- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Benim şirketim maaş olarak ödemeye devam ediyor, onlar daha sonra ödediği kısmı devletten alıyor. Şirketten şirkete değişiyor sanırımözel sektörde çalışan anneler siz bi sorum var; şimdi bizim doğumdan sonraki analık iznimiz var ya, o zaman maaşı nasıl alıyoruz biz? geçen biri dedi ki tam alınmıyor kesinti oluyor. bi kısmını işveren bi kısmını sgk yatırıyomuş. hastayken aldığımız raporlar gibi. bilen var mı?
Şirketim bakanlığa bağlı devam ediyor ve ücreti ister kişi toptan alır ister ay ay alır ,doğrudan hesabıma yatıracaklar,aylık olarak isteyeceğimözel sektörde çalışan anneler siz bi sorum var; şimdi bizim doğumdan sonraki analık iznimiz var ya, o zaman maaşı nasıl alıyoruz biz? geçen biri dedi ki tam alınmıyor kesinti oluyor. bi kısmını işveren bi kısmını sgk yatırıyomuş. hastayken aldığımız raporlar gibi. bilen var mı?
Geçen seni resmen yoğunluk var diye gönderdi bence ama günahını almayım baskı var deyince, bir de sezaryen yerin riski varsa bakmış olabilirBn geçen dedim bişi yok nst dedi ama diye
Anladı dr bi daha ki sefere aynı olursan girme dedi dicektim verin paramı
Bn onu muayene olurken dedim nst ye öncesinde girdim amaGeçen seni resmen yoğunluk var diye gönderdi bence ama günahını almayım baskı var deyince, bir de sezaryen yerin riski varsa bakmış olabilir
Şimdiden mi saati söylediDoktor beni sezeryana 12 de alacak. O zamana kadar yiyip icme dedi. Ben nasil dayanacam bea
Ne bugün mü doğuruyon?Doktor beni sezeryana 12 de alacak. O zamana kadar yiyip icme dedi. Ben nasil dayanacam bea
Bize yaz mutlaka bir cümle de olsa giriyorum diye
Ay dogum mu olcak buguncok heyecanli hayirli guuzel haberlerini bekliyoruz
Hadi artık hayırlarla tamamla canım bu süreciBizi habersiz bırakmaaa güzel haberlerle gel
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsunGüzel gelişmelerini bekliyoruz her şey sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah
Bizi habersiz bırakma yav doğursan da doğurmasan daHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsunbşşey yeme dedi aç aç bekliyorum umarım doğurcam bugun ama oldu ki doğurmazsam daha yazmicam buraya bebeğimi kucağıma alana kadar kandırılıyor hissedyrum kendimi artık 2 oldu bu bide gerçekten çok acıktım ne zmana kadar aç beklcem bilemyrum
E buraya yazmaya da utanyrum artık yalancı çobanın hikayesine döndü dr sayesindeBizi habersiz bırakma yav doğursan da doğurmasan da
Hayır ya işimiz ne böyle bekleyecez birbirimizi işte.E buraya yazmaya da utanyrum artık yalancı çobanın hikayesine döndü dr sayesinde
bu beni üzdüBenim bildigim kadariyla.8 haftalik sureci soruyorsan eger o rapor ucretinden aliniyor.. isveren oduyormu bilmiyorum ama bende ozel sektordeyim isveren odemiyor die tahmin ediyorum.
8 haftalık iznimizAnalik izni dediginiz süt izni mi
hmmBenim şirketim maaş olarak ödemeye devam ediyor, onlar daha sonra ödediği kısmı devletten alıyor. Şirketten şirkete değişiyor sanırım
Beni uzdu.. ben zaten devam etmicem calismaya cunku bebeme bakcak yok malesefbu beni üzdü
teşekkürlerŞirketim bakanlığa bağlı devam ediyor ve ücreti ister kişi toptan alır ister ay ay alır ,doğrudan hesabıma yatıracaklar,aylık olarak isteyeceğim
Mecbur dayancan açlık lazım.Doktor beni sezeryana 12 de alacak. O zamana kadar yiyip icme dedi. Ben nasil dayanacam bea
Ya kızlar ben de bunu soracaktım size iyi denk geldi canım senin sütünün gelmesi sevindimtshirtüm ceviz büyüklüğünde ıslanmış, resmen sütüm var artıkneden hiç gelmiyo sütüm olmayacak mı diye mırmırlanırken bi sevindirik oldum
Tamam o zman farklı bişey olursa yazarımHayır ya işimiz ne böyle bekleyecez birbirimizi işte.
Bnm ilk doğumda öyle sızıntı filan olmadı bunda da aynıYa kızlar ben de bunu soracaktım size iyi denk geldi canım senin sütünün gelmesi sevindimbenim de ilk hamileliğim kimisi diyor ya sütyenim ıslanmış azıcık süt gelmiş falan diye , benim henüz öyle bir şey yok ya hiç gelmedi sütüm illa ki gelmesi gerekiyor mu hamilelikte de yoksa doğumdan sonra birden gelebilir mi? göğüslerimi şiş de hissetmiyorum çünkü hamileleğin ilk zamanları şişmişti acıyordu şimdi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?