2021 Aralık Anneleri

Evet normal dogursaydim ozele giderdim zaten ben oglumda da ozele gittim hep yani afsinden geliyordum kontrollerime bahar hanima geliyordum o yapmisti ameliyatimida ben devlete cok on yargiliydim mesut beye muayene olana kadar hic oyle bi doktor beklemiyordum karsimda

Kizlar saglik ocagindaki dr dedi ki magnezyum son haftalarda onermiyorum size ne kdr kullanacaginiz soylendi. Kendi dr um birsey dememisti

Canim magnezyum kullaniyorsan bu kemik agrilarina iyi geliyormu ben hic kullanmadim acaba ondanmi oluyo agrilarim diye dusunmeye basladim
Yok ya hiç bana mısın demeden arttı ağrılar bence. Bilmiyorum kullanmasam daha kötü olur muydum. Bi de benimkinde magnezyumdan çok kalsiyum var.

Benim olmus valla tuzlu da yemiyorum ama pek uyusuyor elim iste yatarken falan
Ben de tuzlu yemiyorum ama heralde hamileliktenoluyo anlamadim Henuz uyusmanyok cok hafif basladi yeni
Maalesef sudan başka çare yokmuş
Doğurmayı beklicex sonra gidecek inşallah
Insallah
Kizlar saglik ocagindaki dr dedi ki magnezyum son haftalarda onermiyorum size ne kdr kullanacaginiz soylendi. Kendi dr um birsey dememisti
Benim doktorum gecen hafta biraktirdi

Sen birak o zaman kasilmalarini engelliyo olabilirmi bence senin bebis haftaya geliyo 39. Haftada dogacak oyle hissediyorum
Ben kasılıyorum ya. Belki bu olmasa daha erken başlardı tabi bilemiyorum. Kalsiyumu bol ya iki gün daha içeyim gidince sorarım perşembe. Zaten 37+4 bu haftayı bitti say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…