Ahahahhaha Allah emiHamile kaldım kalalı ilk kez yedim, çocuk içimde uyudu kaldı keyifsizlikten tık yok
Valla yapmadılar hem de perinatolog baktı, parol verip verip eve yolladılar, 3. Gün yatıralım dedi hastane çok pahalıydı ben yatmadım. Ama genel olarak 3. Aydan beri var aynı şikayetler. Bazen diyorum kısmetten ötesi yok…Aaa niye bisey yapmadi doktorsuanda da cok mu kasilmalarin? Allah korusun iyi bu zamana gelmis bebis
Bu cuma gidicem canım, sonra da 10 güne bir çağırmaya devam edecek doğuma kadar sanırımKontroller ne zaman kizlar?
Pekmez benim vajinal mantarımı arttırdığını söyledi doktorum , mantar tedavisinde pekmezi kesinlikle kestik . Şeker oranı çok yüksek olduğu için kaşıntıyı da arttırırmış aklınızda bulunsungiggles evet pekmezi sulandırıp içince benimkinide çalıstırıyor bende bi ameliyat gecirmiştim gaz atıp tuvalete çıkmak için baya kıvrandım sonra yanlış hatırlamıyorsam karadut pekmeziydi ılık suyla normalde olur sulandırıp çay gibi içtim sürekli o çok iyi gelmişti
İnan belki bu topikte en dikkat etmeden yiyip içen benimdir, çok oburum sıkıntıya da gelemem, canım isteyip yiyemezsem ağlarım yedim o yüzden her şeyiAhahahhaha Allah emiçocuk demiştir bu neeee biçim bir şey
Kaç kiloyla hamilr kaldınız kaç kilo aldınız pekiİnan belki bu topikte en dikkat etmeden yiyip içen benimdir, çok oburum sıkıntıya da gelemem, canım isteyip yiyemezsem ağlarım yedim o yüzden her şeyi
Sana artık yazıklar olsun diyorum MerveDoğurmadan bi gün daha bitti.
Hayirla saglikla kavusacaksiniz insallahBenim perşembe günü kontrol sonrada yatış olacak kısmetse
Beybi ben hamile kalmadan bi 8-10 kilo aldım takviye ilaç vs. 74le aldım sanırım şu an 90 olmuşumdur. Normal kilom 65-67 di.Kaç kiloyla hamilr kaldınız kaç kilo aldınız peki
Esime de sesli okudumKızlar ya, ben uzun süre yattıktan sonra kalkmaya çalışırken sanki felçliymişim gibi hissediyorum, bacaklarımı hissetmiyorum sonra da bacaklarımı yataktan ya da koltuktan indirmeye çalışırken vajinamla popomun arasındaki kemik deli gibi acıyor, ayağa kalktığımda da dik hale gelebilene kadar 1-2 dk geçiyor dikleşemiyorum o kemiğimin ağrısından, ilk adımı atmak da ölüm gibi çok çok canım acıyor sanki kopuyor gibi oluyor. Benim mi bu kadar çok acım var yoksa sizde de böyle mi ?
Sana güzel bir haber vereyim mi mervem, bebeklerin sadece %5 i tam gününü dolduruyormuş. Yani az kaldı doğuracaksın sana güveniyoruzDoğurmadan bi gün daha bitti.
Gununu gecenler yuzde kaciSana güzel bir haber vereyim mi mervem, bebeklerin sadece %5 i tam gününü dolduruyormuş. Yani az kaldı doğuracaksın sana güveniyoruz
O kısmı hiç karıştırmayalımGununu gecenler yuzde kaci
O zaman pekmez iptal gençler üzgünümPekmez benim vajinal mantarımı arttırdığını söyledi doktorum , mantar tedavisinde pekmezi kesinlikle kestik . Şeker oranı çok yüksek olduğu için kaşıntıyı da arttırırmış aklınızda bulunsun
O kısmı hiç karıştırmayalımkocam diyo ki e bu taa 15 aralığa kalırsa benim birikmiş yıllık izinleri nasıl kullanıcaz yılbaşından önce dedim söyle oğluna iznim yanacak gel de bakiim
Doğurmadan bi gün daha bitti.
Ay yok evde bana nazlanır tek başıma iyiyimİzinleri 1 hafta önceden kullanmaya başlasın. Evde yardım etsin azıcık doğurana kadar bizim de rahat etmeye hakkımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?