2021 Aralık Anneleri

Ambulans ararım valla
İnşallah şehirlerarası götürüyorlardır

Bi komşumuz taksici
Belki o da götürür
Ona da bi şok olsun

Bu tam olarak doğru değil bnce şöyle ki . Benm hiç Ağrım yok göbeğimin hizasında top oluyor ve şşişiyor ve o sırada nst 70 80 90 Ha doğum başlamamıştır belki ama kasılmalar da illa ağrı olmuyor . Harket ettiğinde zaten farklı oluyor toplanma gibi değil bi yerini dayadığı belli :)

Bn bnm kocayı tembihliyorum hasta olursan seni eve almam diye
Sağlık olsun ne yapcan sende o zamana kadar doğurma

Canım seni ne zmn doğuma alacak belli oldu mu?

39 hafta 5 gunde ultrasonda fazla cikiyosa ultrasona gore 39 arti 5 oluyo of iyice agirlastim ben ya iki hafta nasil dayanacam
Kafam karıştı valla kusura bakma
Tektst soracağım o yüzden
29unda gelişimi 39+5 mi yoksa sata göre mi 39+5?
Valla 37ye kadar 300 gr alsa her hafta 1200 gr yapar 2620yle toplasan 3800 ben nasıl doğurayım bu çocuğu
Valla ben bilmem
Nasıl istersen öyle doğur
Ben sezaryen fan club kurucusuyum

Kesinlikle Bizim seninle yasadigimiz sey ayni, benim doktorum da kasilma oldugunu soyledi ve nst de cikiyor 50 lere. Bebegin hareketi olsa zaten parmaginla pit pit vurdugunda sekil degistiriyor ama kasilmada naparsan yap semsert asla yumusamiyor belli bi dakika

İnşallah sana bulaşmaz gitsin anasında yatsın
Zaten nerdeyse 20 gündür ayrı yatıyoruz
Biriyle temaslı olma ihtimali vardı
Öyle ayırmıştık yatakları
Onun üzerinden 3 hafta geçti ama
Acaba oldu, iyileşti de öksürük mü kaldı

Bizim. ...... (burayı istediğin kötü kelimeyle doldur) oldu çoktan
Öksürüp duruyor
Benimki de geçen hafta oldu koku tat gitti öksrk burun akıntısı aklım çıktı desem yeri. Hemen acile gtti test verdi negatif. Odasını ayrdık 3 günde iyileşti . Şuan hafif öksürük var koku tat geldi çok şükür. İhtimal varsa bnce test versin sende riske girme

Ay sinirimi bozuyor bu ara
Beni strese sokuyorlar
Kıtasını değiştirsin
Yatak kesmiyor bemi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…