2021 Aralık Anneleri

Rüyamda zaten doktor diyordu ki aa senin çatın normal doğuma müsait değilmiş
Dedim o zaman beni ne zıplatıyorsun topların üstünde
Aslında ben dicektim sana
Ya geçen komşular dedi kalçası geniş olansın çatı geniş kalçası olmayanın dar acaba doğru mu bmm müsait normal doğuma ama ollmi

Aslında ben dicektim sana
Ya geçen komşular dedi kalçası geniş olansın çatı geniş kalçası olmayanın dar acaba doğru mu bmm müsait normal doğuma ama ollmi
Benim de kalçam geniş değildir aslında ama nedense normal doğuma çok elverişli geliyor vücudum canım çok tatlı değildir
Doktorum da bir sıkıntı çıkmazsa normal doğum olarak karar verelim dedi ama çatı matı da bakmadı henüz

Bakar bi daha ki muayenede belki
Hayırlısı hangisiyse öyle olsun

Kızlar ya, ben uzun süre yattıktan sonra kalkmaya çalışırken sanki felçliymişim gibi hissediyorum, bacaklarımı hissetmiyorum sonra da bacaklarımı yataktan ya da koltuktan indirmeye çalışırken vajinamla popomun arasındaki kemik deli gibi acıyor, ayağa kalktığımda da dik hale gelebilene kadar 1-2 dk geçiyor dikleşemiyorum o kemiğimin ağrısından, ilk adımı atmak da ölüm gibi çok çok canım acıyor sanki kopuyor gibi oluyor. Benim mi bu kadar çok acım var yoksa sizde de böyle mi ?

Ben yok öyle yürüyünce baskı yapıyor bugün çok yürüdüm yine oldu oturunca uzanınca iyiyim

Benim böyle. Günden güne artıyor işte o kemiğin ağrısi

Akışına bıraak ben hiç doktora demicem şu olsun bu olsun kendimi Türk hekimlerine teslim ediyorum ve iki doğum şeklinin de ayrıntılarını araştırmıyorum
Bncede bırak gitsin araştırma zaten çok kötü bilgilerde var bak ben tecrübelerimi anlattım

Aaa ayni ben

Benim de uzun süre yatınca kalkmam zor oluyor ama o kadar ağrı falan yok.
Yürüyüş egzersiz falan yapıyor muydun bu süreçte kasları güçlü tutmak gerekiyor diyorlar
Belki hareketsiz kaldıysan ondan olur

Benim böyle. Günden güne artıyor işte o kemiğin ağrısi

Ya valla artık korkmaya başlamıştım yani bu kadar ağrı çok kötü yürüyemiyorum edemiyorum, oturup kalktıktan sonra sıkıntı yok ama yattıktan sonrası ölüm
Benim de uzun süre yatınca kalkmam zor oluyor ama o kadar ağrı falan yok.
Yürüyüş egzersiz falan yapıyor muydun bu süreçte kasları güçlü tutmak gerekiyor diyorlar
Belki hareketsiz kaldıysan ondan olur
Hamileliğin ilk dönemlerinde düşük riski olduğu için fazla hareket edemedim, şimdi de çok fazla yürüyemiyorum elimden geldiğince artık canımın acısına dayanıp yapmaya çalışıyorum

Ne istiyon ona kalsa bence sezeryancı kendi de iki doğumu sezeryan yapmış
Bana dedi seni anca bebeğim kafası çıkmış gelirsin öyle normal yaparım o biraz zor bmm içinde bakalım
Biliyorum sezaryenci olduğunu o yüzden seçtim zaten normal gelirse gelsin onu ebe bile yapıyor son anda doktor geliyor. Ama ameliyat önemli beybi eli usta olmalı dedim

Benim oturup kalkama anında ve yatakda sağa sola dönerken bitik. Yürürken çok zorlamıyor otururken dururken iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…