- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yaw dur acelen ne bilsek de o an aklımıza gelmezKaç saat vaktşm var suyum geldikten sonra
Güzel taktik ha
Bak böyle böylr sana 40ı tamamlatacak
Aynen inşallahDoğum için misağlıkla
24 saat içinde oluyormuş doğum ama sen suyun geldiğinde hazırlan ve git. Bekleme hastanede geçir o vakti bana kalırsaKaç saat vaktşm var suyum geldikten sonra
Güzel taktik ha
Bak böyle böylr sana 40ı tamamlatacak
Hayır acelem yok daYaw dur acelen ne bilsek de o an aklımıza gelmez
Sen merak etme erken olmaz
Yaa sağlıkla al kucağınaa inşallah , iyi olduğunda bizi de haberdar etmeyi unutmaaKizlar plasentadan bebegim beslenemiyor. Bugun kontrolum vardi. Doktorum gece yatis yapilip suni sanciyla dogumu baslatmayi uygun gordu. Benim dogum surecim de basliyor nasipse
Doğum öyle hemen olmuyor dedi dr um kolay değil dediHayır acelem yok da
Mesela suyum geldi diyelim 2 saat yolum var ya gidilecrk yolda mı doğururum hastaneye ulaşır mıyım
Ee doğum zamanın değişti mi şiödi?Hahahaah ya dr um beni normal doğum yapacak sanıyormuş
Sağlıkla gelsinKizlar plasentadan bebegim beslenemiyor. Bugun kontrolum vardi. Doktorum gece yatis yapilip suni sanciyla dogumu baslatmayi uygun gordu. Benim dogum surecim de basliyor nasipse
Benimki de öyle diyorDoğum öyle hemen olmuyor dedi dr um kolay değil dedi
Dr sorsanaHayır acelem yok da
Mesela suyum geldi diyelim 2 saat yolum var ya gidilecrk yolda mı doğururum hastaneye ulaşır mıyım
Senin ki kaç tane doğurmuşBenimki de öyle diyor
Hele ilk doğum hiç hemen olmuyır dedi
Ama 2 saatlik yolum olduğu için güvenemiyorum
Ay ona kalsa doğurmuyorum hiçbi türlüDr sorsanaanca 2 saatte doğar ya yada yolda
Çok vaktimiz oluyormuş çünkü bana eşin nöbetteyken falan sancı gelirse sakın korkma daha 6-7 saat vaktin oluyor. Uzan sancılarını say ılık bi duş al dedi kurabiye de yapıcam dedimHayır acelem yok da
2 tane sanırımSenin ki kaç tane doğurmuş
Ay Allah razı olsunÇok vaktimiz oluyormuş çünkü bana eşin nöbetteyken falan sancı gelirse sakın korkma daha 6-7 saat vaktin oluyor. Uzan sancılarını say ılık bi duş al dedi kurabiye de yapıcam dedim
Aman kurabiyeyi sakın ha bak doğuma almazlar seniÇok vaktimiz oluyormuş çünkü bana eşin nöbetteyken falan sancı gelirse sakın korkma daha 6-7 saat vaktin oluyor. Uzan sancılarını say ılık bi duş al dedi kurabiye de yapıcam dedim
Yok yok Korkmaz bişey olmaz Allahın izniyle.Benimki de öyle diyor
Hele ilk doğum hiç hemen olmuyır dedi
Ama 2 saatlik yolum olduğu için güvenemiyorum
Bilemedim kiKızlar benimde hiç dermanım kalmadı artık yürürken uyurken otururken, birde bu vajina bölgesindeki kemiklerim yürürken yatakta dönerken hareket ettiğimde filan çok acıyor son 3 4 gündür, hareketsizlikten mi acaba dedim hareketi artırdım ama yok, çatı ağrısı denilen bu munyoksa sadece bebeğin baskısı mı yaşayan var mı aynısını ve sebebini bilen?
Benim ilk olacak, son bikaç gündür eziyet çekiyorum bilemedim ki nedir ne değildirBilemedim ki
Bnm çok ayakta kalınca baskı oluyor dedim dr önceki sezeryandsn kaynaklı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?