- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bana bişi vermediler anlattı bunları da unuttumBunu verdiler bana
Benim hemşire çok sallabaş, en iyisi ben sana sorarım sen hangi gün neye gittiysen ona gideyim canım. Yoksa bu kadın bizi ortada bıracak belli. Hamilelik boyu bir kez bile aramadılar. Giderim zorla bi tansiyon ölçerSaol canım
Yaa bana özellikle 4. Gün gel haftasonuna gelirse 4. Gün pazartesi gel dedi
Fırsat bulursan bi daha bi sor geç kalmış olmamak için
Aşılıların karantina daha az bildiğim kadarıylaAşılılar
Rahat geçiriyorlar
İnşallah öyle devam eder diye umuyorum
TeK sorun iu an doğursam gelemeyecekler
Gönder gönder
Çocuk bakmayı çokmseverdim
Sende 4. Gün git canım topuk kanı önemli çünkü zaten sonra aşı için gidilirBenim hemşire çok sallabaş, en iyisi ben sana sorarım sen hangi gün neye gittiysen ona gideyim canım. Yoksa bu kadın bizi ortada bıracak belli. Hamilelik boyu bir kez bile aramadılar. Giderim zorla bi tansiyon ölçer
Bende 6 aylik hamileyken yuruyuse cikayim dedim yuruyus yoluda boyle tarla gibi bi yer var onun yaninda toprak yol boyle issiz bir yol tam gidiyordum bizim karsi binadaki komsular borek yapiyo onlar cagirdi yanlarina gittim sonra yagmur atistirdi yuruyuse ciksammi diye dusunurken eve dondum ben eve ciktim havada kiyamet kopuyo evde elektirikler gidip geliyo yildrim falan da dustu oglumda asagi komsudaydi komsum beni aradi benim oglan annem yuruyuse cikacakti benim anneme bise oldu diye nasil aglamis ben konustum da cocuk oyle rhatladi eger ciksaydim o yolda bayilirdim sanirim valla o komsularin borek yapmasi beni kurtarmistiDün kaldık ya allahtan eşim ve oğlan da vardıonlar olduğu için korkmadım
Aynen sana katiliyorum bugun bi gideyim valla cok sert biriyse hic de olmam.mesut beye olurum adam beni nasil rahatlatiyordu ogle arasinda bile gidip soru sormustum cok anlayisli davranmistiDr la iletişim de çok önemli karar senin
Ekran resmi alBana bişi vermediler anlattı bunları da unuttum
Bilmiyorum kiAşılıların karantina daha az bildiğim kadarıyla
Aynen ben de önemli diye biliyorum ne demek 1 hafta 10 gün yani. İşitme testi hastanede yapılacak biz sonra kalça ultrasonuna götürücez canım. Onu benim eve yakın bi hastanede çektiricemSende 4. Gün git canım topuk kanı önemli çünkü zaten sonra aşı için gidilir
Bizim hastane doğum da işitme testi yapıyor sanırım hemşire öyle dedi
Ben de dokturun profesyonel olmasına dikkat ederim tavırdan çok. Kendimi öyle daha güvenli hissediyorum. Ama sen nasıl rahat edeceksen onu seç canım, iletişim senin için önemliyse diğerinde gerilirsinAynen sana katiliyorum bugun bi gideyim valla cok sert biriyse hic de olmam.mesut beye olurum adam beni nasil rahatlatiyordu ogle arasinda bile gidip soru sormustum cok anlayisli davranmisti
Mesut beyin ameliyatina da iyi demisler ama bu adama en iyi denilmisBen de dokturun profesyonel olmasına dikkat ederim tavırdan çok. Kendimi öyle daha güvenli hissediyorum. Ama sen nasıl rahat edeceksen onu seç canım, iletişim senin için önemliyse diğerinde gerilirsin
İşte bu noktada karar senin istersen son bi ikisine de git konuş kafanda şüphe kalmasınMesut beyin ameliyatina da iyi demisler ama bu adama en iyi denilmis
Doktorun ismi ne canım ozeldekininYa aslinda benim burda iki kere gittigim bi doktor vardi mesut bey adam cok beyefendiydi hic devlet doktoru gibi degil ben ona olayim diyordum gorumcem arastirmis ameliyatta en iyi bu adami soylemisler ama biraz sert biriymishic ketum doktorlari sevmem zaten korkuyorum bide adam gerer beni
Kalça zaten 1 aylık oluncaAynen ben de önemli diye biliyorum ne demek 1 hafta 10 gün yani. İşitme testi hastanede yapılacak biz sonra kalça ultrasonuna götürücez canım. Onu benim eve yakın bi hastanede çektiricem
pirasanin gaz yaptigini neden hic soylemedinizaksam yemegine pirasa yapmistim, sabaha kadar gaz sancisindan dogurucam sandim ôldum öldum dirildim Allahimmmmmm cok kotuydu yemeyin yedirmeyin
Bakıyorum bu gece de kimse doğurmamış...
Afferim size.
İşte her işte bi hayır varBende 6 aylik hamileyken yuruyuse cikayim dedim yuruyus yoluda boyle tarla gibi bi yer var onun yaninda toprak yol boyle issiz bir yol tam gidiyordum bizim karsi binadaki komsular borek yapiyo onlar cagirdi yanlarina gittim sonra yagmur atistirdi yuruyuse ciksammi diye dusunurken eve dondum ben eve ciktim havada kiyamet kopuyo evde elektirikler gidip geliyo yildrim falan da dustu oglumda asagi komsudaydi komsum beni aradi benim oglan annem yuruyuse cikacakti benim anneme bise oldu diye nasil aglamis ben konustum da cocuk oyle rhatladi eger ciksaydim o yolda bayilirdim sanirim valla o komsularin borek yapmasi beni kurtarmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?