Biz dr iyi hissetmeyinceBen de gicik oksurukte ypiom
Benim çoook varKontroller ne zaman kizlar?
Cok degilmi gitsen nolur daha erken. Ben 1 hafta sonra pztsiBiz dr iyi hissetmeyince
Psikolojik olarak önlem niyetinr
Benim çoook var
2 hafta sonra resmen
Benim cuma günü artık her hafta gel dedi doktorKontroller ne zaman kizlar?
Az kalmis bakalim hayirli haberlerBenim cuma günü artık her hafta gel dedi doktor
Aaa niye bisey yapmadi doktorCanım benim 11.Haftadan beri var. Hatta 24. Hafta mıydı 26 mı 3 gün doğum sancısı gibi sancılandım, ne nst çekildi ne ilaç verildi bişey de bulamadılar. Bazen diyorum allah korudu, benden hafif durumu olanlar bile hastanede yattı bana bir şey yapmadılar. Hala da kasılmam sancı var ama son günler diye umursamıyorum
Ben de her gunu atlatinca cok sukur diyorumAyNen öyle ben de çok araştırdım makaleler okudum, pek çok sebebi var ama çoğunlukla da sebep bulunamıyor. Neyse ki kontrol altındayız ben ilk zamanlar çok erken olduğu için daha tedirgindim, bundan sonra inşallah çok sıkıntı da olmaz. Hatta bu şekilde olup da bir türlü doğmayan bebişler de tanıyorum, önce gelmesin erken diye dua edilen sonra 40 haftadan sonra hala gelmeyenkısmet artık sağlık olsun da
Yalniz degilmisimBenimde küçükte de büyükte de gelince kasılmam oluyor
Yaklaşık 500 lira daha veririmCok degilmi gitsen nolur daha erken. Ben 1 hafta sonra pztsi
10 gune bir kontrol hakkin yokmu cnm onu kullanmaya calisiom ben suanYaklaşık 500 lira daha veririm
Gitmemek için çok geçerli bi sebep gibi geliyor
Yok işte öyle bi hak özel muayenehane olduğu için10 gune bir kontrol hakkin yokmu cnm onu kullanmaya calisiom ben suan
Benim de ozel muayenehane ama var hakkim sukurYok işte öyle bi hak özel muayenehane olduğu için
500 değil de 250 veriyorsun 10 içinde gidersem
Ben de sordum da yarı fiyat oluyor doktor özel olarak kontrole çağırmadıysa dedilerBenim de ozel muayenehane ama var hakkim sukur
Doktorun da cagrmiyorBen de sordum da yarı fiyat oluyor doktor özel olarak kontrole çağırmadıysa dediler
Yok vallaDoktorun da cagrmiyor
Ya aslında bi açıdan mantıklıDoktorun da cagrmiyor
Benim ki de oyle cagryrdu ama artik son aya girdik bence sık olmasi iyi birseyYa aslında bi açıdan mantıklı
Her şey normal gidiyor
Ağrın, sancın, lekelenöe filan olursa veya başka bi şey mutlaka gel diyor
Nir şey yoksa zaten normal gidiyor demek işte
Benimkine göre taa 13 aralıkta olduğu için doğuö hiç yakın değilBenim ki de oyle cagryrdu ama artik son aya girdik bence sık olmasi iyi birsey
Benim perşembe günü kontrol sonrada yatış olacak kısmetseKontroller ne zaman kizlar?
Aynı benimde taş gibiydiBende karnım taş gbiydi kalktığımda çok korktm
Yüne brokoli Felan var sağlıklı şeyler bunlar ben yediğim sağlıklı şeyleri yemekten saymıyorumBir tabak yoğurtlu brokoli, 10-12 tane mücver, 3 dilim kek, çeyrek ekmek yemekle. Şimdi de havuç salatalık yiyorum geceye allah kerim
Demek ki hepimizde tam olarak aynı haftalarda olan bir şeymiş korkmaya gerek yokmuş buraya yazdıkça bunu anlıyorumUzun zamandır olmuyordu demi. Bende dün gece oldu ilk defa . Aglayacktim neredeyse birde
Hamile kaldım kalalı ilk kez yedim, çocuk içimde uyudu kaldı keyifsizlikten tık yokYüne brokoli Felan var sağlıklı şeyler bunlar ben yediğim sağlıklı şeyleri yemekten saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?