2021 Aralık Anneleri

Sende kabuslu geceler kervanına hoşgeldin

Sende hepbirlikte otururken kendi fikrini söyle ama emirvaki yap **ben bebeğin ismini x koyacağım**de eee onlarda öneri verirlerse yok ben bu isme isindim hoşuma gidiyor içimde kalmasın de bitti gitti kararlı olursan karisamazlar sanki
Bu arada kızımın adı Eylul SENA çok uysal bi bebekti hiç yormadi beni :) sena ismi iyidir
Benim ebede aradı geçenlerde değişik bi durum olursa ara bizi dedi ben izinde olurum belki arkadaşlar ilgilenir dedı çok duygulandım ilgi alakasina
Korktum da geçti işte çok yorgundum anlamadım olayı sonra idrak ettim
Sağlık ocağı beni bebek doğunca 4. Gün geleceksin dedi topuk kanı bebeden benden de kan alınacakmış
5. Gün değilmi canım hep beş diyorlar burda
pirasanin gaz yaptigini neden hic soylemediniz aksam yemegine pirasa yapmistim, sabaha kadar gaz sancisindan dogurucam sandim ôldum öldum dirildim Allahimmmmmm cok kotuydu yemeyin yedirmeyin
ben bir ara burda yazmıştım sanki

Valla dün de konuştum telde 4. Gün dedi 5. Gün anne kontrole gitmiyor mu hafta sonuna gelirse 4. Gün pazartesi dedi

tulay283300 zaten sorun birazda benim hah iste bu dedigim isim olmamasindan en cok bu uc isimden birini istiyorum esimle de ortak bi kararimiz olsun istiyorum ne isim dediysem yok dedi bunlardan birini sececek artik yapacak bise yok sena da naif bi isim hosuma gidiyo benim bakalim hangisi olacak

Evet pırasayı yazmıştın demi

Ben de dün brüksel lahanası yedim düşünmeden zor gündü
Yiyin yiyin zaten sonra yiyemiceksiniz
Kız Allah aşkına o Brüksel lahanasını nasıl yiyin bn bi onu sevemedim başka şeyler de yiyin sağlıksız olsun çocuk içerde bayılmaz inşallah

Ben ozele cok gitmedim ki marasta bi kere ozele gittim detayli usg icin onun da adi önder ercan bu mesut diye bahsettigim doktor devlet hastanesinde
Iki doktorda çok iyi canim. Ben özele gidiyorum ama acil bir durumda hastaneye gitmiştim mesut bey vardı çok yardimci olmustu. Eğer Bnde devlete gitseydim mesut beye giderdim.

Iki doktorda çok iyi canim. Ben özele gidiyorum ama acil bir durumda hastaneye gitmiştim mesut bey vardı çok yardimci olmustu. Eğer Bnde devlete gitseydim mesut beye giderdim.
Evet mesut bey cok iyi hatta marasta gidecek olan herkese onerebilirim kisilik olarak da bilgi olarak da harika bi insan . gorumcemi ezmek istemiyorum benim icin sordu arastirdi tuncay bal en iyi ameliyatta demisler o yuzden

Sen en iyisini kararını verirsin. Bir o doktorlarda görüş bakalm belki o da içine siner
Bugun 13.20 de randevum var bakalim sen hangisine gidiyorsun onder beyemi esim benim hesaba para yatirdi istersen kendine altin al istersen dogumunu ozelde yap secim senin dedi yoksa ben simdiye yuz kere onder beye gitmistim aslinda para hem ozelde dogum yapmaya hemde kendime taki almaya yeter ama sezaryen diyorum birincide ozelde de ayni aciyi cektim kalacagim sadece bi gun zaten onuda dayanirim

Bana daaa

Bu arada artik yavas yavas ellerimde ödem hissetmeye basladim kizlar. Yuzugum hala rahat cikip giriyo ama eski bollugu yok. Odem olmamasi icin yaptiginiz seyler var mi?
Su demeyin en az 3lt iciyorum

Bu arada artik yavas yavas ellerimde ödem hissetmeye basladim kizlar. Yuzugum hala rahat cikip giriyo ama eski bollugu yok. Odem olmamasi icin yaptiginiz seyler var mi?
Benim olmus valla tuzlu da yemiyorum ama pek uyusuyor elim iste yatarken falan

Maalesef sudan başka çare yokmuş
Doğurmayı beklicex sonra gidecek inşallah

Yok canim önder beye değil. Megaparkta semih beye gidiyorum ben
Benim doğumun nasl olacağı belli değil daha bu ayın 24 üne kontrolüm var ozaman büyük ihtimal belli olacak.
Ben biraz rahatıma düşkünüm yani devlette doğum düşünmedim hiç. Ebeler çok iyi davranmıyordu acil gelen doğum yapacak olanlara. Tek bir odaya koyup kimseyide yanına almayıp son bebek çıkana kadar bekliyorlar. O psikoloji bana ağır gelir diyede hic düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…