- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
Evet bende yarıyorIse yaramiyor mu
Masallahhh darisi bizim basimiza ben de sooooyle bebitom toparlamis yazmayi cok istiyorum
En son ki kg su kactida ne kadar zamanda öne geçti canım merak ettim demek ki yakalamak mümkün oluyor bende de gerilik var da darısı bize inşallah ,maşallah size deGünaydın kızlar. Bugüne kadar sancılar la 2,5 cm açıklıkla geldik çok şükür. Bugün kontrol vardı. Nts de sancı 40 karda çıktı. Açıklık stabil. 1 hafta önden gidiyor. hep 10 gün geriden gelirdi. Yakalamış haftasını hatta geçmiş maşallah. 35+4 üz sata göre. 36+4 çıktı. Kilosu 2850. Boyu 49 cm çıktı. Herşey şuanlık yolunda. Kan değerlerim toparlamış. Ama yine idrarda aşırı ENFEKSİYON çıktı. İlaç vermedi. İdrar kültürü istedi ona göre ilaç verecek oda perşembe çıkacak telefonla ilacı verecek. Salı günü yeniden kontrol var. O gün günde verecek. Bu süre zarfında leken suyun gelirse bekleme gel dedi. Onun dışında kasılmalar düzenli 10 dk da bir olursa yine bekleme gel dedi. Bizden haberler bunlar.
Çok küçük minik insan yavrusu oldukları içinYaa çok tatlı küçük insanlarinsan bu tatlılığı görüp nasıl doğum sonrası bunalıma giriyor anlamıyorum diyip lohusa bunalımına giricem ben de kesin
Eser miktarda var demek diye anladimKizlar birsey sorucam idrar tahlili sonucum protein eser yaziyor koyu renk yazilmis yokmu demek
Masallah cok iyi bebis artik vaktinda saglikla gelsin insallah cnmmGünaydın kızlar. Bugüne kadar sancılar la 2,5 cm açıklıkla geldik çok şükür. Bugün kontrol vardı. Nts de sancı 40 karda çıktı. Açıklık stabil. 1 hafta önden gidiyor. hep 10 gün geriden gelirdi. Yakalamış haftasını hatta geçmiş maşallah. 35+4 üz sata göre. 36+4 çıktı. Kilosu 2850. Boyu 49 cm çıktı. Herşey şuanlık yolunda. Kan değerlerim toparlamış. Ama yine idrarda aşırı ENFEKSİYON çıktı. İlaç vermedi. İdrar kültürü istedi ona göre ilaç verecek oda perşembe çıkacak telefonla ilacı verecek. Salı günü yeniden kontrol var. O gün günde verecek. Bu süre zarfında leken suyun gelirse bekleme gel dedi. Onun dışında kasılmalar düzenli 10 dk da bir olursa yine bekleme gel dedi. Bizden haberler bunlar.
Sanirim oyle Doktora yazim bakim onemlimiEser miktarda var demek diye anladim
Mutlaka yaz canimSanirim oyle Doktora yazim bakim onemlimi
Son haftalarda idrarda protein kaçağı var mı diye bakılıyor sormakta fayda var doktora ben de bugün kan ve idrar tahlili verdim son kez çağırdılar sağlık ocağından doğumdan sonra 5. Gün gel dediler sona yaklaşıyoruzKizlar birsey sorucam idrar tahlili sonucum protein eser yaziyor koyu renk yazilmis yokmu demek
Aynen son tahlil saglik ocagindaki bana da oyle dediler sordm bakalim drSon haftalarda idrarda protein kaçağı var mı diye bakılıyor sormakta fayda var doktora ben de bugün kan ve idrar tahlili verdim son kez çağırdılar sağlık ocağından doğumdan sonra 5. Gün gel dediler sona yaklaşıyoruz
Yok ya evcek dökülüyoruz. Kızım hasta ben hasta. Annem geldi sağolsun o varken bakamadım. Dün de yazasım gelmedi. Çocuklar hasta olunca insanın tadı tuzu kalmıyor
Benim kızım da Zeynep Senatulay283300 zaten sorun birazda benim hah iste bu dedigim isim olmamasindan en cok bu uc isimden birini istiyorum esimle de ortak bi kararimiz olsun istiyorum ne isim dediysem yok dedi bunlardan birini sececek artik yapacak bise yok sena da naif bi isim hosuma gidiyo benim bakalim hangisi olacak
Bende bi işe yaramadıKimyon yemeklerde gaz yapan seyi aliyormus acaba azcik kimyon serpistirip yesek olmaz mi
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun
Canım en son 10 gün önce gittim 2200 falandı. 10 günde toparlanmış. Nerden baksan 650 grm almış. Ben muzlu süt içtim. Onun dışında günde 1 tane soda içtim. Yumurta hergün 1 tane zorladım. Baştan böyle güzel beslenemiyordum bulantı lar dan kaynaklı.En son ki kg su kactida ne kadar zamanda öne geçti canım merak ettim demek ki yakalamak mümkün oluyor bende de gerilik var da darısı bize inşallah ,maşallah size de
Çok geçmiş olsun eşinde de bir şey çıkmaz inşallah ama çıkarsa bile endişe etme daha rahat vaktin vardır onların karantina süresi bitene kadarBende bi işe yaramadı
En iyisi takviye probiyotik almak
Çok teşekkür ederim
Ben yine lohusa kafasına girdim
Annem babam korona oldular bi 14 gün yoklar mecburen
İyi olsunlar önemli değil
Eşim de öksürüyor sürekli
O korona olursa ayvayı yedik
Tek başıma doğuma gitmem gerekecek
Bugün trip attım adama hepiniz hasta olacak tam zamanı buldunuz benimle konuşmayıb hepinize küsüm diye
Kocam şok tabi
İnş cnmMasallah cok iyi bebis artik vaktinda saglikla gelsin insallah cnmm
Ama ya acil olursa nasıl gideceğim 2 saat de yol gideceğim?Çok geçmiş olsun eşinde de bir şey çıkmaz inşallah ama çıkarsa bile endişe etme daha rahat vaktin vardır onların karantina süresi bitene kadar
Kız süremezsin tabi doğururken şimdi zor sürüyorum ben koltuğu yatırıpAma ya acil olursa nasıl gideceğim 2 saat de yol gideceğim?
Doğru düzgün araba kullanabilen kimse de yok burda
Bi ben bi eşime güveniyorum bu konuda
Ben de o halde sürebilir miyim bilmiyorum
Hadi sürsem nasıl döneceğim doğurunca
Benim doktor 37den sonra o hız düşecek dediama bu şekilde kilo alırsa ben normal falan doğuramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?