Benim seker testim yanlis olmus ama doktor dediki seker oldugunu dusunmuyorum bebekle ilgili hersey yolunda bunu da daha 3 hafta once dedi yani ben buna ragmen yedim ictim doktora da dedim hic dikkat etmedim diye o da suan hersey yolunda gorunuyor dedi Allah korudu bence bebegimi karsi komsumun bi kizi var onunla abur cubur partileri yaptik aradaBende cok dikkat etmiyordum ama tatlı hiç bişey canım istemiyordu zaten yemedim sonra şeker testinde şekerim çıkmadı sınıra yakın dedi doktor yinede diyetisyene yönlendirdi bebegin göbegide kendide önden gidiyordu bende hızlı kilo alınca diyete başladım her şey normale döndü diyet yapınca. Şimdide canım tatlı şeyler istiyor sürekli bişey yiyesim geliyor son günlerim diye saldım yine cok abartmadan götürüyorum valla
Duygularınla oynayan benim ,Benim duygularımla kim oynadı acaba burda
Dikkat et canım sen yine de bolca vitamin ve limonlu sıcak su kaynatıp iç inşallah atlatırsın bende dünden beri perişan şekilde yatıyorum başımın ağrısı tüm vücudumu mahvetti acilde serum vs vuruldum bana mısın demedi.Geçmiş olsun hamilelik dışı hastalık olunca zor oluyor yahu benimde bogazlarim açıyor inşallah kovit değilimdir hep evdeyim ama yinede korkuyorum
Peki neden benim bağırsaklarım bana mısın demediDuygularınla oynayan benim ,bitterin bir suçu yok o aksini söyledi
Aynen dogurdum diye hic bisi elini surmez 1 yilAyyy sorma hayatta dayanamazlardı zaten, hele benimki başı ağrısa ölüyom diye gezer
Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin insallah iyi olacaksinDikkat et canım sen yine de bolca vitamin ve limonlu sıcak su kaynatıp iç inşallah atlatırsın bende dünden beri perişan şekilde yatıyorum başımın ağrısı tüm vücudumu mahvetti acilde serum vs vuruldum bana mısın demedi.
Senin bağırsaklar maşallah kendine kalkan olusturmus millet magnezyum dan ishal olup hemoroid olmuş valla . Gereğinden fazlasıda biseye yaramiyo ama seni gayet iyi anlıyorum insanı mahvediyorPeki neden benim bağırsaklarım bana mısın demedi
2 gündür heyecanla bekliyorum ha şimdi ya birazdan diye
Allah razı olsun kuzum üstelik yarın ise gidecem bu halde sabah 9 akşam 17.30 ne bileyim annemin eşimin sinirleri alt üst oldu benim bu durumumdan çünkü gerçekten zerre halim kalmadı ağrıdan dünden beri parol ve serum hiçbiseye yaramadı ilkkez bu kadar uzun sürdü ,tansiyonumu olcturdum o da 10 a 6 çıktı hemşire gayet normal dedi gebeliğine rağmenCok gecmis olsun canim rabbim sifa versin insallah iyi olacaksin
Kilitlediler kendilerini kapadılar dış dünyayaSenin bağırsaklar maşallah kendine kalkan olusturmus millet magnezyum dan ishal olup hemoroid olmuş valla . Gereğinden fazlasında biseye yaramiyo ama seni gayet iyi anlıyorum insanı mahvediyorsuyu ne kadar günlük tuketiyosun yani niye bagirsaklarin bu kadar dirayetli çalışmamaya anlamadım valla
Enteresan tsh değerin normal mi peki ?Kilitlediler kendilerini kapadılar dış dünyaya
2.5-3 litre arası içiyorum
Activia, kuru kayısı,sıcak su, yürüyüş filan da ayrıca yapıyorum
NormalEnteresan tsh değerin normal mi peki ?
O zaman geriye tek bir şey kalıyor psikolojikKilitlediler kendilerini kapadılar dış dünyaya
2.5-3 litre arası içiyorum
Activia, kuru kayısı,sıcak su, yürüyüş filan da ayrıca yapıyorum
Canım denemişsindir de ben yine söyleyim probiyotik kullandın mı? İyisinden dene içmediysenNormal
Onun için zaten ilaç kullanıyorum ben yıllardır
Kaderimdir çekerim dedim ben de artık
Tsh ile orantılı olabiliyor kabızlık bu yüzden sordum canım . İnşallah rahatlarsınNormal
Onun için zaten ilaç kullanıyorum ben yıllardır
Kaderimdir çekerim dedim ben de artık
Cidden erkekler asla kaldıramazdı hamileliği de doğumu daAynen dogurdum diye hic bisi elini surmez 1 yil
Aynen suan bile cok nazlilar hamile gibiCidden erkekler asla kaldıramazdı hamileliği de doğumu da
Canim işten izin alamazmisin:sAllah razı olsun kuzum üstelik yarın ise gidecem bu halde sabah 9 akşam 17.30 ne bileyim annemin eşimin sinirleri alt üst oldu benim bu durumumdan çünkü gerçekten zerre halim kalmadı ağrıdan dünden beri parol ve serum hiçbiseye yaramadı ilkkez bu kadar uzun sürdü ,tansiyonumu olcturdum o da 10 a 6 çıktı hemşire gayet normal dedi gebeliğine rağmen
Alamam kuzum doğum izninden düşeceklermiş ,yıllık izinlerimi zaten haftalara böldürdüm haftada 4 gün çalışıyorum 2 haftadır diğer günler kendi senelik izinlerimi talep ediyorum öncesinde öyle 3 gün evde geçiriyorum ama bu halde o kadar ağır geliyor ki 8.5 saat oturarak çalışmak ayaklarım ellerim bu yüzden son 3 haftadır şişti . Sabredecem kaldı son hafta bu hafta ,haftaya da 1.5 gün çalışıp cikacam izneCanim işten izin alamazmisin:s
Cok sukur birsey kalmadi cnm bitecek bitince bol bol dinlen doguma kdr insallahAlamam kuzum doğum izninden düşeceklermiş ,yıllık izinlerimi zaten haftalara böldürdüm haftada 4 gün çalışıyorum 2 haftadır diğer günler kendi senelik izinlerimi talep ediyorum öncesinde öyle 3 gün evde geçiriyorum ama bu halde o kadar ağır geliyor ki 8.5 saat oturarak çalışmak ayaklarım ellerim bu yüzden son 3 haftadır şişti . Sabredecem kaldı son hafta bu hafta ,haftaya da 1.5 gün çalışıp cikacam izne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?