2021 Aralık Anneleri

Benim seker testim yanlis olmus ama doktor dediki seker oldugunu dusunmuyorum bebekle ilgili hersey yolunda bunu da daha 3 hafta once dedi yani ben buna ragmen yedim ictim doktora da dedim hic dikkat etmedim diye o da suan hersey yolunda gorunuyor dedi Allah korudu bence bebegimi karsi komsumun bi kizi var onunla abur cubur partileri yaptik arada

Geçmiş olsun hamilelik dışı hastalık olunca zor oluyor yahu benimde bogazlarim açıyor inşallah kovit değilimdir hep evdeyim ama yinede korkuyorum
Dikkat et canım sen yine de bolca vitamin ve limonlu sıcak su kaynatıp iç inşallah atlatırsın bende dünden beri perişan şekilde yatıyorum başımın ağrısı tüm vücudumu mahvetti acilde serum vs vuruldum bana mısın demedi.

Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin insallah iyi olacaksin

Peki neden benim bağırsaklarım bana mısın demedi
2 gündür heyecanla bekliyorum ha şimdi ya birazdan diye
Senin bağırsaklar maşallah kendine kalkan olusturmus millet magnezyum dan ishal olup hemoroid olmuş valla . Gereğinden fazlasıda biseye yaramiyo ama seni gayet iyi anlıyorum insanı mahvediyor suyu ne kadar günlük tuketiyosun yani niye bagirsaklarin bu kadar dirayetli çalışmamaya anlamadım valla

Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin insallah iyi olacaksin
Allah razı olsun kuzum üstelik yarın ise gidecem bu halde sabah 9 akşam 17.30 ne bileyim annemin eşimin sinirleri alt üst oldu benim bu durumumdan çünkü gerçekten zerre halim kalmadı ağrıdan dünden beri parol ve serum hiçbiseye yaramadı ilkkez bu kadar uzun sürdü ,tansiyonumu olcturdum o da 10 a 6 çıktı hemşire gayet normal dedi gebeliğine rağmen

Kilitlediler kendilerini kapadılar dış dünyaya

2.5-3 litre arası içiyorum
Activia, kuru kayısı,sıcak su, yürüyüş filan da ayrıca yapıyorum

Canim işten izin alamazmisin:s

Sabah aç karnına süt ısıt kahveli Nescafe olur Jacobs olur içine at birde öyle dene . Herşeyi denedin ya da pekmezli süt yap o da aç karnına benimkini calistiriyo giggles

Canim işten izin alamazmisin:s
Alamam kuzum doğum izninden düşeceklermiş ,yıllık izinlerimi zaten haftalara böldürdüm haftada 4 gün çalışıyorum 2 haftadır diğer günler kendi senelik izinlerimi talep ediyorum öncesinde öyle 3 gün evde geçiriyorum ama bu halde o kadar ağır geliyor ki 8.5 saat oturarak çalışmak ayaklarım ellerim bu yüzden son 3 haftadır şişti . Sabredecem kaldı son hafta bu hafta ,haftaya da 1.5 gün çalışıp cikacam izne

Cok sukur birsey kalmadi cnm bitecek bitince bol bol dinlen doguma kdr insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…