- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Olsun olacak sonuçta hani 2 Aralıkta doğuruyorduk?Daha belli değil bi kerem
Tahmini 2 AralıkOlsun olacak sonuçta hani 2 Aralıkta doğuruyorduk?
Bende aynı kafadayim hatta anneme dedim kan filan olur diye en sıradan ne ise ondan alıp giyineyim,annem ile kvdem çok hevesli kokoş olmam için ama bende zerre atak yokBende hatta bana kalsa marka bi siyah esofman takimim var onu giyecemde annem kizdio ne siyah siyah yas tutmus gibi diye
Koy istediğini uzak değilse götür getir yaparsın2 tane gecelik , 2 tane pijama takımı aldım hepsi farklı renkte pudra,kırmızı ,gri ve pembe ama pijamaları koymadım sadece gecelikleri koydum sezeryan olacağımdan ama dün bir arkadaşım foto attı o kadar süslü kokoş fotolar çekilmiş ki lohusa pijamaları ile ozenmedim değil ,kendisi normal doğum yaptı bu yüzden çabuk toparlandigini filan dedi . Acaba bende kırmızı takımı mi koysam.pijama olarak hastane çekimi var çünkübilmiyorum çok fazla gereksiz şey götürmek istemiyorum
Valla kim ne derse desin bn siyah önü düğmeli pijama takımı aldımBende hatta bana kalsa marka bi siyah esofman takimim var onu giyecemde annem kizdio ne siyah siyah yas tutmus gibi diye
Cok yakın araçla 3 dk.filandir en fazlaKoy istediğini uzak değilse götür getir yaparsın
Lacivert puantiyeli onu dugmeli takimlar bence cok guzel duruyo bende onlardan almak istiyorumValla kim ne derse desin bn siyah önü düğmeli pijama takımı aldım
Yoo ben sana ne derse ona ayarlicam kendimi dedimTahmini 2 Aralık
Yarın bnm net belli olcak gün alcamstres heyecan herşey bi arada
Senin kesin mi 2 Aralık
İçinde kalacağına bavulda kalsınCok yakın araçla 3 dk.filandir en fazlaaracımız var zaten koyayım ya evet koymamistım.ama koyucam canım sagol
Ahshaa dr bakalım ne diyecekYoo ben sana ne derse ona ayarlicam kendimi dedim
Oyy kuzum benim inşallah teşekkür ederimHerkesin bünyesi farklı kuzum takma kafana illaki sütün olur stres yapmamaya çalış
Gecen annemle kvdeme diyorum ne gerek var filan yatak örtüsünü filan degisecekler düğünümde de böyle süslü puslu şeyler ettiler ben düğün günü dahi gelip kaldırdım hepsiniİçinde kalacağına bavulda kalsın
Keyfine göre takılGecen annemle kvdeme diyorum ne gerek var filan yatak örtüsünü filan degisecekler düğünümde de böyle süslü puslu şeyler ettiler ben düğün günü dahi gelip kaldırdım hepsinibana diyorlar sen nasıl lohusalisin aynı gelinken yaptığın gibi mi yapacan ,şimdi kullanmayican ne zaman kullanican nine olunca mi ben rahatlıkta yanayim annemlere kalsa ohooo
Eveet art arda doğuracağız vallaAhshaa dr bakalım ne diyecek
Hadi inşallah yaaagrubun çoğunluğu birden doğuma gitçek
Aynen ya ama bir yandan mutlu oluyorum iyi ki varlar özellikle kendi annelerimizKeyfine göre takıl
Heves ediyorlar demek ki
Ayy inşallahEveet art arda doğuracağız valla
Benim kasılmalarım yaklaşık 2 saattir sürüyor ama bu geceyi kazasız atlatırsam Aralık başına okeyim
39 bekler bi sorun yoksaKızlar ilk gebelikte sezeryani doktorlar kac haftalikken yapiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?