2021 Aralık Anneleri

En son ki kg su kactida ne kadar zamanda öne geçti canım merak ettim demek ki yakalamak mümkün oluyor bende de gerilik var da darısı bize inşallah ,maşallah size de

Yaa çok tatlı küçük insanlar insan bu tatlılığı görüp nasıl doğum sonrası bunalıma giriyor anlamıyorum diyip lohusa bunalımına giricem ben de kesin
Çok küçük minik insan yavrusu oldukları için herşeyiyle sana muhtaç ağzı var Dili yok ya insan bi absürd oluyor len napcaz şimdi biz bunla başbaşa deyiiiiiiip azıcık ilk 10 gün bunalım sinir Vs oluyor sonra geçiyor ama

Kizlar birsey sorucam idrar tahlili sonucum protein eser yaziyor koyu renk yazilmis yokmu demek

Masallah cok iyi bebis artik vaktinda saglikla gelsin insallah cnmm

Kizlar birsey sorucam idrar tahlili sonucum protein eser yaziyor koyu renk yazilmis yokmu demek
Son haftalarda idrarda protein kaçağı var mı diye bakılıyor sormakta fayda var doktora ben de bugün kan ve idrar tahlili verdim son kez çağırdılar sağlık ocağından doğumdan sonra 5. Gün gel dediler sona yaklaşıyoruz

Aynen son tahlil saglik ocagindaki bana da oyle dediler sordm bakalim dr

Y yorgunnn_anne doğurdun mu yoksa nirdesin
Yok ya evcek dökülüyoruz. Kızım hasta ben hasta. Annem geldi sağolsun o varken bakamadım. Dün de yazasım gelmedi. Çocuklar hasta olunca insanın tadı tuzu kalmıyor Okudum ama doğuran yok bana gelene kadar oooo

Benim kızım da Zeynep Sena

Kimyon yemeklerde gaz yapan seyi aliyormus acaba azcik kimyon serpistirip yesek olmaz mi
Bende bi işe yaramadı
En iyisi takviye probiyotik almak
çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim

Ben yine lohusa kafasına girdim
Annem babam korona oldular bi 14 gün yoklar mecburen
İyi olsunlar önemli değil
Eşim de öksürüyor sürekli
O korona olursa ayvayı yedik
Tek başıma doğuma gitmem gerekecek
Bugün trip attım adama hepiniz hasta olacak tam zamanı buldunuz benimle konuşmayıb hepinize küsüm diye
Kocam şok tabi

En son ki kg su kactida ne kadar zamanda öne geçti canım merak ettim demek ki yakalamak mümkün oluyor bende de gerilik var da darısı bize inşallah ,maşallah size de
Canım en son 10 gün önce gittim 2200 falandı. 10 günde toparlanmış. Nerden baksan 650 grm almış. Ben muzlu süt içtim. Onun dışında günde 1 tane soda içtim. Yumurta hergün 1 tane zorladım. Baştan böyle güzel beslenemiyordum bulantı lar dan kaynaklı.

Çok geçmiş olsun eşinde de bir şey çıkmaz inşallah ama çıkarsa bile endişe etme daha rahat vaktin vardır onların karantina süresi bitene kadar

Çok geçmiş olsun eşinde de bir şey çıkmaz inşallah ama çıkarsa bile endişe etme daha rahat vaktin vardır onların karantina süresi bitene kadar
Ama ya acil olursa nasıl gideceğim 2 saat de yol gideceğim?
Doğru düzgün araba kullanabilen kimse de yok burda
Bi ben bi eşime güveniyorum bu konuda
Ben de o halde sürebilir miyim bilmiyorum
Hadi sürsem nasıl döneceğim doğurunca

Kızlaar şimdi doktordan çıktım 34+0 bu çocuk 2620 gr 47 cm olmuş, geçen hafta 2260 grdı bir haftada 360 gr almış suyu normal her şeyi normal çok iyi dedi doktorumuz ama bu şekilde kilo alırsa ben normal falan doğuramam 35-36 haftadan itibaren squat yapmaya başla dedi. Her hafta kontrole gideceğim.

Nst de normal çıktı, tam kasılma sandığım şeyi yaşadım inanılmaz şekilde toplandı ve nefesim kesildi, nstde 4 gösteriyordu doktor da sancı ve kasılma olması için karnın aşağıya doğru toplanacak belden ağrı girecek kasıklarına doğru gelecek onun dışında yaşadığın şey normal toplanma hareket diyoruz dedi haberiniz olsun

Kız süremezsin tabi doğururken şimdi zor sürüyorum ben koltuğu yatırıp
B planı her zaman iyidir ama acil görünen bir durum yoktu ki doktorun da rahat davranmıştı kontrol konusunda sen hiç kötüyü çağırmadan be işi tembihlemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…