- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ay yırtılmaktan da çok korkuyorum ameliyathan da napiimHocam biran once kesip alsanizmi der gibi
Normalde ebe çok önemli görmedin mi o gün bebeğin kafası çıkmış öyle gittiBiliyorum sezaryenci olduğunu o yüzden seçtim zatennormal gelirse gelsin onu ebe bile yapıyor son anda doktor geliyor. Ama ameliyat önemli beybi eli usta olmalı dedim
Korkulacak hiç bişi yok tabi canın çoook tatlıysa bilememAy yırtılmaktan da çok korkuyorum ameliyathan da napiim
Aynen ya şok oldum, normal doğuma bütün doktorlar öyle son anda gidiyorsa hiç anlamı yok ebe doğurtuyorNormalde ebe çok önemli görmedin mi o gün bebeğin kafası çıkmış öyle gitti
Eli çok hafifmiş bende ondan tercih ettim
Öyle zaten işi olmayacak ki beklesinAynen ya şok oldum, normal doğuma bütün doktorlar öyle son anda gidiyorsa hiç anlamı yok ebe doğurtuyor
Şimdi kaç çıkıyor? Benim de genetik herhalde oğlum da 2800 doğdu34.Haftada benim de 2140 çıktı. Normal dedi. Ben de 2700 doğmuşum zaten. Güzel besleniyorum ama genetiktir belki.
Evet evet tuvaletim gelince de mesela o an yapamiyorsam yine kasilmam oluyoAmin inşallah hepimiz kavuşalımdoktorlarımız gerkeen önlemi alıyorlar sonuçta, güvenip dediklerini yaparsak hayırlısıyla gidebildiği yere kadar gider en nihayetinde bebişler karar veriyor. İster istemez oturunca karın kasları kasılıyor sanırım ve o bölgedeki diğer kasılmalar da birbirini tetikliyor. Mesela tuvalete çıkmadıysan veya idrar torbası doluysa da çok rahim kasılması hissediyordum ben. Bebişlerimiz kendileri gelmeden bizi bol bol dinlendirmeye çalışıyorlar bence öyle düşünüyorum bizi düşünüyorlar diye düşünelim
Ayyy kör ben18 yazıyo imza alanında
Bu bebek nerden cikacakAy yırtılmaktan da çok korkuyorum ameliyathan da napiim
Baglayacaz bi şekilde.Ayyy kör bensaglikla gelsin minnos kuzu eee pusetle mi cikarcan nasil yapcan kucucuk bCaklara kemer baglanirmi ki
Bizimkler backlrni acamazsin dediler annem ve kayinvalidem kucuk daha dediler sizin bizi dogurdugjnuz 30sene gecmis simdiklerin aciliyormus backlrı baglrz kemeri dedim ben deBaglayacaz bi şekilde.astronotunu alıyom yanıma onla koyarım.
Küçük bi kundak olacaksa da kundağı bağlarız ya. Kemer mühim napalım.Bizimkler backlrni acamazsin dediler annem ve kayinvalidem kucuk daha dediler sizin bizi dogurdugjnuz 30sene gecmis simdiklerin aciliyormus backlrı baglrz kemeri dedim ben de
Canım benim 11.Haftadan beri var. Hatta 24. Hafta mıydı 26 mı 3 gün doğum sancısı gibi sancılandım, ne nst çekildi ne ilaç verildi bişey de bulamadılar. Bazen diyorum allah korudu, benden hafif durumu olanlar bile hastanede yattı bana bir şey yapmadılar. Hala da kasılmam sancı var ama son günler diye umursamıyorumEvet evet tuvaletim gelince de mesela o an yapamiyorsam yine kasilmam oluyocok sacma ya bak onca kadiniz uc dort tanemizde bu sekilde bu durum ve sebebi yok yani anlayamadim ben
AyNen öyle ben de çok araştırdım makaleler okudum, pek çok sebebi var ama çoğunlukla da sebep bulunamıyor. Neyse ki kontrol altındayız ben ilk zamanlar çok erken olduğu için daha tedirgindim, bundan sonra inşallah çok sıkıntı da olmaz. Hatta bu şekilde olup da bir türlü doğmayan bebişler de tanıyorum, önce gelmesin erken diye dua edilen sonra 40 haftadan sonra hala gelmeyenEvet evet tuvaletim gelince de mesela o an yapamiyorsam yine kasilmam oluyocok sacma ya bak onca kadiniz uc dort tanemizde bu sekilde bu durum ve sebebi yok yani anlayamadim ben
Ayy doğum anısı çekilmezKeşke kocam doğursa
Ayyy sorma hayatta dayanamazlardı zaten, hele benimki başı ağrısa ölüyom diye gezerAyy doğum anısı çekilmezsen ne diyon ya nazları hele aman Allahım doğum mu grip olmasınlar
Bnmki 2 gündür yoğun halsizim halsizim diye dolanıyor evde 8 de uyuyorAyyy sorma hayatta dayanamazlardı zaten, hele benimki başı ağrısa ölüyom diye gezer
Hatta şuan 5.luppoya elimi uzattım bu ara canım çok tatlı istiyor çıldırıyorum resmenOh yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?