Benimde küçükte de büyükte de gelince kasılmam oluyorEvet evet tuvaletim gelince de mesela o an yapamiyorsam yine kasilmam oluyocok sacma ya bak onca kadiniz uc dort tanemizde bu sekilde bu durum ve sebebi yok yani anlayamadim ben
Dün bende hüplettimHatta şuan 5.luppoya elimi uzattım bu ara canım çok tatlı istiyor çıldırıyorum resmen
Ben bu akşam yediklerimi saysam şok olursunHatta şuan 5.luppoya elimi uzattım bu ara canım çok tatlı istiyor çıldırıyorum resmen
Benim kocam da ben hamile olsaydım yattığım yerden kalkmazdım yemekten de 30 kilo alırdım diyorBnmki 2 gündür yoğun halsizim halsizim diye dolanıyor evde 8 de uyuyor
Dua edelim iyi ki değillerBenim kocam da ben hamile olsaydım yattığım yerden kalkmazdım yemekten de 30 kilo alırdım diyor
Demek ki son haftalarda gerçekten iştah çok artıyor ben de bunca ay güzel beslenmeyi başarabilmiştim ama şimdi her gün tatlı tarifi bakıyorum ağlayarakBen bu akşam yediklerimi saysam şok olursun
Bencede yani artık bi yere kadar bana da uygulamada iştahsızlık olur diyo yooo aksine daha çok açıldı keşke kapansa yaniDemek ki son haftalarda gerçekten iştah çok artıyor ben de bunca ay güzel beslenmeyi başarabilmiştim ama şimdi her gün tatlı tarifi bakıyorum ağlayarak
Çarşamba günü doktoruma kusura bakma diyeceğim son bikaç hafta idare etsin
Kadın gibisi var mıDua edelim iyi ki değiller
Benim ki normal zamanda diyor onu mutfaktan çıkmazdım diye
Keşkee biraz canım istemese öyle mutlu olurdum kiBencede yani artık bi yere kadar bana da uygulamada iştahsızlık olur diyo yooo aksine daha çok açıldı keşke kapansa yani
Hiç yememi kısmadım baştan beri ama eskisi gibiydi yeme miktarım, son 2-3 haftadır diyim inanılmaz yiyorum hep açım sanki, yiyorum anında midem geri kazınıyorDemek ki son haftalarda gerçekten iştah çok artıyor ben de bunca ay güzel beslenmeyi başarabilmiştim ama şimdi her gün tatlı tarifi bakıyorum ağlayarak
Çarşamba günü doktoruma kusura bakma diyeceğim son bikaç hafta idare etsin
Ahh ahh aynen bnmki hele ne çocukla ilgilenir bişi de derim oğlum bişiKadın gibisi var mı
Senin hayatında ne değişti ki diyorum babalığın hiçbi esprisi yok şu an yemeğine dikkat eden ben, yürüyüşünü yapan ben, taşıyan ben doğuran ben
Kız onu yola getirirAhh ahh aynen bnmki hele ne çocukla ilgilenir bişi de derim oğlum bişiDer geçer bakalım kızı belki biraz Naz niyaz yapar da işe yarar
Yaa ben zaten tatlı kahvaltı da bile yesem olurdu şimdi gözümün önünde uçuşuyorKeşkee biraz canım istemese öyle mutlu olurdum ki
Yani inşallah kimsenin canı çekmez ama irmik helvası 10 yıl yemesem aklıma gelmez şimdi kürekle yiyesim var
E demek ki bu olağan bi durum canımızı sıkmayalımHiç yememi kısmadım baştan beri ama eskisi gibiydi yeme miktarım, son 2-3 haftadır diyim inanılmaz yiyorum hep açım sanki, yiyorum anında midem geri kazınıyor
Senin iş zor babayla alakası olmucak bebeninKız onu yola getirir
Sayın lütfeeen yalnız olmadığımı bileyim moralim bozuluyor yiyinceBen bu akşam yediklerimi saysam şok olursun
Bendede dün gece oldu . Nasl bir ağrıydı zorlandım yataktan kalkmayaBenimde küçükte de büyükte de gelince kasılmam oluyor
Aman zaten doğuma az kaldı bari bunlarla mutlu olayım diyorumDün bende hüplettimye gitsin
Ben bu ara uyurken çişimi sıkıyorum farkında olmadan sabah uyandığımda öyle zor kalkıyorum ki yataktanBendede dün gece oldu . Nasl bir ağrıydı zorlandım yataktan kalkmaya
Doğduktan sonra çok düşkün olur gibime geliyor ya yeğenlerine bile düşkündür yoksa evliliğimizde başka bi perdeye geçmek zorunda kalırızSenin iş zor babayla alakası olmucak bebeninyapışık gezersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?