2021 Aralık Anneleri

Biliyorum sezaryenci olduğunu o yüzden seçtim zaten normal gelirse gelsin onu ebe bile yapıyor son anda doktor geliyor. Ama ameliyat önemli beybi eli usta olmalı dedim
Normalde ebe çok önemli görmedin mi o gün bebeğin kafası çıkmış öyle gitti
Eli çok hafifmiş bende ondan tercih ettim

Ben de bugün ilk defa rahim olan yerde baskı ve ağrı oldu aşağıya olan baskıyı zaten hiç demiyorum

Aynen ya şok oldum, normal doğuma bütün doktorlar öyle son anda gidiyorsa hiç anlamı yok ebe doğurtuyor
Öyle zaten işi olmayacak ki beklesin
Normalde eve önemli gerisi boş aslında ücreti Ebeye vermeliler dr son anda çıkmaya başlıyor ya o ara çıkarıyor doğurttu oluyor

Evet evet tuvaletim gelince de mesela o an yapamiyorsam yine kasilmam oluyocok sacma ya bak onca kadiniz uc dort tanemizde bu sekilde bu durum ve sebebi yok yani anlayamadim ben

Bizimkler backlrni acamazsin dediler annem ve kayinvalidem kucuk daha dediler sizin bizi dogurdugjnuz 30sene gecmis simdiklerin aciliyormus backlrı baglrz kemeri dedim ben de
Küçük bi kundak olacaksa da kundağı bağlarız ya. Kemer mühim napalım.

Evet evet tuvaletim gelince de mesela o an yapamiyorsam yine kasilmam oluyocok sacma ya bak onca kadiniz uc dort tanemizde bu sekilde bu durum ve sebebi yok yani anlayamadim ben
Canım benim 11.Haftadan beri var. Hatta 24. Hafta mıydı 26 mı 3 gün doğum sancısı gibi sancılandım, ne nst çekildi ne ilaç verildi bişey de bulamadılar. Bazen diyorum allah korudu, benden hafif durumu olanlar bile hastanede yattı bana bir şey yapmadılar. Hala da kasılmam sancı var ama son günler diye umursamıyorum

AyNen öyle ben de çok araştırdım makaleler okudum, pek çok sebebi var ama çoğunlukla da sebep bulunamıyor. Neyse ki kontrol altındayız ben ilk zamanlar çok erken olduğu için daha tedirgindim, bundan sonra inşallah çok sıkıntı da olmaz. Hatta bu şekilde olup da bir türlü doğmayan bebişler de tanıyorum, önce gelmesin erken diye dua edilen sonra 40 haftadan sonra hala gelmeyen kısmet artık sağlık olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…