- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Üşütmüşte olabilir miZaten nerdeyse 20 gündür ayrı yatıyoruz
Biriyle temaslı olma ihtimali vardı
Öyle ayırmıştık yatakları
Onun üzerinden 3 hafta geçti ama
Acaba oldu, iyileşti de öksürük mü kaldı
BilmiyorumÜşütmüşte olabilir mi
Bnm genel ruh halimAynen şöyleyim evde
Sen de önlohusasınBnm genel ruh halimbu aralar çok agresifim yaaa doğum şeydi sardı beni
Önden gidiyomSen de önlohusasın
Ben lohusalıkta deli olmaya karar verdimÖnden gidiyomlojusalıkta rahat olurum belkim
Bende diyorum sinirli olurum diye önden korkutuyorumBen lohusalıkta deli olmaya karar verdim
Herkesi uyardım bana bulaşmayın diye
Ben şimdiden çok sinirli bi insan oldum gerçektenBende diyorum sinirli olurum diye önden korkutuyorum
Yatmaktan tükendim desem inanrmısınYat yat bu günlerini ararsın
28 haftadan beri sancımız var. Açılmam var benim. Maşallah bu zmana kadar geldim. Sende her an olur diye hastanede yatıyorsun ama tık yokGerçekten öyle oldu herkesten önce doğurcam derken
Aynen aynen o yüzden illa ağrı beklenmesi doğru değil bnceKesinlikleBizim seninle yasadigimiz sey ayni, benim doktorum da kasilma oldugunu soyledi ve nst de cikiyor 50 lere. Bebegin hareketi olsa zaten parmaginla pit pit vurdugunda sekil degistiriyor ama kasilmada naparsan yap semsert asla yumusamiyor belli bi dakika
Öyle demeyin yaaAynen aynen o yüzden illa ağrı beklenmesi doğru değil bnce
İnşallah tez vakitte sağlıkla çıkYatmaktan tükendim desem inanrmısın
Ben artık çıkmak istyrum ama bu sefer dr göndermiyor28 haftadan beri sancımız var. Açılmam var benim. Maşallah bu zmana kadar geldim. Sende her an olur diye hastanede yatıyorsun ama tık yok
Hahaha sakin olll.Ay sinirimi bozuyor bu ara
Beni strese sokuyorlar
Kıtasını değiştirsin
Yatak kesmiyor bemi artık
Ama öyleÖyle demeyin yaa
En sevdiğim soru doğuracağımı nasıl anlayacağım o zaöanAma öyle
Suyun , nisanın geldiğinde. Yada bu anlattığımz kasılamaların arası kısaldığında 10 dk 1 5 dk 1 gbi. Ama benim 3 saat boyunca 10 dk 1 sürdü sonra geçti meselaEn sevdiğim soru doğuracağımı nasıl anlayacağım o zaöan
İnşallah inşallah . Dr şmdi geldi p.tesi salı dan alırız dedi umarım bu son tarihim olurİnşallah tez vakitte sağlıkla çık
Doğum için miİnşallah inşallah . Dr şmdi geldi p.tesi salı dan alırız dedi umarım bu son tarihim olur
Kaç saat vaktşm var suyum geldikten sonraSuyun , nisanın geldiğinde. Yada bu anlattığımz kasılamaların arası kısaldığında 10 dk 1 5 dk 1 gbi. Ama benim 3 saat boyunca 10 dk 1 sürdü sonra geçti mesela
Güzel taktik haİnşallah inşallah . Dr şmdi geldi p.tesi salı dan alırız dedi umarım bu son tarihim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?