- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ne istiyon ona kalsa bence sezeryancı kendi de iki doğumu sezeryan yapmışBizim doktor o gün sordu sen normal mi istiyorsun diye, sen nasıl doğurtursan kabulüm hocam dedim
Ben de kocamla pazarlık yapıyorum 3600den yukarıyı ben normal doğuramam diye.Op. Dr. Ahmet Yıldızbakan, Instagram: "@gamzeakkoca_ Yine bir sezeryan isteyen ve doğal doğum yaptığımız bir annemiz , güzel bir doğal doğum yaptığımız tosuncuğumuz ailesiyle karşılaşıyor 🙏🙏🙏 Aşk ile yapmaya devam 🧿🧿🍀👌🧿🧿🧿Mutluluklara ortak olmaya d
1,903 likes, 55 comments - opdrahmetyildizbakan, November 13, 2021: "@gamzeakkoca_ Yine bir sezeryan isteyen ve doğal doğum yaptığımız bir annemiz , güzel bir doğal doğum yaptığımız tosuncuğumuz ailesiyle karşılaşıyor 🙏🙏🙏 Aşk ile yapmaya devam 🧿🧿🍀👌🧿🧿🧿Mutluluklara ortak olmaya devam 🧿🧿🧿🙏 🧿🧿Aşk...www.instagram.com
4600 normal doğurdu.
Aynen ya akışa bırakValla bunca şeyi yapıp normal doğuramazsam çok üzülürüm o yüzden yapmamaya devam
Hocam biran once kesip alsanizmi der gibiBizim doktor o gün sordu sen normal mi istiyorsun diye, sen nasıl doğurtursan kabulüm hocam dedim
Bebegin kafasi cikarsa evdede yaparm deseydinNe istiyon ona kalsa bence sezeryancı kendi de iki doğumu sezeryan yapmış
Bana dedi seni anca bebeğim kafası çıkmış gelirsin öyle normal yaparımo biraz zor bmm içinde bakalım
Op. Dr. Ahmet Yıldızbakan, Instagram: "@gamzeakkoca_ Yine bir sezeryan isteyen ve doğal doğum yaptığımız bir annemiz , güzel bir doğal doğum yaptığımız tosuncuğumuz ailesiyle karşılaşıyor 🙏🙏🙏 Aşk ile yapmaya devam 🧿🧿🍀👌🧿🧿🧿Mutluluklara ortak olmaya d
1,903 likes, 55 comments - opdrahmetyildizbakan, November 13, 2021: "@gamzeakkoca_ Yine bir sezeryan isteyen ve doğal doğum yaptığımız bir annemiz , güzel bir doğal doğum yaptığımız tosuncuğumuz ailesiyle karşılaşıyor 🙏🙏🙏 Aşk ile yapmaya devam 🧿🧿🍀👌🧿🧿🧿Mutluluklara ortak olmaya devam 🧿🧿🧿🙏 🧿🧿Aşk...www.instagram.com
4600 normal doğurdu.
Demi mühim olan kafanın çıkmasıBebegin kafasi cikarsa evdede yaparm deseydin
Aynen ya ole kolay dogum da hic sanmiyomDemi mühim olan kafanın çıkması
Ben 3500den yukarı yoğuumBen de kocamla pazarlık yapıyorum 3600den yukarıyı ben normal doğuramam diye.
Bende kendimden beklemiyomAynen ya ole kolay dogum da hic sanmiyom
O bile çok ya 3000 -3.200 arasınbnceBen de kocamla pazarlık yapıyorum 3600den yukarıyı ben normal doğuramam diye.
Ay bakalım nolacakBen 3500den yukarı yoğuum
Bencede sana da yazıkBen 3500den yukarı yoğuum
Sen sus bizi korkutma sezaryenciO bile çok ya 3000 -3.200 arasınbnce
Ilkinden belli benm deBende kendimden beklemiyom
Kız yazık sana da o kadar dikişe düşünseneSen sus bizi korkutma sezaryenci
Bence de katiliyorum alttan dikis olacaginaKız yazık sana da o kadar dikişe düşünsene
Rüyamda zaten doktor diyordu ki aa senin çatın normal doğuma müsait değilmişBencede sana da yazıksezeryan olacaksanız beş tontiş olsun dr bana öyle dedi
Cidden sus bak. Belki hiç dikilmeyecez. Durup durup son an korkmak istemiyorum.Kız yazık sana da o kadar dikişe düşünsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?