O zmn bu gidişle normal gözüküyorBugün de doğurmuyom beybiler. Nst gayet güzel haftaya görüşürüz dedi doktor.
Bebem 3300 37+3 çıktı 3 gün geride mi kalmış dedim. Öyle demeyelim dedi az kilo almış biraz alması da şart değil yeter 3300 dedi.
Ööyle işte
Ay onu unuttum.O zmn bu gidişle normal gözüküyorNişan mıymış dediğin
Benim nst mi begenmedi. Bir daha cektirdim begendi.Neye gore bu nst guzellesiyorBugün de doğurmuyom beybiler. Nst gayet güzel haftaya görüşürüz dedi doktor.
Bebem 3300 37+3 çıktı 3 gün geride mi kalmış dedim. Öyle demeyelim dedi az kilo almış biraz alması da şart değil yeter 3300 dedi.
Ööyle işte
En önemliyi unutmuşunAy onu unuttum.
Maşallah kanala girmiş mi peki canimBugün de doğurmuyom beybiler. Nst gayet güzel haftaya görüşürüz dedi doktor.
Ööyle işte
Enfeksiyon olabilirYa kızlar benim böyle sanki çişim varmış gibi baskı hissediyorum vajinamda iğne batması hissediyorum bir de karnımın içi ağrıyor tuvalete gidiyorum çişim yok yapamıyorumnormal mi bu
Bakmadı. Yeterli sancı yok diye sanırım.En önemliyi unutmuşun
Açıklık filan yok demi
Yok ya kafa hafif yandaydı azcık yüzünü bile gösterdiMaşallah kanala girmiş mi peki canim
Dürt anam artık dürtYa bi de bu lansinoh göğüs ucu kremi almıştoö ben
Artık 37 oldum diye süreyim dedim de
Krem resmen vazelinden hallice
Çok katı bi yapısı var
Balm fikan mı aldım dedim acaba bilöeden ama üstünde krem yazıyor
Şimdi sürmeye zaten korktum göğsümü dürtmemek için çünkü dürtmemenin yolu yok o katılıkta
Elimde de ısınıp erimedi
Ama emzirirken de zor bence ya onu sürmek
Çekiştirmek getek sürmek için
Daha yeni tahlillerm yapıldı enfeksiyon yoktu bilemedim çok rahatsızım bugün sanki hep altım ıslak altıma yapmışım gibi hissediyorumEnfeksiyon olabilir
Senin ki yerini seviyo belli annesiYok ya kafa hafif yandaydı azcık yüzünü bile gösterdi
Allah Allah bı gitsenmi acaba acilden girersin bakarlarDaha yeni tahlillerm yapıldı enfeksiyon yoktu bilemedim çok rahatsızım bugün sanki hep altım ıslak altıma yapmışım gibi hissediyorum
Yaa yeme dediğine göree geliyomu nedirDün akşam 10 dan sabah 8 e kadar nst bağlıydı sabah çıktı ama kasılmalarım hala çoktu az önce tekrar bağladılar dr geldi . Ondan önce de 2 defa açıklık var mı diye kontrol ettler aslında sezaryen olcam orası niye anlamdm. Dr da bişey yeme dedi ve gtti.
Açıklık yoksa almıcak, açılma olduysa alıcaktır. Normalde sezeryanda bakmıyorlar ama senin bebeği ne kadar tutsam kar diye düşünüyor bence doktor bu çok iyi bişeyDün akşam 10 dan sabah 8 e kadar nst bağlıydı sabah çıktı ama kasılmalarım hala çoktu az önce tekrar bağladılar dr geldi . Ondan önce de 2 defa açıklık var mı diye kontrol ettler aslında sezaryen olcam orası niye anlamdm. Dr da bişey yeme dedi ve gtti.
Her an alabilirim demekti sanrımYaa yeme dediğine göree geliyomu nedir
GeliyorduuuDün akşam 10 dan sabah 8 e kadar nst bağlıydı sabah çıktı ama kasılmalarım hala çoktu az önce tekrar bağladılar dr geldi . Ondan önce de 2 defa açıklık var mı diye kontrol ettler aslında sezaryen olcam orası niye anlamdm. Dr da bişey yeme dedi ve gtti.
Ay bilemedim eşim de yok şehir dışında durayım bakayımAllah Allah bı gitsenmi acaba acilden girersin bakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?