2021 Aralık Anneleri

Uymuştur o şimdi
Yarın sabah hesabını sorarım bari
Yav kaç kere dedim ilk ishal yapıyor sonra vucüt alışınca etkisi geçiyor valla BM hayallerini yıkmadım acı ye güya bu dönem kabızlık geçermiş uygulama öyle diyo

Yulaf lapası her sabah yiyorum zaten
11r kadar ancak uyanıp kahvaltı yapıyorum ya
Kahve içmeye keyfim olmuyor o kadar erken
Kahve ikindi rutinim oldu
Hafif acıkınca daga keyif alıyorum
Yemekleri değiştir normal kahvaltı tap o ne hergün yulaf çocuğa yazık peynirli yumurtalı salata yap kahvaltıya kuruyemişte at içine

Yulaf lapası her sabah yiyorum zaten
11r kadar ancak uyanıp kahvaltı yapıyorum ya
Kahve içmeye keyfim olmuyor o kadar erken
Kahve ikindi rutinim oldu
Hafif acıkınca daga keyif alıyorum
B BitterCikilata ya katılıyorum her sabah yulaf yemek de iyi gelmiyor olabilir mi?
Sabahları güzelce haşlanmış yumurtanı peynirini söğüşünü hazırla yanına halk ekmek ekşi mayalı ekmeği olursa çok iyi olur ya da herhangi bir tahıllı ekmek

Ya benim Karnım kocaman oldu nefes alamıyorum. Yataktan yuvarlanmadan kalkamıyorum. Bu daha büyüyecek mi
Sizin 1 ay önceki halinizle şimdiki haliniz arasında fazla bir değişim oldu mu
Yatmayı geçtim oturdugum yerden doğrulamıyorum kalkarkende baskıdan ağırlıktan dolayı baya yavaşlıyosun yani kasılmalarda cabası
İlk aylar bulantılar kusmalar midemden çektiğime aglıyodum bu nasıl bişey diye ama şuanki dönem daha zormuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…