakın kendini yorma. Ciğer geliştirici ben de vuruldum ve çok şükür bu haftalarda zaten iyice gelişiyor. Diğer ilaçlar magnezyuma vs hala devam ediyorum. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla zamanını bekler, bundan sonra da zaten hafif prematüre diye geçiyor inşallah hiç sıkıntısız gelirler erken gelseler bile
merve sen de doğurmamışsın neyse ki gözler sende bakalım herkes hayırlısıyla sağlıkla gelsin arkandan inşallah. geçen emzik ucundaki delikle ilgili konuşmuşsunuz onla ilgili bir paylaşım çıkmıştı karşıma. Artık bazı markalar bu şekilde üretiyormuş. Salya birikimine bağlı tahrişi engelliyormuş mu neymiş Linki atıyorum size de bakarsınız
Herkese son zamanlarında rahat uykular, sonra da rahat doğumlar ve lohusalıklar diliyorum
Benimki gaz çıkartır gibi ses yapıyor bazen pıırttt diyeKizlar sizin bebeklerde nefes aliyormus gibi hareket ediyor muvideo atabilsem atacM
Bizim doktor o gün sordu sen normal mi istiyorsun diye, sen nasıl doğurtursan kabulüm hocam dedimAman onlara pek uyma nasipten öte gidilmi
Valla bunca şeyi yapıp normal doğuramazsam çok üzülürüm o yüzden yapmamaya devamBazen olayları akışına bırakmak gerekir
Hep iştahlıyımm hala kusuyorum kusup gelip yine yiyorumBazen çatlayacak kadar yiyorum bazen de iştahsızım cnm
Amin inşallah hepimiz kavuşalımSaglikla kavus insallah bebisineAllah razi olsun valla okuyunca bile rahatladim. Bugun mesela cok oturmam gerekti ve gercekten dedigin gibi inanilmaz kasilmam oldu, oturmakla kasilma olmasinin sebebi ne anlamiyorum hic tek care yatmak
Ben de en fazla topun üzerinde zıplayabilirimValla bunca şeyi yapıp normal doğuramazsam çok üzülürüm o yüzden yapmamaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?