2021 Aralık Anneleri

Doğru o yüzden olablr çnkü 38 i görmek istiyordu.
Açılmaya ebe geldi baktı söylemiyor da dr a dicekmiş

Daha yeni tahlillerm yapıldı enfeksiyon yoktu bilemedim çok rahatsızım bugün sanki hep altım ıslak altıma yapmışım gibi hissediyorum
Klozet kullanıyorsan şöyle öne doğru eğilip yap cnm, hani dışarda wc değmemek için squat yapar gibi çömelir gibi havada yaparız ya o şekilde yaparsan geliyor. Sanırım baskı kalkıyor öne eğilince

Maşallah 38 e kadar gelmişsin ama şimdiden sonra ne olucak sağlıkla al kucağına inşallah akşama güzel haberlerini bekliyoruz

Ahh Merve dr bişey yeme diyince bi ağlama tuttu hahaha iş ciddiye binince korktum
Atlat bu süreci bebenin kokusuyla toparlanırsın sen de. Bu virüs zamanı çok kaldın hastanelerde. Her şey yolunda gitsin bebeni al ve git inşallah.

Doğuranlar, gün alanlar topik şenleniyorduuuuuu kızlar dili kuruyan var mı böyle uyuşuk gibi iki alt yanı dilimin. Su içince anlık geçiyor geri geliyor 3-4 gündür bu peyda oldu bir de

Atlat bu süreci bebenin kokusuyla toparlanırsın sen de. Bu virüs zamanı çok kaldın hastanelerde. Her şey yolunda gitsin bebeni al ve git inşallah.
Evet hastane de kalmak istyrum vs diyordum sırf bu kasılmalardan korkuma ama tükendim artık sürekli 4 duvar arasında . İnşallah canım benm dualarınızda unutmayın olur muu

Doğum başladıktan sonra sezeryana alinman da daha güzel sütün falan çabuk gelir işte vücut şimdi hormon salgilamaya başlamıştır mis gibi hem de bebisin de istiyor gelmek
Ay öyle mi olur ki hiç bilmyrum . Bebişim zaten zor durdu güzel yavrum elhamdülillah şu günlere

Evet baskı yapıyor acıyor resmen deniyim hemen
Her zaman ki haliyse bilemem tabi de canım su biliyosun sızdırma olarakta geliyor, sen yine iyi gözlemle kendini yada bebeğinin hareketlerini takip et
Evet o sızdırma olayından korkuyorum aslında hareketleri her zamanki gibi kuduruk durmuyo şükür ki

O zmn heran bişi olabilir hazırlıklı ol

Evet hastane de kalmak istyrum vs diyordum sırf bu kasılmalardan korkuma ama tükendim artık sürekli 4 duvar arasında . İnşallah canım benm dualarınızda unutmayın olur muu
Allah’a emanetsin canım dua ediyorum sende bizi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…