Ambulans ararım vallaKız süremezsin tabi doğururken şimdi zor sürüyorum ben koltuğu yatırıp
B planı her zaman iyidir ama acil görünen bir durum yoktu ki doktorun da rahat davranmıştı kontrol konusunda sen hiç kötüyü çağırmadan be işi tembihlemeye devam
Ne kadar oluyor ki 29undaKizlar benim bebek 3kilo 400 gram olmus 37 arti 5 gorunuyo ultrasonda ayin 29una alalim dedi de cok gec degilmi ya 29
39 hafta 5 gunde ultrasonda fazla cikiyosa ultrasona gore 39 arti 5 oluyo of iyice agirlastim ben yaNe kadar oluyor ki 29unda
Oyy maşallah çok guzelCanım en son 10 gün önce gittim 2200 falandı. 10 günde toparlanmış. Nerden baksan 650 grm almış. Ben muzlu süt içtim. Onun dışında günde 1 tane soda içtim. Yumurta hergün 1 tane zorladım. Baştan böyle güzel beslenemiyordum bulantı lar dan kaynaklı.
Valla 37ye kadar 300 gr alsa her hafta 1200 gr yapar 2620yle toplasan 3800Benim doktor 37den sonra o hız düşecek dedi
Ama yine de bi 3500 filan görecek gibi duruyot seninki
Bu tam olarak doğru değil bnce şöyle ki . Benm hiç Ağrım yok göbeğimin hizasında top oluyor ve şşişiyor ve o sırada nst 70 80 90Kızlaar şimdi doktordan çıktım 34+0bu çocuk 2620 gr 47 cm olmuş, geçen hafta 2260 grdı bir haftada 360 gr almış suyu normal her şeyi normal çok iyi dedi doktorumuz ama bu şekilde kilo alırsa ben normal falan doğuramam 35-36 haftadan itibaren squat yapmaya başla dedi. Her hafta kontrole gideceğim.
Nst de normal çıktı, tam kasılma sandığım şeyi yaşadım inanılmaz şekilde toplandı ve nefesim kesildi, nstde 4 gösteriyordudoktor da sancı ve kasılma olması için karnın aşağıya doğru toplanacak belden ağrı girecek kasıklarına doğru gelecek onun dışında yaşadığın şey normal toplanma hareket diyoruz dedi haberiniz olsun
Bn bnm kocayı tembihliyorum hasta olursan seni eve almam diyeBende bi işe yaramadı
En iyisi takviye probiyotik almak
Çok teşekkür ederim
Ben yine lohusa kafasına girdim
Annem babam korona oldular bi 14 gün yoklar mecburen
İyi olsunlar önemli değil
Eşim de öksürüyor sürekli
O korona olursa ayvayı yedik
Tek başıma doğuma gitmem gerekecek
Bugün trip attım adama hepiniz hasta olacak tam zamanı buldunuz benimle konuşmayıb hepinize küsüm diye
Kocam şok tabi
Canım seni ne zmn doğuma alacak belli oldu mu?Bu tam olarak doğru değil bnce şöyle ki . Benm hiç Ağrım yok göbeğimin hizasında top oluyor ve şşişiyor ve o sırada nst 70 80 90Ha doğum başlamamıştır belki ama kasılmalar da illa ağrı olmuyor . Harket ettiğinde zaten farklı oluyor toplanma gibi değil bi yerini dayadığı belli :)
Kafam karıştı valla kusura bakma39 hafta 5 gunde ultrasonda fazla cikiyosa ultrasona gore 39 arti 5 oluyo of iyice agirlastim ben yaiki hafta nasil dayanacam
Valla ben bilmemValla 37ye kadar 300 gr alsa her hafta 1200 gr yapar 2620yle toplasan 3800ben nasıl doğurayım bu çocuğu
Bizim. ...... (burayı istediğin kötü kelimeyle doldur) oldu çoktanBn bnm kocayı tembihliyorum hasta olursan seni eve almam diye
Sağlık olsun ne yapcan sende o zamana kadar doğurma
Sözde bu hafta içiydi ama şekerim düştü ne zman doğurcam diyorum bşşey demiyor şuan dr boş boş yatyrum .Canım seni ne zmn doğuma alacak belli oldu mu?
İnşallah sana bulaşmaz gitsin anasında yatsınBizim. ...... (burayı istediğin kötü kelimeyle doldur) oldu çoktan
Öksürüp duruyor
Sende benim gibi bir doğuramadınSözde bu hafta içiydi ama şekerim düştü ne zman doğurcam diyorum bşşey demiyor şuan dr boş boş yatyrum .
KesinlikleBu tam olarak doğru değil bnce şöyle ki . Benm hiç Ağrım yok göbeğimin hizasında top oluyor ve şşişiyor ve o sırada nst 70 80 90Ha doğum başlamamıştır belki ama kasılmalar da illa ağrı olmuyor . Harket ettiğinde zaten farklı oluyor toplanma gibi değil bi yerini dayadığı belli :)
Zaten nerdeyse 20 gündür ayrı yatıyoruzİnşallah sana bulaşmaz gitsin anasında yatsın
Yat yat bu günlerini ararsınSözde bu hafta içiydi ama şekerim düştü ne zman doğurcam diyorum bşşey demiyor şuan dr boş boş yatyrum .
Benimki de geçen hafta oldu koku tat gitti öksrk burun akıntısı aklım çıktı desem yeri. Hemen acile gtti test verdi negatif. Odasını ayrdık 3 günde iyileşti . Şuan hafif öksürük var koku tat geldi çok şükür. İhtimal varsa bnce test versin sende riske girmeBizim. ...... (burayı istediğin kötü kelimeyle doldur) oldu çoktan
Öksürüp duruyor
Gerçekten öyle oldu herkesten önce doğurcam derkenSende benim gibi bir doğuramadın
Ay sinirimi bozuyor bu araBenimki de geçen hafta oldu koku tat gitti öksrk burun akıntısı aklım çıktı desem yeri. Hemen acile gtti test verdi negatif. Odasını ayrdık 3 günde iyileşti . Şuan hafif öksürük var koku tat geldi çok şükür. İhtimal varsa bnce test versin sende riske girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?