O da simdiden alişsinKendin ağladın yetmedi yani
Birleşmiş Milletlerde niye ağlıyosun anlamadım.Bende ağlamaya yer arıyoruzBM’de ağlayıp duruyorum
Aaay çocuuum ne zaman gelicen diye sevmekten helak oldum karnımı.Sizin yüzünüzden ben de ağlıyorum
Ne zaman doğurcaz
Inşallah benimki de ağlar odunsssO da simdiden alişsin
Şeyi hic unutmuyorum.
Oglumda normal dogurursam olacak riskleri anlatmisti doktor bana. Kiloluydu cunku.
Esim hemen gidiyoruz sezeryana diyip aglamaya basladi.
Size bise olur diye cok korktum dedi. Eymen dogdugunda da kucagina verilince cok aglamis
Allah seniBirleşmiş Milletlerde niye ağlıyosun anlamadım.
Ben de 2 hafta daha dur diyorum ama kalbim öyle demiyorAaay çocuuum ne zaman gelicen diye sevmekten helak oldum karnımı.
Allah çarpsın anlamadım ağlicam anlasam.Allah senibende yazmıştım öyle çıkmış
Çünkü çok duygusal BMsende ağla
Bilmiyorum doğurcaz eninde sonunda oğlum hergün anne bugün ameliyat yapsalar ama erken doğum sıkıntı olur demi ama doğur diye söyleniyorSizin yüzünüzden ben de ağlıyorum
Ne zaman doğurcaz
Demeyin çocuklara bi şey şimdiden sonra artık farketmez canları ne zaman isterse gelsinler.Ben de 2 hafta daha dur diyorum ama kalbim öyle demiyor
Bende yazarken klavye BM yapmışAllah çarpsın anlamadım ağlicam anlasam.
Yaa çok tatlı küçük insanlarBilmiyorum doğurcaz eninde sonunda oğlum gergin anne bugün ameliyat yapsalar ama erken doğum sıkıntı olur demi ama doğur diye söyleniyor
Yarın kontrolümüz bakalımDemeyin çocuklara bi şey şimdiden sonra artık farketmez canları ne zaman isterse gelsinler.Senin kaç gramdı?
Girmezsin girmezsin bol bol dua edicez sinirlendiğinde kızdığında kocandan çıkarYaa çok tatlı küçük insanlarinsan bu tatlılığı görüp nasıl doğum sonrası bunalıma giriyor anlamıyorum diyip lohusa bunalımına giricem ben de kesin
Yarın dopler a giricem zaten onun için çağırdı doktorum bakalım hayirlisiAma gidince sen suyunu da olctur yine de
Mantar bir kez vücuda girince ömür boyunca tekrarlıyor canim seneler önce günlük ped yüzünden olmustu, hamileligimde hiç çıkmamıştı ama son zamanda bebek kilo alsın diye şekeri arttirinca çıktıEğer var olan bir mantar enfeksiyon durumu varsa şekeri tamamen çıkarmak çok yardımcı oluyormuş.
Ben her gün tahin pekmez yiyorum ama mantar ya da enfeksiyon hiç yaşamadım olsa arttırırdı muhtemelen
Toparlanmış ne güzel. Sağlıkla gelsin.Günaydın kızlar. Bugüne kadar sancılar la 2,5 cm açıklıkla geldik çok şükür. Bugün kontrol vardı. Nts de sancı 40 karda çıktı. Açıklık stabil. 1 hafta önden gidiyor. hep 10 gün geriden gelirdi. Yakalamış haftasını hatta geçmiş maşallah. 35+4 üz sata göre. 36+4 çıktı. Kilosu 2850. Boyu 49 cm çıktı. Herşey şuanlık yolunda. Kan değerlerim toparlamış. Ama yine idrarda aşırı ENFEKSİYON çıktı. İlaç vermedi. İdrar kültürü istedi ona göre ilaç verecek oda perşembe çıkacak telefonla ilacı verecek. Salı günü yeniden kontrol var. O gün günde verecek. Bu süre zarfında leken suyun gelirse bekleme gel dedi. Onun dışında kasılmalar düzenli 10 dk da bir olursa yine bekleme gel dedi. Bizden haberler bunlar.
Aynen cnm bu beni çok mutlu etti.Toparlanmış ne güzel. Sağlıkla gelsin.
çok geçmiş olsunYolla bize tost var
Çok özenerek hazırladım günlerden sonra
Ekmeğimi özel a101den zeytinyağlı kekikli aldım o derece
Haftaya perşembe gideceğim
Bana da mantıklı bi sğre versin ya
Gerçi 2 hafta doğurmamalıyım annem korona oldu
Tek kaldım
14 gğn gelemez
Ise yaramiyor muEe ben atıyorumm
Masallahhh darisi bizim basimiza ben de sooooyle bebitom toparlamis yazmayi cok istiyorumGünaydın kızlar. Bugüne kadar sancılar la 2,5 cm açıklıkla geldik çok şükür. Bugün kontrol vardı. Nts de sancı 40 karda çıktı. Açıklık stabil. 1 hafta önden gidiyor. hep 10 gün geriden gelirdi. Yakalamış haftasını hatta geçmiş maşallah. 35+4 üz sata göre. 36+4 çıktı. Kilosu 2850. Boyu 49 cm çıktı. Herşey şuanlık yolunda. Kan değerlerim toparlamış. Ama yine idrarda aşırı ENFEKSİYON çıktı. İlaç vermedi. İdrar kültürü istedi ona göre ilaç verecek oda perşembe çıkacak telefonla ilacı verecek. Salı günü yeniden kontrol var. O gün günde verecek. Bu süre zarfında leken suyun gelirse bekleme gel dedi. Onun dışında kasılmalar düzenli 10 dk da bir olursa yine bekleme gel dedi. Bizden haberler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?