Onu da ayrıca takviye olarak alıyorumCanım denemişsindir de ben yine söyleyim probiyotik kullandın mı? İyisinden dene içmediysen
Cidden erkekler asla kaldıramazdı hamileliği de doğumu da
Ay benim kocam çatır çatır doğururdu haAynen suan bile cok nazlilar hamile gibi
Bak onu hiç denemedimSabah aç karnına süt ısıt kahveli Nescafe olur Jacobs olur içine at birde öyle dene . Herşeyi denedin ya da pekmezli süt yap o da aç karnına benimkini calistiriyogiggles
Kocise guveniyon yaniOnu da ayrıca takviye olarak alıyorum
Doktorum yazmıştı
Ay benim kocam çatır çatır doğururdu ha
Keşke seçme hakkımız olsaydı
Bak onu hiç denemedim
Gün içinde bi filtre kahve içiyorum ikindi gibi
O bazen iyi geliyor
Onu da deneyeyim
Her yol mübah
Amin amin valla öyle son ay burnumdan getirdi bakanlık neyse daha bişey demiyim ama göre sağlık bakanlığına bağlı cookk sağlığımızi düşünüyorlar .az kaldı inşallah hayırlı şekilde su son haftaları atlatırız hepimizCok sukur birsey kalmadi cnm bitecek bitince bol bol dinlen doguma kdr insallah
Çok cesaretli bi insandır vallaKocise guveniyon yanibenimki noo
Sen dene bu dediğimi üstüne su iç 10 dk sonra filan inşallah bağırsaklarını bozarBak onu hiç denemedim
O bazen iyi geliyor
Onu da deneyeyim
Her yol mübah
Hangisi için iddialısın kahve mi pekmez miSen dene bu dediğimi üstüne su iç 10 dk sonra filan inşallah bağırsaklarını bozarbana da yaz buradan öyle bişey olur ise
Sabah aç karnına süt ısıt kahveli Nescafe olur Jacobs olur içine at birde öyle dene . Herşeyi denedin ya da pekmezli süt yap o da aç karnına benimkini calistiriyogiggles
Bişey diyicem ama ben ikisini birarada çok yaptım şöyle pekmezden döktüm 1 tatlı kaşığı ya da 1.5 üzerine de kahveden attımHangisi için iddialısın kahve mi pekmez mi
ben kendi kafama göre deniyordum şeker yerine kahveyi pekmezle içiyordum sütle karıştırıp vc içinde değildi keyfi idi benimki sonra baktım böyle çok rahat tuvalete gidiyorum denedim hep böyle oldugiggles evet pekmezi sulandırıp içince benimkinide çalıstırıyor bende bi ameliyat gecirmiştim gaz atıp tuvalete çıkmak için baya kıvrandım sonra yanlış hatırlamıyorsam karadut pekmeziydi ılık suyla normalde olur sulandırıp çay gibi içtim sürekli o çok iyi gelmişti
Yarın sabah heyecanla deneyeceğimgiggles evet pekmezi sulandırıp içince benimkinide çalıstırıyor bende bi ameliyat gecirmiştim gaz atıp tuvalete çıkmak için baya kıvrandım sonra yanlış hatırlamıyorsam karadut pekmeziydi ılık suyla normalde olur sulandırıp çay gibi içtim sürekli o çok iyi gelmişti
Çok çaresiz kaldığın bi andu sanırımBişey diyicem ama ben ikisini birarada çok yaptım şöyle pekmezden döktüm 1 tatlı kaşığı ya da 1.5 üzerine de kahveden attımüstüne de sıcak süt valla yarım saate kalmiyordum ki 3,4 kere gidiyordum üzerine kesinlikle su iç ama . Bunu dene zaten kötü bişey değil kahveyle pekmezi birlikte koy
Pekmez sut bal kahve suYarın sabah heyecanla deneyeceğim
Olmazsa ağlarım
Çok çaresiz kaldığın bi andu sanırım
Ne bulduysan atmışsın
Sonra wc de gecir tüm gunuAltın vuruş
Kahve içmek için aslında sabah saat 11 i gecirmemek gerekiyomuşOnu da ayrıca takviye olarak alıyorum
Doktorum yazmıştı
Ay benim kocam çatır çatır doğururdu ha
Keşke seçme hakkımız olsaydı
Bak onu hiç denemedim
O bazen iyi geliyor
Onu da deneyeyim
Her yol mübah
Dur o zaman yarın yapmayayımSonra wc de gecir tüm gunu
Yulaf lapası her sabah yiyorum zatenKahve içmek için aslında sabah saat 11 i gecirmemek gerekiyomuş. Bende öğleni geçirmeden içiyorum gebelikten öncede öyleydi yanında müslin falan yerdim tuvalete çıkardım hemen şuan her şeyimiz değiştigi için o kadar kolay olmuyor tabi
Bence de evdeyken deneDur o zaman yarın yapmayayım
Yarın dışarı çıkacağım
Evde altıma yapınca sorun olmuyor da dışarda yaparsam toparlayamam durumy
O işe yaramıyorBence de evdeyken deneballi limonlu ilik su da iyi
Ben de gicik oksurukte ypiomO işe yaramıyor
O bizim hasta olabilirim karışımımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?