Doğrusun canımEvet normal dogursaydim ozele giderdim zaten ben oglumda da ozele gittim hep yani afsinden geliyordum kontrollerime bahar hanima geliyordum o yapmisti ameliyatimida ben devlete cok on yargiliydim mesut beye muayene olana kadar hic oyle bi doktor beklemiyordum karsimda
Iyi yapiyorsn cnm ben sut pek icmiyorum ama kefiri meyveli guzelmis icerm arada:)Laktozsuz içiyorum kefiri sütü de öyle yoksa midem agrıyo gaz sancısı yapıyor bende
Nerdeyse her gün meyveyleSindirim sorunu yasayanlar kefir aldim meyveli iyi geldi siz de iciyor musunuz bilmiyorum deneyin kuru kayisi +kefir
Enfeksiyon varsa su gibi akintin oluyorBu pekmez galiba gerçekten mantar yapıyor sabah yedim birden kasintim ve akıntım arttı azalmıştı halbuki dünden beri, sonra baktım iç camasirim ıslanmis kokusuz renksiz , enfeksiyon mu yoksa su mu sızıyor anlayamıyorum, enfeksiyondandir dimiikontrolüm yarın
İnşallah ondandır ya zaten suyum azalmaya başlamıştıEnfeksiyon varsa su gibi akintin oluyor
Erson aksu mu izliyon ben gibiDogum izleyip izleyip salak salak aglayan ben
Oh yarasıııınKendi haline bırakma kararı almıştık ya en son
Almamış mıydık?
Ben kendime normal insan kahvaltısı hazırladım çünkü tostlu mostlu
Eğer var olan bir mantar enfeksiyon durumu varsa şekeri tamamen çıkarmak çok yardımcı oluyormuş.Bu pekmez galiba gerçekten mantar yapıyor sabah yedim birden kasintim ve akıntım arttı azalmıştı halbuki dünden beri, sonra baktım iç camasirim ıslanmis kokusuz renksiz , enfeksiyon mu yoksa su mu sızıyor anlayamıyorum, enfeksiyondandir dimiikontrolüm yarın
Kocam rüyamda eve kadın getirmiş kadın da nasıl zayıf nasıl güzeldi. İkisini de dövdümSon günler galiba hepimiz böyle acayip rüyalar görüyoruz
Ama gidince sen suyunu da olctur yine deİnşallah ondandır ya zaten suyum azalmaya başlamıştı
Evet kanka çeteleriniErson aksu mu izliyon ben gibi
Ben hamileligimin baslarinda hep aldatmacali ruyalar gordumKocam rüyamda eve kadın getirmiş kadın da nasıl zayıf nasıl güzeldi. İkisini de dövdümuyandım yanımda yatan adamı dövecektim hıncımla valla
Ben de ağlıyom hep onlaraEvet kanka çetelerini
Hele babalarin aglayisi beni bitiriyor
Ben de ağlıyom hep onlara
Kendin ağladın yetmedi yaniEsime yolluyorum onu da aglatiyorum
Oglumda cok aglamistı
Senin ki daha fenaymışKocam rüyamda eve kadın getirmiş kadın da nasıl zayıf nasıl güzeldi. İkisini de dövdümuyandım yanımda yatan adamı dövecektim hıncımla valla
Bende ağlamaya yer arıyoruzErson aksu mu izliyon ben gibi
Dogum izleyip izleyip salak salak aglayan ben
Sizin yüzünüzden ben de ağlıyorumBen de ağlıyom hep onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?