Evet normal dogursaydim ozele giderdim zaten ben oglumda da ozele gittim hep yani afsinden geliyordum kontrollerime bahar hanima geliyordum o yapmisti ameliyatimida ben devlete cok on yargiliydim mesut beye muayene olana kadar hic oyle bi doktor beklemiyordum karsimdaYok canim önder beye değil. Megaparkta semih beye gidiyorum ben
Benim doğumun nasl olacağı belli değil daha bu ayın 24 üne kontrolüm var ozaman büyük ihtimal belli olacak.
Ben biraz rahatıma düşkünüm yani devlette doğum düşünmedim hiç. Ebeler çok iyi davranmıyordu acil gelen doğum yapacak olanlara. Tek bir odaya koyup kimseyide yanına almayıp son bebek çıkana kadar bekliyorlar. O psikoloji bana ağır gelir diyede hic düşünmedim
Ben de devam ediyodum bi şey dememişti.Kizlar saglik ocagindaki dr dedi ki magnezyum son haftalarda onermiyorum size ne kdr kullanacaginiz soylendi. Kendi dr um birsey dememisti
Yinede kontrolde bir sorayim merk ettm muhtemelen devam et dicek:)Ben de devam ediyodum bi şey dememişti.
Bana perşembe günü gitmiştim devam dedi cuma günü tekrar soracamKizlar saglik ocagindaki dr dedi ki magnezyum son haftalarda onermiyorum size ne kdr kullanacaginiz soylendi. Kendi dr um birsey dememisti
Ya cok az kalmis senin doguma sana da oyle geliyormuBen de devam ediyodum bi şey dememişti.
Haber edersin cnm:) ben pztsiBana perşembe günü gitmiştim devam dedi cuma günü tekrar soracam
Canim magnezyum kullaniyorsan bu kemik agrilarina iyi geliyormu ben hic kullanmadim acaba ondanmi oluyo agrilarim diye dusunmeye basladimBen de devam ediyodum bi şey dememişti.
Bence de özellikle sorun çünkü rahim kasılmalarını da hafifletiyormuş. Bu senin hiç istemediğin bişeyYinede kontrolde bir sorayim merk ettm muhtemelen devam et dicek:)
Yes diyoruz perşembeye kontrol ama bakalım perşembeyi bekler miYa cok az kalmis senin doguma sana da oyle geliyormu
Yok ya hiç bana mısın demeden arttı ağrılar bence. Bilmiyorum kullanmasam daha kötü olur muydum. Bi de benimkinde magnezyumdan çok kalsiyum var.Canim magnezyum kullaniyorsan bu kemik agrilarina iyi geliyormu ben hic kullanmadim acaba ondanmi oluyo agrilarim diye dusunmeye basladim
Sen birak o zaman kasilmalarini engelliyo olabilirmi bence senin bebis haftaya geliyo 39. Haftada dogacak oyle hissediyorumYok ya hiç bana mısın demeden arttı ağrılar bence. Bilmiyorum kullanmasam daha kötü olur muydum. Bi de benimkinde magnezyumdan çok kalsiyum var. Eki Görüntüle 2953257
Ben de tuzlu yemiyorum ama heralde hamileliktenoluyo anlamadimBenim olmus valla tuzlu da yemiyorum ama pek uyusuyor elim iste yatarken falan
InsallahMaalesef sudan başka çare yokmuş
Doğurmayı beklicex sonra gidecek inşallah
Benim doktorum gecen hafta biraktirdiKizlar saglik ocagindaki dr dedi ki magnezyum son haftalarda onermiyorum size ne kdr kullanacaginiz soylendi. Kendi dr um birsey dememisti
Ben kasılıyorum ya. Belki bu olmasa daha erken başlardı tabi bilemiyorum. Kalsiyumu bol ya iki gün daha içeyim gidince sorarım perşembe. Zaten 37+4 bu haftayı bitti saySen birak o zaman kasilmalarini engelliyo olabilirmi bence senin bebis haftaya geliyo 39. Haftada dogacak oyle hissediyorum
son kontrolun olablrYes diyoruz perşembeye kontrol ama bakalım perşembeyi bekler mi
Hayırlısı bakalım.son kontrolun olablrhayirlisiyla
Ee ben atıyorummKimyon yemeklerde gaz yapan seyi aliyormus acaba azcik kimyon serpistirip yesek olmaz mi
Laktozsuz içiyorum kefiri sütü de öyle yoksa midem agrıyo gaz sancısı yapıyor bendeSindirim sorunu yasayanlar kefir aldim meyveli iyi geldi siz de iciyor musunuz bilmiyorum deneyin kuru kayisi +kefir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?