2021 Aralık Anneleri

Benim kasılmalarım var ya düzensiz de olsa daha kuvvetli artık bence. Nstde geçen haftaki kadar çıkmadı.
Ben de valla şimdi saymaya başladım aralıkları fazla oldu bu akşam bakiyim nasıl gidiyor.
Ama ben ayakta da biraz fazla durdum bugün yine mutfak ameleliği yaptım ondan olabilir mi bilmem

Ben de valla şimdi saymaya başladım aralıkları fazla oldu bu akşam bakiyim nasıl gidiyor.
Ama ben ayakta da biraz fazla durdum bugün yine mutfak ameleliği yaptım ondan olabilir mi bilmem
Senden de bi atak bekliyorum bak senle aynı şeyler oluyo bana gibi.

Senden de bi atak bekliyorum bak senle aynı şeyler oluyo bana gibi.
Yavv bende bi tuhaflık var bu dediklerinizin hiç biri yok
İyi mi kötü mü bilemedim
Bütün gün ayaktaydım temizlik vardı dışarı çıktım geldim sadece vücut yorgunluğu var
Allahımmm bn nasıl doğurcamm yaaa

Ya boşver iyisin maşallah olmaması daha iyi . Vaktinde gider sezaryenini olur çıkarsın miss

Ya boşver iyisin maşallah olmaması daha iyi . Vaktinde gider sezaryenini olur çıkarsın miss
Diyosun gerçi bn oğlanda böyleydim yani genel olarak böyleyim
Sen iyi diyorsan tmmdır
Sen nasılsın bugün gelmiyor bebiş

Karnimda belimde şiddetli değil ama sancılanma var kaç saattir dinlenince de geçmiyor , karnım yumuşak ama kasilmam yok yalancıdır dimii bebeği kanalda olanlarda varmı bu sikayetler

Diyosun gerçi bn oğlanda böyleydim yani genel olarak böyleyim
Sen iyi diyorsan tmmdır
Sen nasılsın bugün gelmiyor bebiş
Gerçekten iyi benm artık karnımın içi acıyor sürekli kasılmaktan. Gelmicek sanırım açılmam pek yokmuş öyle olunca dr bi gün bi gün diyor sanrm

Benim kasıkta batma var bugün ara ara batma oluyo öyle sancı gibi filan değil hani hamileliğin en başında kaslarda oluyordu onun gibi .

Kizlar hastane cantaniza nasil bi pijama takimi koydunuz benim lohusa takimim var ama bi pijama takimi almayi dusunuyorum aklim hep koyu renklerde yas tutmus gibimi olurum

Kizlar hastane cantaniza nasil bi pijama takimi koydunuz benim lohusa takimim var ama bi pijama takimi almayi dusunuyorum aklim hep koyu renklerde yas tutmus gibimi olurum
Ben lohusa takımı almayacağım. Önden düğmeli uygun takımlar var onlardan alacağım. 2 takım alırım lohusa takımı fiyatına. Lacivert alacağım ben de birini.

2 tane gecelik , 2 tane pijama takımı aldım hepsi farklı renkte pudra,kırmızı ,gri ve pembe ama pijamaları koymadım sadece gecelikleri koydum sezeryan olacağımdan ama dün bir arkadaşım foto attı o kadar süslü kokoş fotolar çekilmiş ki lohusa pijamaları ile ozenmedim değil ,kendisi normal doğum yaptı bu yüzden çabuk toparlandigini filan dedi . Acaba bende kırmızı takımı mi koysam.pijama olarak hastane çekimi var çünkü bilmiyorum çok fazla gereksiz şey götürmek istemiyorum

Ben grili pembeli bir takımım vardı onu koydum canim

Ben lohusa takımı almayacağım. Önden düğmeli uygun takımlar var onlardan alacağım. 2 takım alırım lohusa takımı fiyatına. Lacivert alacağım ben de birini.
Bende lacivert begeniyorum benim takimim zaten oglumdan kalma o zaman kaynanam heves etti aldik kirmadik simdi is gorur

Cekim olacaksa bi tane şik bi takim koyun hos olur

Hastahanenin paketinde çekim var bende güzellerinden koyayım en iyisi hiç olmazsa foto çekilince giyinmiş olurum sonra yine rahatlardan giyinirim. O halde hiç darlanmaya gelemem kendimi tanıyorum
Bende hatta bana kalsa marka bi siyah esofman takimim var onu giyecemde annem kizdi o ne siyah siyah yas tutmus gibi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…