- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Aşk olsun yaE buraya yazmaya da utanyrum artık yalancı çobanın hikayesine döndü dr sayesinde
Benim de bi kez geldi bi daha gelmedi, bence anlık hormonlardan kaynaklandı ve geçti. Benim göğüslerim de şiş değil, hiç dolu hissetmiyorum hala miniciklerYa kızlar ben de bunu soracaktım size iyi denk geldi canım senin sütünün gelmesi sevindimbenim de ilk hamileliğim kimisi diyor ya sütyenim ıslanmış azıcık süt gelmiş falan diye , benim henüz öyle bir şey yok ya hiç gelmedi sütüm illa ki gelmesi gerekiyor mu hamilelikte de yoksa doğumdan sonra birden gelebilir mi? göğüslerimi şiş de hissetmiyorum çünkü hamileleğin ilk zamanları şişmişti acıyordu şimdi normal
Canim ya bu geceye kdr alinirsin siraya almislardir seni insallah kolaylikla saglikla gelsin minnosHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsunbşşey yeme dedi aç aç bekliyorum umarım doğurcam bugun ama oldu ki doğurmazsam daha yazmicam buraya bebeğimi kucağıma alana kadar kandırılıyor hissedyrum kendimi artık 2 oldu bu bide gerçekten çok acıktım ne zmana kadar aç beklcem bilemyrum
Benimde ayni ikisinde de oyle birsey olmadiBnm ilk doğumda öyle sızıntı filan olmadı bunda da aynı
Ama doğum sonrası emzirdim geldi
Herkesin bünyesi farklı ondan
Gelir gelir hiç merak etmeBenimde ayni ikisinde de oyle birsey olmadiemince gelir hepimizin insallah
Çok şükürHastane cantami hazirliyoruz bugun kizlarbaska var miydi hazirlamayan
iyi sukur beb hazirladiysam hepiniz hazirlamissindzdrÇok şükür
Hadi bakalım kalmadı sanırım
Ben hala hazirlamadimHastane cantami hazirliyoruz bugun kizlarbaska var miydi hazirlamayan
Haklısın da benimki biraz fazla oldu ondanAşk olsun ya
Valla dört gözle bekliyoz birbirimizi
Allah razı olsun , çok AminnCanim ya bu geceye kdr alinirsin siraya almislardir seni insallah kolaylikla saglikla gelsin minnos
E benim de tahmini ozmn ama belli olmaz sen de hazirla canim:))Ben hala hazirlamadim6 Aralık da olacak ya doğum nasılsa daha var diye bi rahatlık geldi bana
Haklısın da benimki biraz fazla oldu ondan
Allah razı olsun , çok Aminn
Ne acelen var bekle az dahaHastane cantami hazirliyoruz bugun kizlarbaska var miydi hazirlamayan
Woww bugün gelmeyecekse ne zaman gelecekSizce gelecek mi bugun
Woww bugün gelmeyecekse ne zaman gelecek
Abooo gelebilirSizce gelecek mi bugun
Üzülme daha büyüdü artık gelsede bişi olmaz
Artık dinlemeyecek gbi duruyorAbooo gelebilir
Yarın gelsin gündüz gözüyle konuşbebenle
Hayırlısını versin Rabbim canı sağ , sağlıklı olsun daÜzülme daha büyüdü artık gelsede bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?