2021 Aralık Anneleri

Hani magnezyumu 2 kere almak tuvalete çıkarıyordu?
Hepinize çok kırgınım
Acılı cips denedin mi ben onu keşfettim sağlıksız ama bana mükemmel yaradı maşalalh diyeyim

Yok yemedim
Magnezyumdan daha etkili çıkar mı yani acılı cips
Magnezyum bende öyle bi etki etmedi ondan bieşy diyemicem ama acılı cipsin etkisini gördm patos rolls ama sağlıksız olduğu için çok öneriyorum ben canm istemşti yedim ve etkiledi beni

Keşkee biraz canım istemese öyle mutlu olurdum ki
Yani inşallah kimsenin canı çekmez ama irmik helvası 10 yıl yemesem aklıma gelmez şimdi kürekle yiyesim var
Ayy aynı bende öyleyim yaa diyeti falan bozdum bu zamana kadar hiç doğru düzgün tatlı istememişti canım ama off yaş pasta irmik helvası aklımda kac gündür henüz yemedim ama baska tatlı şeyler yedim dayanamayıp

Ya sen ciddimisin valla ben canim ne cektiyse zararli falan dinlemedim hersey yedim ictim

Ya sen ciddimisin valla ben canim ne cektiyse zararli falan dinlemedim hersey yedim ictim
Bende cok dikkat etmiyordum ama tatlı hiç bişey canım istemiyordu zaten yemedim sonra şeker testinde şekerim çıkmadı sınıra yakın dedi doktor yinede diyetisyene yönlendirdi bebegin göbegide kendide önden gidiyordu bende hızlı kilo alınca diyete başladım her şey normale döndü diyet yapınca. Şimdide canım tatlı şeyler istiyor sürekli bişey yiyesim geliyor son günlerim diye saldım yine cok abartmadan götürüyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…