- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
E gelsin daha artık canım normal bu tarihlerde gelmesi bebişini alır evinize geçersiniz artık inşallahArtık dinlemeyecek gbi duruyor
Düzenli çok güzel bence gelicek halen bilgi vermedilermiSizce gelecek mi bugun
Sağlıcakla gelsinHayırlısını versin Rabbim canı sağ , sağlıklı olsun da
İnşallahE gelsin daha artık canım normal bu tarihlerde gelmesi bebişini alır evinize geçersiniz artık inşallah
Şmdi görüştüler dr la hala bişey yemesin biraz dinlensin alablrm dediDüzenli çok güzel bence gelicek halen bilgi vermedilermi
Sağlıcakla gelsinannesi çok şükür yine bugünlere ikinizde geldiniz içini ferah tut
Hastane cantami hazirliyoruz bugun kizlarbaska var miydi hazirlamayan
Ayy öyle mi çok teşekkür ederim canım sen tecrübelisin tabi çok sevindim öyleyse içim rahatladıBnm ilk doğumda öyle sızıntı filan olmadı bunda da aynı
Ama doğum sonrası emzirdim geldi
Herkesin bünyesi farklı ondan
Olumlu düşünmek lazım doğru kuzum benim de senin dediğin gibiBenim de bi kez geldi bi daha gelmedi, bence anlık hormonlardan kaynaklandı ve geçti. Benim göğüslerim de şiş değil, hiç dolu hissetmiyorum hala miniciklerbence sütü asıl getiren şey doğum, hiç düşünüp olumsuz enerji verme kendine
İnşallah
Şmdi görüştüler dr la hala bişey yemesin biraz dinlensin alablrm dedi
Çok şükür tabiinşallah
Allah razı olsun , aminAllah sağlıkla birbirinize kavuştursunn
daha önce dogurmam nasılsa diye bir rahatlık var üzerimde ama hayırlara vesile olsunE benim de tahmini ozmn ama belli olmaz sen de hazirla canim:))
Ay bi baksınlar yarısı çıktı belki aman amanSizce gelecek mi bugun
Bende bugün hazırladımHastane cantami hazirliyoruz bugun kizlarbaska var miydi hazirlamayan
Ay niye zahmet ettin yaa.Hastane cantami hazirliyoruz bugun kizlarbaska var miydi hazirlamayan
Boşver canım hiç gerek yok.Ben hala hazirlamadim6 Aralık da olacak ya doğum nasılsa daha var diye bi rahatlık geldi bana
Bak bi zahmet eden dahaBende bugün hazırladım
Bi tane daha kaldıramıcam 3 yü de baktılar da yeterAy bi baksınlar yarısı çıktı belki aman aman
Acaba yoruyor musun kendini hareketle falan? Yorulunca da oluyor genelde akşamları çıkıyor yorgunluk kasılmalarıBenim kasılmalarım var ya düzensiz de olsa daha kuvvetli artık bence. Nstde geçen haftaki kadar çıkmadı.
10 Aralığa kadar doğurasim yok sancim da yok aniden suyum filan gelirse diye hazırladımAy niye zahmet ettin yaa.
Boşver canım hiç gerek yok.
Bak bi zahmet eden daha
İyi takip et bakalım canm . Ben doğurcem diyr acele edyn demiBenim kasılmalarım var ya düzensiz de olsa daha kuvvetli artık bence. Nstde geçen haftaki kadar çıkmadı.
Herkesin bünyesi farklı kuzum takma kafana illaki sütün olur stres yapmamaya çalışYa kızlar ben de bunu soracaktım size iyi denk geldi canım senin sütünün gelmesi sevindimbenim de ilk hamileliğim kimisi diyor ya sütyenim ıslanmış azıcık süt gelmiş falan diye , benim henüz öyle bir şey yok ya hiç gelmedi sütüm illa ki gelmesi gerekiyor mu hamilelikte de yoksa doğumdan sonra birden gelebilir mi? göğüslerimi şiş de hissetmiyorum çünkü hamileleğin ilk zamanları şişmişti acıyordu şimdi normal
Hiç de bi şey yapmadım ki bugün kontrole gittim geldim. Yürüyüş yok ev işi filan yok. Değişik ya.Acaba yoruyor musun kendini hareketle falan? Yorulunca da oluyor genelde akşamları çıkıyor yorgunluk kasılmaları
Seni kıskanmamdan heépİyi takip et bakalım canm . Ben doğurcem diyr acele edyn demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?