2021 Aralık Anneleri

Benim şirketim maaş olarak ödemeye devam ediyor, onlar daha sonra ödediği kısmı devletten alıyor. Şirketten şirkete değişiyor sanırım

Şirketim bakanlığa bağlı devam ediyor ve ücreti ister kişi toptan alır ister ay ay alır ,doğrudan hesabıma yatıracaklar,aylık olarak isteyeceğim

Geçen seni resmen yoğunluk var diye gönderdi bence ama günahını almayım baskı var deyince, bir de sezaryen yerin riski varsa bakmış olabilir
Bn onu muayene olurken dedim nst ye öncesinde girdim ama
Bilemedim valla bakalım yarın ne olacak

Bize yaz mutlaka bir cümle de olsa giriyorum diye

Ay dogum mu olcak buguncok heyecanli hayirli guuzel haberlerini bekliyoruz

Hadi artık hayırlarla tamamla canım bu süreci Bizi habersiz bırakmaaa güzel haberlerle gel

Güzel gelişmelerini bekliyoruz her şey sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsun bşşey yeme dedi aç aç bekliyorum umarım doğurcam bugun ama oldu ki doğurmazsam daha yazmicam buraya bebeğimi kucağıma alana kadar kandırılıyor hissedyrum kendimi artık 2 oldu bu bide gerçekten çok acıktım ne zmana kadar aç beklcem bilemyrum

Bizi habersiz bırakma yav doğursan da doğurmasan da

tshirtüm ceviz büyüklüğünde ıslanmış, resmen sütüm var artık neden hiç gelmiyo sütüm olmayacak mı diye mırmırlanırken bi sevindirik oldum
Ya kızlar ben de bunu soracaktım size iyi denk geldi canım senin sütünün gelmesi sevindimbenim de ilk hamileliğim kimisi diyor ya sütyenim ıslanmış azıcık süt gelmiş falan diye , benim henüz öyle bir şey yok ya hiç gelmedi sütüm illa ki gelmesi gerekiyor mu hamilelikte de yoksa doğumdan sonra birden gelebilir mi? göğüslerimi şiş de hissetmiyorum çünkü hamileleğin ilk zamanları şişmişti acıyordu şimdi normal

Bnm ilk doğumda öyle sızıntı filan olmadı bunda da aynı
Ama doğum sonrası emzirdim geldi
Herkesin bünyesi farklı ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…