- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Kuru kauısı ve sıcak su ikilisinden daha mı etkili o?Canim kuru incir ve ilik su ic bi de onu dene bakalim
Bence incir daha etkili bi dene bakalimKuru kauısı ve sıcak su ikilisinden daha mı etkili o?
Ama hiç ishal olmadım benYav kaç kere dedim ilk ishal yapıyor sonra vucüt alışınca etkisi geçiyorvalla BM hayallerini yıkmadım acı ye güya bu dönem kabızlık geçermiş uygulama öyle diyo
Yemekleri değiştir normal kahvaltı tap o ne hergün yulaf çocuğa yazıkpeynirli yumurtalı salata yap kahvaltıya kuruyemişte at içine
Hep dediysem kural gibi her sabah yemiyorumB BitterCikilata ya katılıyorum her sabah yulaf yemek de iyi gelmiyor olabilir mi?
Sabahları güzelce haşlanmış yumurtanı peynirini söğüşünü hazırla yanına halk ekmek ekşi mayalı ekmeği olursa çok iyi olur ya da herhangi bir tahıllı ekmek
evde penguen gibi yuruyorumDaha simdiden oturunca kalca kemiklerim agriyor belim agriyor, Allahim 41-42. Haftada doguranlara sabir versin
Pesembe gunuKontroller ne zaman kizlar?
Yatmayı geçtim oturdugum yerden doğrulamıyorum kalkarkende baskıdan ağırlıktan dolayı baya yavaşlıyosun yani kasılmalarda cabası
İlk aylar bulantılar kusmalar midemden çektiğime aglıyodum bu nasıl bişey diye ama şuanki dönem daha zormuş gerçekten
Oy anamm Allah yardimcinBenim de 30. Hafta civarında başladı
Ben de hamilelerin neden oyle yurudugunu simdi anladimevde penguen gibi yuruyorumcunku kalcamin ustu cok agriyo
Aynen canim bende rahatlıyorum olabilirmiş diyeDemek ki hepimizde tam olarak aynı haftalarda olan bir şeymiş korkmaya gerek yokmuş buraya yazdıkça bunu anlıyorum
2600 su an.Şimdi kaç çıkıyor? Benim de genetik herhalde oğlum da 2800 doğdu
Demek ki sana yan etki yapmamışAma hiç ishal olmadım ben
Hep dediysem kural gibi her sabah yemiyorum
Mesela haftasonu normal insan kahvaltısı yapıyorum
Ama yine cıks
Diğer günler kahvaltımı hazırlıyorsun sanırımDemek ki sana yan etki yapmamış
Tek hafta sonu olmaz
Haftada 2 gün yulaf ye
4600 le ne kadar doğal olabilir ki doğum. doktor kesmese bile bebek kendi yırtar bence. sonra onların da ayrı sıkıntısı olacak. çok da zorlamamak lazım bence.Op. Dr. Ahmet Yıldızbakan, Instagram: "@gamzeakkoca_ Yine bir sezeryan isteyen ve doğal doğum yaptığımız bir annemiz , güzel bir doğal doğum yaptığımız tosuncuğumuz ailesiyle karşılaşıyor 🙏🙏🙏 Aşk ile yapmaya devam 🧿🧿🍀👌🧿🧿🧿Mutluluklara ortak olmaya d
1,903 likes, 55 comments - opdrahmetyildizbakan, November 13, 2021: "@gamzeakkoca_ Yine bir sezeryan isteyen ve doğal doğum yaptığımız bir annemiz , güzel bir doğal doğum yaptığımız tosuncuğumuz ailesiyle karşılaşıyor 🙏🙏🙏 Aşk ile yapmaya devam 🧿🧿🍀👌🧿🧿🧿Mutluluklara ortak olmaya devam 🧿🧿🧿🙏 🧿🧿Aşk...www.instagram.com
4600 normal doğurdu.
ben de aynıyım. hala çalıştığım için uzun süre oturduktan sonra da aynı şey oluyor. topallayarak yürüyorum bi süreKızlar ya, ben uzun süre yattıktan sonra kalkmaya çalışırken sanki felçliymişim gibi hissediyorum, bacaklarımı hissetmiyorum sonra da bacaklarımı yataktan ya da koltuktan indirmeye çalışırken vajinamla popomun arasındaki kemik deli gibi acıyor, ayağa kalktığımda da dik hale gelebilene kadar 1-2 dk geçiyor dikleşemiyorum o kemiğimin ağrısından, ilk adımı atmak da ölüm gibi çok çok canım acıyor sanki kopuyor gibi oluyor. Benim mi bu kadar çok acım var yoksa sizde de böyle mi ?
Tabii ki fark var. Son haftalarda büyümenin hızlanmasını bekliyordum ben zaten. Ben de aynıyım. Bende iç organlarıma baskı yapması olayı başladı bir de. Deşiyor bildiğin organlarımıYa benim Karnım kocaman oldu nefes alamıyorum. Yataktan yuvarlanmadan kalkamıyorum. Bu daha büyüyecek mi
Sizin 1 ay önceki halinizle şimdiki haliniz arasında fazla bir değişim oldu mu
Bende oyleyim ya. Vajinanin oradaki kemik resmen bitirdi beniben de aynıyım. hala çalıştığım için uzun süre oturduktan sonra da aynı şey oluyor. topallayarak yürüyorum bi süre
Eskisi gibi surekli hareketli degil. Cogu zaman uyuyor beybi
Dogum yaklasiyor belli ki.
Oglumda da boyle oldu. Surekli dürterdim
Oglus kac haftada dogmustu canimEskisi gibi surekli hareketli degil. Cogu zaman uyuyor beybi
Dogum yaklasiyor belli ki.
Oglumda da boyle oldu. Surekli dürterdim
bence sen zehirlenmişsin kızBişey diyicem ama ben ikisini birarada çok yaptım şöyle pekmezden döktüm 1 tatlı kaşığı ya da 1.5 üzerine de kahveden attımüstüne de sıcak süt valla yarım saate kalmiyordum ki 3,4 kere gidiyordum üzerine kesinlikle su iç ama . Bunu dene zaten kötü bişey değil kahveyle pekmezi birlikte koy
Aynen bende şimdi anladımOy anamm Allah yardimcin
Ben de hamilelerin neden oyle yurudugunu simdi anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?