- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Herşeyin vakti zamanı var sabırlı olmak lazım.tshirtüm ceviz büyüklüğünde ıslanmış, resmen sütüm var artıkneden hiç gelmiyo sütüm olmayacak mı diye mırmırlanırken bi sevindirik oldum
Hazırlıklıyım ağlıyorumO zmn heran bişi olabilir hazırlıklı ol
Allah razı olsun sizde dualarımdasınızAllah’a emanetsin canım dua ediyorum sende bizi unutma
Ağla ağla mutluluk gözyaşlarıHazırlıklıyım ağlıyorum
Allah razı olsun sizde dualarımdasınız
Masallah cok guzel canim bugun de dogurmadn demekBugün de doğurmuyom beybiler. Nst gayet güzel haftaya görüşürüz dedi doktor.
Bebem 3300 37+3 çıktı 3 gün geride mi kalmış dedim. Öyle demeyelim dedi az kilo almış biraz alması da şart değil yeter 3300 dedi.
Ööyle işte
Bize yaz mutlaka bir cümle de olsa giriyorum diyeHazırlıklıyım ağlıyorum
Allah razı olsun sizde dualarımdasınız
Senin kız acele etmeyecek gibi dursun biraz daha olsun ne zaman isterseBugün de doğurmuyom beybiler. Nst gayet güzel haftaya görüşürüz dedi doktor.
Bebem 3300 37+3 çıktı 3 gün geride mi kalmış dedim. Öyle demeyelim dedi az kilo almış biraz alması da şart değil yeter 3300 dedi.
Ööyle işte
Ay dogum mu olcak bugunDün akşam 10 dan sabah 8 e kadar nst bağlıydı sabah çıktı ama kasılmalarım hala çoktu az önce tekrar bağladılar dr geldi . Ondan önce de 2 defa açıklık var mı diye kontrol ettler aslında sezaryen olcam orası niye anlamdm. Dr da bişey yeme dedi ve gtti.
Bugün de doğurmuyom beybiler. Nst gayet güzel haftaya görüşürüz dedi doktor.
Ööyle işte
Hadi artık hayırlarla tamamla canım bu süreciEvet hastane de kalmak istyrum vs diyordum sırf bu kasılmalardan korkuma ama tükendim artık sürekli 4 duvar arasında . İnşallah canım benm dualarınızda unutmayın olur muu
Güzel gelişmelerini bekliyoruz her şey sağlıkla kolaylıkla olsun inşallahDün akşam 10 dan sabah 8 e kadar nst bağlıydı sabah çıktı ama kasılmalarım hala çoktu az önce tekrar bağladılar dr geldi . Ondan önce de 2 defa açıklık var mı diye kontrol ettler aslında sezaryen olcam orası niye anlamdm. Dr da bişey yeme dedi ve gtti.
Benim bildigim kadariyla.8 haftalik sureci soruyorsan eger o rapor ucretinden aliniyor.. isveren oduyormu bilmiyorum ama bende ozel sektordeyim isveren odemiyor die tahmin ediyorum.özel sektörde çalışan anneler siz bi sorum var; şimdi bizim doğumdan sonraki analık iznimiz var ya, o zaman maaşı nasıl alıyoruz biz? geçen biri dedi ki tam alınmıyor kesinti oluyor. bi kısmını işveren bi kısmını sgk yatırıyomuş. hastayken aldığımız raporlar gibi. bilen var mı?
Bn yarın bakarımAz önce aynada farkettim karnım biraz inmiş sanırımgeliyor gelmekte olan
Hu ben de sana onu dicektim yarın bi kontrol et bakalım göbişiBn yarın bakarım
Sen yarın nst yapcsn mıHu ben de sana onu dicektim yarın bi kontrol et bakalım göbişi
Bilmiyorum ki isterse yaparım istemezse hiç gerek yok 100 kaat zarara dolar olmuş 11Sen yarın nst yapcsn mı
Bn geçen dedim bişi yok nst dedi ama diyeBilmiyorum ki isterse yaparım istemezse hiç gerek yok 100 kaat zarara dolar olmuş 11
Analik izni dediginiz süt izni miözel sektörde çalışan anneler siz bi sorum var; şimdi bizim doğumdan sonraki analık iznimiz var ya, o zaman maaşı nasıl alıyoruz biz? geçen biri dedi ki tam alınmıyor kesinti oluyor. bi kısmını işveren bi kısmını sgk yatırıyomuş. hastayken aldığımız raporlar gibi. bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?