2021 Aralık Anneleri

Aaa niye bisey yapmadi doktorsuanda da cok mu kasilmalarin? Allah korusun iyi bu zamana gelmis bebis
Valla yapmadılar hem de perinatolog baktı, parol verip verip eve yolladılar, 3. Gün yatıralım dedi hastane çok pahalıydı ben yatmadım. Ama genel olarak 3. Aydan beri var aynı şikayetler. Bazen diyorum kısmetten ötesi yok…

Pekmez benim vajinal mantarımı arttırdığını söyledi doktorum , mantar tedavisinde pekmezi kesinlikle kestik . Şeker oranı çok yüksek olduğu için kaşıntıyı da arttırırmış aklınızda bulunsun

Esime de sesli okudum hemen hemen durumlar ayni. Bastan belim sadece yorunca agriyordu. Iki gundur oturup kalkarken destege ihtiyac duyuyorum. Popomun ustundeki kemik cok aciyor. Birkac adimla donus saglayip ayagimi suruye suruye gidiyorum sona geldik bakalim boyle kac gun gececek

O zaman pekmez iptal gençler üzgünüm

Ya benim Karnım kocaman oldu nefes alamıyorum. Yataktan yuvarlanmadan kalkamıyorum. Bu daha büyüyecek mi
Sizin 1 ay önceki halinizle şimdiki haliniz arasında fazla bir değişim oldu mu

O kısmı hiç karıştırmayalım kocam diyo ki e bu taa 15 aralığa kalırsa benim birikmiş yıllık izinleri nasıl kullanıcaz yılbaşından önce dedim söyle oğluna iznim yanacak gel de bakiim

İzinleri 1 hafta önceden kullanmaya başlasın. Evde yardım etsin azıcık doğurana kadar bizim de rahat etmeye hakkımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…