- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Ben de valla şimdi saymaya başladım aralıkları fazla oldu bu akşam bakiyim nasıl gidiyor.Benim kasılmalarım var ya düzensiz de olsa daha kuvvetli artık bence. Nstde geçen haftaki kadar çıkmadı.
Senden de bi atak bekliyorum bak senle aynı şeyler oluyo bana gibi.Ben de valla şimdi saymaya başladım aralıkları fazla oldu bu akşam bakiyim nasıl gidiyor.
Ama ben ayakta da biraz fazla durdum bugün yine mutfak ameleliği yaptım ondan olabilir mi bilmem
Ben de valla şimdi saymaya başladım aralıkları fazla oldu bu akşam bakiyim nasıl gidiyor.
Ama ben ayakta da biraz fazla durdum bugün yine mutfak ameleliği yaptım ondan olabilir mi bilmem
Yavv bende bi tuhaflık var bu dediklerinizin hiç biri yokSenden de bi atak bekliyorum bak senle aynı şeyler oluyo bana gibi.
Ya boşver iyisin maşallah olmaması daha iyi . Vaktinde gider sezaryenini olur çıkarsın missYavv bende bi tuhaflık var bu dediklerinizin hiç biri yok
İyi mi kötü mü bilemedim
Bütün gün ayaktaydım temizlik vardı dışarı çıktım geldim sadece vücut yorgunluğu var
Allahımmm bn nasıl doğurcamm yaaa
Diyosun gerçi bn oğlanda böyleydim yani genel olarak böyleyimYa boşver iyisin maşallah olmaması daha iyi . Vaktinde gider sezaryenini olur çıkarsın miss
Ben de atak bekliyorum valla annem de temizliği öne çektirdi doğururum diye korktuSenden de bi atak bekliyorum bak senle aynı şeyler oluyo bana gibi.
Kız senin tarihin belli ne belirtisi bekleyeceksin zatenYavv bende bi tuhaflık var bu dediklerinizin hiç biri yok
İyi mi kötü mü bilemedim
Bütün gün ayaktaydım temizlik vardı dışarı çıktım geldim sadece vücut yorgunluğu var
Allahımmm bn nasıl doğurcamm yaaa
Gerçekten iyi benm artık karnımın içi acıyor sürekli kasılmaktan. Gelmicek sanırım açılmam pek yokmuş öyle olunca dr bi gün bi gün diyor sanrmDiyosun gerçi bn oğlanda böyleydim yani genel olarak böyleyim
Sen iyi diyorsan tmmdır
Sen nasılsın bugün gelmiyor bebiş
Daha belli değil bi keremKız senin tarihin belli ne belirtisi bekleyeceksin zaten
Ben hazırlamadım daha. Pijamamı falan almadım, bikaç eksik var dahaHastane cantami hazirliyoruz bugun kizlarbaska var miydi hazirlamayan
Ben lohusa takımı almayacağım. Önden düğmeli uygun takımlar var onlardan alacağım. 2 takım alırım lohusa takımı fiyatına. Lacivert alacağım ben de birini.Kizlar hastane cantaniza nasil bi pijama takimi koydunuz benim lohusa takimim var ama bi pijama takimi almayi dusunuyorum aklim hep koyu renklerde yas tutmus gibimi olurum
2 tane gecelik , 2 tane pijama takımı aldım hepsi farklı renkte pudra,kırmızı ,gri ve pembe ama pijamaları koymadım sadece gecelikleri koydum sezeryan olacağımdan ama dün bir arkadaşım foto attı o kadar süslü kokoş fotolar çekilmiş ki lohusa pijamaları ile ozenmedim değil ,kendisi normal doğum yaptı bu yüzden çabuk toparlandigini filan dedi . Acaba bende kırmızı takımı mi koysam.pijama olarak hastane çekimi var çünküKizlar hastane cantaniza nasil bi pijama takimi koydunuz benim lohusa takimim var ama bi pijama takimi almayi dusunuyorum aklim hep koyu renklerde yas tutmus gibimi olurum
Kizlar hastane cantaniza nasil bi pijama takimi koydunuz benim lohusa takimim var ama bi pijama takimi almayi dusunuyorum aklim hep koyu renklerde yas tutmus gibimi olurum
Ben grili pembeli bir takımım vardı onu koydum canimKizlar hastane cantaniza nasil bi pijama takimi koydunuz benim lohusa takimim var ama bi pijama takimi almayi dusunuyorum aklim hep koyu renklerde yas tutmus gibimi olurum
Bende lacivert begeniyorum benim takimim zaten oglumdan kalma o zaman kaynanam heves etti aldik kirmadik simdi is gorurBen lohusa takımı almayacağım. Önden düğmeli uygun takımlar var onlardan alacağım. 2 takım alırım lohusa takımı fiyatına. Lacivert alacağım ben de birini.
Cekim olacaksa bi tane şik bi takim koyun hos olur2 tane gecelik , 2 tane pijama takımı aldım hepsi farklı renkte pudra,kırmızı ,gri ve pembe ama pijamaları koymadım sadece gecelikleri koydum sezeryan olacağımdan ama dün bir arkadaşım foto attı o kadar süslü kokoş fotolar çekilmiş ki lohusa pijamaları ile ozenmedim değil ,kendisi normal doğum yaptı bu yüzden çabuk toparlandigini filan dedi . Acaba bende kırmızı takımı mi koysam.pijama olarak hastane çekimi var çünkübilmiyorum çok fazla gereksiz şey götürmek istemiyorum
Hastahanenin paketinde çekim var bende güzellerinden koyayım en iyisi hiç olmazsa foto çekilince giyinmiş olurum sonra yine rahatlardan giyinirim. O halde hiç darlanmaya gelememCekim olacaksa bi tane şik bi takim koyun hos olur
Bende hatta bana kalsa marka bi siyah esofman takimim var onu giyecemde annem kizdiHastahanenin paketinde çekim var bende güzellerinden koyayım en iyisi hiç olmazsa foto çekilince giyinmiş olurum sonra yine rahatlardan giyinirim. O halde hiç darlanmaya gelememkendimi tanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?