2021 Aralık Anneleri

Yav kaç kere dedim ilk ishal yapıyor sonra vucüt alışınca etkisi geçiyor valla BM hayallerini yıkmadım acı ye güya bu dönem kabızlık geçermiş uygulama öyle diyo
Ama hiç ishal olmadım ben
Yemekleri değiştir normal kahvaltı tap o ne hergün yulaf çocuğa yazık peynirli yumurtalı salata yap kahvaltıya kuruyemişte at içine
Hep dediysem kural gibi her sabah yemiyorum
Mesela haftasonu normal insan kahvaltısı yapıyorum
Ama yine cıks

24 den beri kasılmalarım var.
o Artık normal gelmeye başladı.
Gün geçtikçe gerçekten zorlaşıyor.
Ödem falan yok bağdaş kurabiliyorum, eğilip kalkmata zorlanmıyorum, ayakkabımı normal rahat giyebiliyorum her zamanki gibi ama yataktan kalkmak gerçekten zor, kol kası gerekli bize.
Yatarken de baskı yapıyor canım acıyor , Totosu yük bindiriyor kaburgama.
Allah kolaylık versin hepimize.

Ama hiç ishal olmadım ben

Hep dediysem kural gibi her sabah yemiyorum
Mesela haftasonu normal insan kahvaltısı yapıyorum
Ama yine cıks
Demek ki sana yan etki yapmamış
Tek hafta sonu olmaz
Haftada 2 gün yulaf ye

4600 le ne kadar doğal olabilir ki doğum. doktor kesmese bile bebek kendi yırtar bence. sonra onların da ayrı sıkıntısı olacak. çok da zorlamamak lazım bence.

ben de aynıyım. hala çalıştığım için uzun süre oturduktan sonra da aynı şey oluyor. topallayarak yürüyorum bi süre

Ya benim Karnım kocaman oldu nefes alamıyorum. Yataktan yuvarlanmadan kalkamıyorum. Bu daha büyüyecek mi
Sizin 1 ay önceki halinizle şimdiki haliniz arasında fazla bir değişim oldu mu
Tabii ki fark var. Son haftalarda büyümenin hızlanmasını bekliyordum ben zaten. Ben de aynıyım. Bende iç organlarıma baskı yapması olayı başladı bir de. Deşiyor bildiğin organlarımı

Eskisi gibi surekli hareketli degil. Cogu zaman uyuyor beybi
Dogum yaklasiyor belli ki.
Oglumda da boyle oldu. Surekli dürterdim

bence sen zehirlenmişsin kız

Oy anamm Allah yardimcin

Ben de hamilelerin neden oyle yurudugunu simdi anladim
Aynen bende şimdi anladım
Bide yürürken eli göbegin altında tutanlar tuhafıma giderdi şuan aşırı baskı oldugu için her an cıkacakmış gibi oluyor ondan elin bilinçsiz şekilde iç güdüsel olarak orayı tuttugunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…