2021 Aralık Anneleri

Bugün de doğurmuyom beybiler. Nst gayet güzel haftaya görüşürüz dedi doktor.

Bebem 3300 37+3 çıktı 3 gün geride mi kalmış dedim. Öyle demeyelim dedi az kilo almış biraz alması da şart değil yeter 3300 dedi.

Ööyle işte

O zmn bu gidişle normal gözüküyor Nişan mıymış dediğin

Benim nst mi begenmedi. Bir daha cektirdim begendi.Neye gore bu nst guzellesiyor

Ya kızlar benim böyle sanki çişim varmış gibi baskı hissediyorum vajinamda iğne batması hissediyorum bir de karnımın içi ağrıyor tuvalete gidiyorum çişim yok yapamıyorum normal mi bu

Maşallah kanala girmiş mi peki canim

Dürt anam artık dürt ben de unutuyorum sürmeyi ama şöyle bastırmadan sürüveriyorum. 37 biterse dürterek sürerim

Dün akşam 10 dan sabah 8 e kadar nst bağlıydı sabah çıktı ama kasılmalarım hala çoktu az önce tekrar bağladılar dr geldi . Ondan önce de 2 defa açıklık var mı diye kontrol ettler aslında sezaryen olcam orası niye anlamdm. Dr da bişey yeme dedi ve gtti.

Yaa yeme dediğine göree geliyomu nedir

Açıklık yoksa almıcak, açılma olduysa alıcaktır. Normalde sezeryanda bakmıyorlar ama senin bebeği ne kadar tutsam kar diye düşünüyor bence doktor bu çok iyi bişey
Yeme dediğime göre açılma mı başladı acabasıııı

Yaa yeme dediğine göree geliyomu nedir
Her an alabilirim demekti sanrım dr geldiğinde çok aşırı kasılmam vardı kıvranıyordum konuşamadm bile o da her an plablr diye düşündü muhtemelen. Benm kız bizi heyecanlandırıyor 31.haftadan beri Ha geldi ha gelcek diye

Geliyorduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…