- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Sende kabuslu geceler kervanına hoşgeldinBu sabaha da kasılmalarla başladık hayırlısı bu iş canımı sıkmaya başladı
Rüyamda da sezaryene alınıyordum ama kesikleri karnımın iki yanından dikey atmışlar doktora müdahele etmicez dediysek o kadar da demedik
Ay ben kacirmisim onu
Sende hepbirlikte otururken kendi fikrini söyle ama emirvaki yap **ben bebeğin ismini x koyacağım**de eee onlarda öneri verirlerse yok ben bu isme isindim hoşuma gidiyor içimde kalmasın de bitti gitti kararlı olursan karisamazlar sankiValla eger babasina koydurtursa yurek yemistir cunku nasil delirecegimi daha once anlatmistim burda ne isim koysak diye dusunurken kayinbabam aslihan nasil kizim diye oneride bulundu bunda bise yok ama esim gidip de baba ne koyalim derse buyuk sikinti olur
Benim ebede aradı geçenlerde değişik bi durum olursa ara bizi dedi ben izinde olurum belki arkadaşlar ilgilenir dedıDoğurmak neyse de nasıl ölmedin korkudan asansörde
İnci olmasın
Her dizide bi inci var
Bu arada ben son izlem için sağlık ocağına gittim
Her zamanki şeyleri yapıp daha gelme dediler
Doğurunca haber verecekmişimmtopuk kanı için
5. Gün değilmi canım hep beş diyorlar burdaKorktum da geçti işte çok yorgundum anlamadım olayı sonra idrak ettim
Sağlık ocağı beni bebek doğunca 4. Gün geleceksin dedi topuk kanı bebeden benden de kan alınacakmış
pirasanin gaz yaptigini neden hic soylemedinizaksam yemegine pirasa yapmistim, sabaha kadar gaz sancisindan dogurucam sandim ôldum öldum dirildim Allahimmmmmm cok kotuydu yemeyin yedirmeyin
Ben ozele cok gitmedim ki marasta bi kere ozele gittim detayli usg icin onun da adi önder ercan bu mesut diye bahsettigim doktor devlet hastanesindeDoktorun ismi ne canım ozeldekinin
Valla dün de konuştum telde 4. Gün dedi 5. Gün anne kontrole gitmiyor mu hafta sonuna gelirse 4. Gün pazartesi dediSende hepbirlikte otururken kendi fikrini söyle ama emirvaki yap **ben bebeğin ismini x koyacağım**de eee onlarda öneri verirlerse yok ben bu isme isindim hoşuma gidiyor içimde kalmasın de bitti gitti kararlı olursan karisamazlar sanki
Bu arada kızımın adı Eylul SENA çok uysal bi bebekti hiç yormadi beni :) sena ismi iyidir
Benim ebede aradı geçenlerde değişik bi durum olursa ara bizi dedi ben izinde olurum belki arkadaşlar ilgilenir dedıçok duygulandım ilgi alakasina
5. Gün değilmi canım hep beş diyorlar burda
ben bir ara burda yazmıştım sanki
Ben de dün brüksel lahanası yedim düşünmeden zor bi gündüpirasanin gaz yaptigini neden hic soylemedinizaksam yemegine pirasa yapmistim, sabaha kadar gaz sancisindan dogurucam sandim ôldum öldum dirildim Allahimmmmmm cok kotuydu yemeyin yedirmeyin
Evet pırasayı yazmıştın demiSende hepbirlikte otururken kendi fikrini söyle ama emirvaki yap **ben bebeğin ismini x koyacağım**de eee onlarda öneri verirlerse yok ben bu isme isindim hoşuma gidiyor içimde kalmasın de bitti gitti kararlı olursan karisamazlar sanki
Bu arada kızımın adı Eylul SENA çok uysal bi bebekti hiç yormadi beni :) sena ismi iyidir
Benim ebede aradı geçenlerde değişik bi durum olursa ara bizi dedi ben izinde olurum belki arkadaşlar ilgilenir dedıçok duygulandım ilgi alakasina
5. Gün değilmi canım hep beş diyorlar burda
ben bir ara burda yazmıştım sanki
Yiyin yiyin zaten sonra yiyemiceksinizBen de dün brüksel lahanası yedim düşünmeden zor gündü
Iki doktorda çok iyi canim. Ben özele gidiyorum ama acil bir durumda hastaneye gitmiştim mesut bey vardı çok yardimci olmustu. Eğer Bnde devlete gitseydim mesut beye giderdim.Ben ozele cok gitmedim ki marasta bi kere ozele gittim detayli usg icin onun da adi önder ercan bu mesut diye bahsettigim doktor devlet hastanesinde
Evet mesut bey cok iyi hatta marasta gidecek olan herkese onerebilirim kisilik olarak da bilgi olarak da harika bi insan . gorumcemi ezmek istemiyorum benim icin sordu arastirdi tuncay bal en iyi ameliyatta demisler o yuzdenIki doktorda çok iyi canim. Ben özele gidiyorum ama acil bir durumda hastaneye gitmiştim mesut bey vardı çok yardimci olmustu. Eğer Bnde devlete gitseydim mesut beye giderdim.
Sen en iyisini kararını verirsin. Bir o doktorlarda görüş bakalm belki o da içine sinerEvet mesut bey cok iyi de gorumcemi ezmek istemiyorum benim icin sordu arastirdi tuncay bal en iyi ameliyatta demisler o yuzden
Bugun 13.20 de randevum var bakalim sen hangisine gidiyorsun onder beyemi esim benim hesaba para yatirdi istersen kendine altin al istersen dogumunu ozelde yap secim senin dedi yoksa ben simdiye yuz kere onder beye gitmistimSen en iyisini kararını verirsin. Bir o doktorlarda görüş bakalm belki o da içine siner
Iyi yapmissin ben de gittim geldim cnm:)Bn geçen hafta yaptırdık gebe takibim vardı
Bana daaaDoğurmak neyse de nasıl ölmedin korkudan asansörde
İnci olmasın
Her dizide bi inci var
Bu arada ben son izlem için sağlık ocağına gittim
Her zamanki şeyleri yapıp daha gelme dediler
Doğurunca haber verecekmişimmtopuk kanı için
Kimyon yemeklerde gaz yapan seyi aliyormus acaba azcik kimyon serpistirip yesek olmaz miBen de dün brüksel lahanası yedim düşünmeden zor bi gündü
Benim olmus valla tuzlu da yemiyorum ama pek uyusuyor elim iste yatarken falanBu arada artik yavas yavas ellerimde ödem hissetmeye basladim kizlar. Yuzugum hala rahat cikip giriyo ama eski bollugu yok. Odem olmamasi icin yaptiginiz seyler var mi?
Su demeyin en az 3lt iciyorum
Maalesef sudan başka çare yokmuşBu arada artik yavas yavas ellerimde ödem hissetmeye basladim kizlar. Yuzugum hala rahat cikip giriyo ama eski bollugu yok. Odem olmamasi icin yaptiginiz seyler var mi?
Su demeyin en az 3lt iciyorum
Yok canim önder beye değil. Megaparkta semih beye gidiyorum benBugun 13.20 de randevum var bakalim sen hangisine gidiyorsun onder beyemi esim benim hesaba para yatirdi istersen kendine altin al istersen dogumunu ozelde yap secim senin dedi yoksa ben simdiye yuz kere onder beye gitmistimaslinda para hem ozelde dogum yapmaya hemde kendime taki almaya yeter ama sezaryen diyorum birincide ozelde de ayni aciyi cektim kalacagim sadece bi gun zaten onuda dayanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?