2021 Aralık Anneleri

Kendin ağladın yetmedi yani
O da simdiden alişsin
Şeyi hic unutmuyorum.
Oglumda normal dogurursam olacak riskleri anlatmisti doktor bana. Kiloluydu cunku.
Esim hemen gidiyoruz sezeryana diyip aglamaya basladi.
Size bise olur diye cok korktum dedi. Eymen dogdugunda da kucagina verilince cok aglamis

Inşallah benimki de ağlar odunsss

Bilmiyorum doğurcaz eninde sonunda oğlum gergin anne bugün ameliyat yapsalar ama erken doğum sıkıntı olur demi ama doğur diye söyleniyor
Yaa çok tatlı küçük insanlar insan bu tatlılığı görüp nasıl doğum sonrası bunalıma giriyor anlamıyorum diyip lohusa bunalımına giricem ben de kesin

Yaa çok tatlı küçük insanlar insan bu tatlılığı görüp nasıl doğum sonrası bunalıma giriyor anlamıyorum diyip lohusa bunalımına giricem ben de kesin
Girmezsin girmezsin bol bol dua edicez sinirlendiğinde kızdığında kocandan çıkar

Eğer var olan bir mantar enfeksiyon durumu varsa şekeri tamamen çıkarmak çok yardımcı oluyormuş.
Ben her gün tahin pekmez yiyorum ama mantar ya da enfeksiyon hiç yaşamadım olsa arttırırdı muhtemelen
Mantar bir kez vücuda girince ömür boyunca tekrarlıyor canim seneler önce günlük ped yüzünden olmustu, hamileligimde hiç çıkmamıştı ama son zamanda bebek kilo alsın diye şekeri arttirinca çıktı

Günaydın kızlar. Bugüne kadar sancılar la 2,5 cm açıklıkla geldik çok şükür. Bugün kontrol vardı. Nts de sancı 40 karda çıktı. Açıklık stabil. 1 hafta önden gidiyor. hep 10 gün geriden gelirdi. Yakalamış haftasını hatta geçmiş maşallah. 35+4 üz sata göre. 36+4 çıktı. Kilosu 2850. Boyu 49 cm çıktı. Herşey şuanlık yolunda. Kan değerlerim toparlamış. Ama yine idrarda aşırı ENFEKSİYON çıktı. İlaç vermedi. İdrar kültürü istedi ona göre ilaç verecek oda perşembe çıkacak telefonla ilacı verecek. Salı günü yeniden kontrol var. O gün günde verecek. Bu süre zarfında leken suyun gelirse bekleme gel dedi. Onun dışında kasılmalar düzenli 10 dk da bir olursa yine bekleme gel dedi. Bizden haberler bunlar.

Toparlanmış ne güzel. Sağlıkla gelsin.

çok geçmiş olsun

Ee ben atıyorumm
Ise yaramiyor mu
Masallahhh darisi bizim basimiza ben de sooooyle bebitom toparlamis yazmayi cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…