2021 Aralık Anneleri

Ben bu akşam yediklerimi saysam şok olursun
Demek ki son haftalarda gerçekten iştah çok artıyor ben de bunca ay güzel beslenmeyi başarabilmiştim ama şimdi her gün tatlı tarifi bakıyorum ağlayarak
Çarşamba günü doktoruma kusura bakma diyeceğim son bikaç hafta idare etsin

Bencede yani artık bi yere kadar bana da uygulamada iştahsızlık olur diyo yooo aksine daha çok açıldı keşke kapansa yani

Dua edelim iyi ki değiller
Benim ki normal zamanda diyor onu mutfaktan çıkmazdım diye
Kadın gibisi var mı
Senin hayatında ne değişti ki diyorum babalığın hiçbi esprisi yok şu an yemeğine dikkat eden ben, yürüyüşünü yapan ben, taşıyan ben doğuran ben

Bencede yani artık bi yere kadar bana da uygulamada iştahsızlık olur diyo yooo aksine daha çok açıldı keşke kapansa yani
Keşkee biraz canım istemese öyle mutlu olurdum ki
Yani inşallah kimsenin canı çekmez ama irmik helvası 10 yıl yemesem aklıma gelmez şimdi kürekle yiyesim var

Hiç yememi kısmadım baştan beri ama eskisi gibiydi yeme miktarım, son 2-3 haftadır diyim inanılmaz yiyorum hep açım sanki, yiyorum anında midem geri kazınıyor

Kadın gibisi var mı
Senin hayatında ne değişti ki diyorum babalığın hiçbi esprisi yok şu an yemeğine dikkat eden ben, yürüyüşünü yapan ben, taşıyan ben doğuran ben
Ahh ahh aynen bnmki hele ne çocukla ilgilenir bişi de derim oğlum bişi Der geçer bakalım kızı belki biraz Naz niyaz yapar da işe yarar

Keşkee biraz canım istemese öyle mutlu olurdum ki
Yani inşallah kimsenin canı çekmez ama irmik helvası 10 yıl yemesem aklıma gelmez şimdi kürekle yiyesim var
Yaa ben zaten tatlı kahvaltı da bile yesem olurdu şimdi gözümün önünde uçuşuyor
Bugün ama çok yemişim 2 gün görmesem yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…