- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Ay yok evde bana nazlanır tek başıma iyiyimama bebe doğunca mecburen yardımı lazım o yüzden umarım 15ine kalmayız
Canim kuru incir ve ilik su ic bi de onu dene bakalimPeki neden benim bağırsaklarım bana mısın demedi
2 gündür heyecanla bekliyorum ha şimdi ya birazdan diye
Aynen bende senin gibi yaptimİnan belki bu topikte en dikkat etmeden yiyip içen benimdir, çok oburum sıkıntıya da gelemem, canım isteyip yiyemezsem ağlarım yedim o yüzden her şeyi
Canim benim gorumce hemsire ama asil bransi ebelik yani ne kadar dogru bilmiyorum ama ben soylim sana yine de o diyoki kiz cocuklari gununden 10 gun once gelir sen tam gununden 10 gun onceolan tarihe bi odaklan bakalimDoğurmadan bi gün daha bitti.
Yav kaç kere dedim ilk ishal yapıyor sonra vucüt alışınca etkisi geçiyorUymuştur o şimdi
Yarın sabah hesabını sorarım bari
Ağrıları alıyor dedim benBenim duygularımla kim oynadı acaba burda
Bnmki de ufacık bi eli kesilse ayılıp bayılıyor kan tutuyorKocise guveniyon yanibenimki noo
Yemekleri değiştir normal kahvaltı tap o ne hergün yulaf çocuğa yazıkYulaf lapası her sabah yiyorum zaten
11r kadar ancak uyanıp kahvaltı yapıyorum ya
Kahve içmeye keyfim olmuyor o kadar erken
Kahve ikindi rutinim oldu
Hafif acıkınca daga keyif alıyorum
Bakalim deneyelim olacak miBacakları sarkıtmayacaksın kemeri biraz bollaştırıp kundaği sabitleyeceksin.
B BitterCikilata ya katılıyorum her sabah yulaf yemek de iyi gelmiyor olabilir mi?Yulaf lapası her sabah yiyorum zaten
11r kadar ancak uyanıp kahvaltı yapıyorum ya
Kahve içmeye keyfim olmuyor o kadar erken
Kahve ikindi rutinim oldu
Hafif acıkınca daga keyif alıyorum
Yaaa özür dilerim günahını almışımHastaneyi basacamseni bulacam
Adres verebilirimYooo seni bulacam
Hepimiz inşallahHayirla saglikla kavusacaksiniz insallah
Bile miAynen bende senin gibi yaptimhamburger pizza bile yedim
Yatmayı geçtim oturdugum yerden doğrulamıyorum kalkarkende baskıdan ağırlıktan dolayı baya yavaşlıyosun yani kasılmalarda cabasıYa benim Karnım kocaman oldu nefes alamıyorum. Yataktan yuvarlanmadan kalkamıyorum. Bu daha büyüyecek mi
Sizin 1 ay önceki halinizle şimdiki haliniz arasında fazla bir değişim oldu mu
Benim de 30. Hafta civarında başladıDaha simdiden oturunca kalca kemiklerim agriyor belim agriyor, Allahim 41-42. Haftada doguranlara sabir versin
Yarın benimKontroller ne zaman kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?