- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bakalım zaman gösterecekDoğduktan sonra çok düşkün olur gibime geliyor ya yeğenlerine bile düşkündür yoksa evliliğimizde başka bi perdeye geçmek zorunda kalırız
Bende karnım taş gbiydi kalktığımda çok korktmBen bu ara uyurken çişimi sıkıyorum farkında olmadan sabah uyandığımda öyle zor kalkıyorum ki yataktan
Bir tabak yoğurtlu brokoli, 10-12 tane mücver, 3 dilim kek, çeyrek ekmek yemekle. Şimdi de havuç salatalık yiyorum geceye allah kerimSayın lütfeeen yalnız olmadığımı bileyim moralim bozuluyor yiyince
Kundak yaparsak bacaklarindan kemer geciremeyiz kiKüçük bi kundak olacaksa da kundağı bağlarız ya. Kemer mühim napalım.
Bacakları sarkıtmayacaksın kemeri biraz bollaştırıp kundaği sabitleyeceksin.Kundak yaparsak bacaklarindan kemer geciremeyiz ki
Uzun zamandır olmuyordu demi. Bende dün gece oldu ilk defa . Aglayacktim neredeyse birdeBen bu ara uyurken çişimi sıkıyorum farkında olmadan sabah uyandığımda öyle zor kalkıyorum ki yataktan
Acılı cips denedin miHani magnezyumu 2 kere almak tuvalete çıkarıyordu?
Hepinize çok kırgınım
Yok yemedimAcılı cips denedin miben onu keşfettim sağlıksız ama bana mükemmel yaradı maşalalh diyeyim
Magnezyum bende öyle bi etki etmedi ondan bieşy diyemicem ama acılı cipsin etkisini gördm patos rolls ama sağlıksız olduğu için çok öneriyorumYok yemedim
Magnezyumdan daha etkili çıkar mı yani acılı cips
Benim duygularımla kim oynadı acaba burdaMagnezyum bende öyle bi etki etmedi ondan bieşy diyemicem ama acılı cipsin etkisini gördm patos rolls ama sağlıksız olduğu için çok öneriyorumben canm istemşti yedim ve etkiledi beni
Uymuştur o şimdi
AynenUymuştur o şimdi
Yarın sabah hesabını sorarım bari
Ben magnezyum hiç içmedim sucsuzumBenim duygularımla kim oynadı acaba burda
Sen de şu tarafa geçBen magnezyum hiç içmedim sucsuzum
Demek ki son haftalarda gerçekten iştah çok artıyor ben de bunca ay güzel beslenmeyi başarabilmiştim ama şimdi her gün tatlı tarifi bakıyorum ağlayarak
Çarşamba günü doktoruma kusura bakma diyeceğim son bikaç hafta idare etsin
Ayy aynı bende öyleyim yaa diyeti falan bozdum bu zamana kadar hiç doğru düzgün tatlı istememişti canım ama off yaş pasta irmik helvası aklımda kac gündür henüz yemedim amaKeşkee biraz canım istemese öyle mutlu olurdum ki
Yani inşallah kimsenin canı çekmez ama irmik helvası 10 yıl yemesem aklıma gelmez şimdi kürekle yiyesim var
Ben gecen yillarda bana napmislar diye sezaryeni izledim malesef suan gozumun onunde izledigim herseyBncede bırak gitsinaraştırma zaten çok kötü bilgilerde var bak ben tecrübelerimi anlattım
Ya sen ciddimisin valla ben canim ne cektiyse zararli falan dinlemedim hersey yedim ictimAyy aynı bende öyleyim yaa diyeti falan bozdum bu zamana kadar hiç doğru düzgün tatlı istememişti canım ama off yaş pasta irmik helvası aklımda kac gündür henüz yemedim amabaska tatlı şeyler yedim dayanamayıp
Bende cok dikkat etmiyordum ama tatlı hiç bişey canım istemiyordu zaten yemedim sonra şeker testinde şekerim çıkmadı sınıra yakın dedi doktor yinede diyetisyene yönlendirdi bebegin göbegide kendide önden gidiyordu bende hızlı kilo alınca diyete başladım her şey normale döndü diyet yapınca. Şimdide canım tatlı şeyler istiyor sürekli bişey yiyesim geliyor son günlerim diye saldım yine cok abartmadan götürüyorum vallaYa sen ciddimisin valla ben canim ne cektiyse zararli falan dinlemedim hersey yedim ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?