2021 Aralık Anneleri

Canım denemişsindir de ben yine söyleyim probiyotik kullandın mı? İyisinden dene içmediysen
Onu da ayrıca takviye olarak alıyorum
Doktorum yazmıştı
Cidden erkekler asla kaldıramazdı hamileliği de doğumu da
Aynen suan bile cok nazlilar hamile gibi
Ay benim kocam çatır çatır doğururdu ha
Keşke seçme hakkımız olsaydı
Sabah aç karnına süt ısıt kahveli Nescafe olur Jacobs olur içine at birde öyle dene . Herşeyi denedin ya da pekmezli süt yap o da aç karnına benimkini calistiriyo giggles
Bak onu hiç denemedim
Gün içinde bi filtre kahve içiyorum ikindi gibi
O bazen iyi geliyor
Onu da deneyeyim
Her yol mübah

Kocise guveniyon yanibenimki noo

Cok sukur birsey kalmadi cnm bitecek bitince bol bol dinlen doguma kdr insallah
Amin amin valla öyle son ay burnumdan getirdi bakanlık neyse daha bişey demiyim ama göre sağlık bakanlığına bağlı cookk sağlığımızi düşünüyorlar .az kaldı inşallah hayırlı şekilde su son haftaları atlatırız hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebelerimize

Sabah aç karnına süt ısıt kahveli Nescafe olur Jacobs olur içine at birde öyle dene . Herşeyi denedin ya da pekmezli süt yap o da aç karnına benimkini calistiriyo giggles
giggles evet pekmezi sulandırıp içince benimkinide çalıstırıyor bende bi ameliyat gecirmiştim gaz atıp tuvalete çıkmak için baya kıvrandım sonra yanlış hatırlamıyorsam karadut pekmeziydi ılık suyla normalde olur sulandırıp çay gibi içtim sürekli o çok iyi gelmişti

Hangisi için iddialısın kahve mi pekmez mi
Bişey diyicem ama ben ikisini birarada çok yaptım şöyle pekmezden döktüm 1 tatlı kaşığı ya da 1.5 üzerine de kahveden attım üstüne de sıcak süt valla yarım saate kalmiyordum ki 3,4 kere gidiyordum üzerine kesinlikle su iç ama . Bunu dene zaten kötü bişey değil kahveyle pekmezi birlikte koy

ben kendi kafama göre deniyordum şeker yerine kahveyi pekmezle içiyordum sütle karıştırıp vc içinde değildi keyfi idi benimki sonra baktım böyle çok rahat tuvalete gidiyorum denedim hep böyle oldu inşallah giggles e de iyi gelir ben keçiboynuzu ile de denedim normal dut üzüm pekmezi ile de aynı etki oldu

Yarın sabah heyecanla deneyeceğim
Olmazsa ağlarım
Çok çaresiz kaldığın bi andu sanırım
Ne bulduysan atmışsın

Kahve içmek için aslında sabah saat 11 i gecirmemek gerekiyomuş . Bende öğleni geçirmeden içiyorum gebelikten öncede öyleydi yanında müslin falan yerdim tuvalete çıkardım hemen şuan her şeyimiz değiştigi için o kadar kolay olmuyor tabi

Yulaf lapası her sabah yiyorum zaten
11r kadar ancak uyanıp kahvaltı yapıyorum ya
Kahve içmeye keyfim olmuyor o kadar erken
Kahve ikindi rutinim oldu
Hafif acıkınca daga keyif alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…