2021 Aralık Anneleri

Doğum için mi sağlıkla
Aynen inşallah
Kaç saat vaktşm var suyum geldikten sonra

Güzel taktik ha
Bak böyle böylr sana 40ı tamamlatacak
24 saat içinde oluyormuş doğum ama sen suyun geldiğinde hazırlan ve git. Bekleme hastanede geçir o vakti bana kalırsa

Hahahaah ya dr um beni normal doğum yapacak sanıyormuş , şekerim düşmese bu hafta alcaktı oda mecburi olarakmış. Meğer beni normal doğum istyrum sanıyomuş. Açıklığım var mı diye geçen gün bakmak için o şeye çıkardılar çatalmıydı adı neydi ona . O an normalden tamamen vazgeçtim yine bi ihtimal olur mu diyordum ama cıks bana göre değilmiş

Kızlar benimde hiç dermanım kalmadı artık yürürken uyurken otururken, birde bu vajina bölgesindeki kemiklerim yürürken yatakta dönerken hareket ettiğimde filan çok acıyor son 3 4 gündür, hareketsizlikten mi acaba dedim hareketi artırdım ama yok, çatı ağrısı denilen bu munyoksa sadece bebeğin baskısı mı yaşayan var mı aynısını ve sebebini bilen?

Kizlar plasentadan bebegim beslenemiyor. Bugun kontrolum vardi. Doktorum gece yatis yapilip suni sanciyla dogumu baslatmayi uygun gordu. Benim dogum surecim de basliyor nasipse
Yaa sağlıkla al kucağınaa inşallah , iyi olduğunda bizi de haberdar etmeyi unutmaa

Hayır acelem yok da
Mesela suyum geldi diyelim 2 saat yolum var ya gidilecrk yolda mı doğururum hastaneye ulaşır mıyım
Doğum öyle hemen olmuyor dedi dr um kolay değil dedi

Hayır acelem yok da
Mesela suyum geldi diyelim 2 saat yolum var ya gidilecrk yolda mı doğururum hastaneye ulaşır mıyım
Çok vaktimiz oluyormuş çünkü bana eşin nöbetteyken falan sancı gelirse sakın korkma daha 6-7 saat vaktin oluyor. Uzan sancılarını say ılık bi duş al dedi kurabiye de yapıcam dedim

Çok vaktimiz oluyormuş çünkü bana eşin nöbetteyken falan sancı gelirse sakın korkma daha 6-7 saat vaktin oluyor. Uzan sancılarını say ılık bi duş al dedi kurabiye de yapıcam dedim
Aman kurabiyeyi sakın ha bak doğuma almazlar seni
O an işte sopuk kanlı olup duşa girmek lazımmış

Bilemedim ki
Bnm çok ayakta kalınca baskı oluyor dedim dr önceki sezeryandsn kaynaklı dedi.

Selam kizceler, okuyordum mesajlari arada ama bir süredir yazamadım ev temizliği hazırlık vs bugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz de netleşti 6 Aralık'da olacak nasipse bebek baş aşağı dönmüş ama kanalda değil, sancı da çıkmadı nstde. 2800 kilosu boyu 49 cm. 20 günde 3 kiloyu geçer diye umuyorum. Şüşko bir bebek olmayacak anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…