2021 Aralık Anneleri

Seeelammsss annisler
Bugun güne atraksiyonla başladım valla
Kaç gündür kabizim sabah afedersiniz ikindim benden avuç içi kadar koyu jöle gibi bişey geldi dedim eyvaaahhhh tipayi çıkardık ama kasılma sancı felan yok gayet normalim hemen doktorumu aradım bekleme gel nst ye bakalım dedi
Doğuma alır madem ac gitmeyeyim dedim kahvaltı yaptık duş aldım gittik
Nst de sancı felan çıkmadı
Doktorum dedi ki * rahim ağzında bazen birikme olur vücut onu atmış*dedi o akıntının adını da dedim de unuttum değişik biseydi...

Bende hatta bana kalsa marka bi siyah esofman takimim var onu giyecemde annem kizdi o ne siyah siyah yas tutmus gibi diye
Bende aynı kafadayim hatta anneme dedim kan filan olur diye en sıradan ne ise ondan alıp giyineyim,annem ile kvdem çok hevesli kokoş olmam için ama bende zerre atak yok bana kalsa en salaş en rahat ne ise onu giyinir o şekilde devam ettiririm süreci .

Koy istediğini uzak değilse götür getir yaparsın

Herkesin bünyesi farklı kuzum takma kafana illaki sütün olur stres yapmamaya çalış
Oyy kuzum benim inşallah teşekkür ederim öyle takmıcam insan bilmeyince endişeleniyor işte bu bebisler panik atak yaptı bizi senin nasıl gidiyor canım izne ayrıldın mi ben ayın sonunda ayrilcam 1 Aralık'ta 1 nisana kadar inşallah.

İçinde kalacağına bavulda kalsın
Gecen annemle kvdeme diyorum ne gerek var filan yatak örtüsünü filan degisecekler düğünümde de böyle süslü puslu şeyler ettiler ben düğün günü dahi gelip kaldırdım hepsini bana diyorlar sen nasıl lohusalisin aynı gelinken yaptığın gibi mi yapacan ,şimdi kullanmayican ne zaman kullanican nine olunca mi ben rahatlıkta yanayim annemlere kalsa ohooo

Keyfine göre takıl
Heves ediyorlar demek ki

İyi akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 37+0 ım 3.054gr olmuş bebegim. Öğleden sonra yatışım yapıldı nst güzel çıktı sancım yok sadece kasıgımda batma oldu hep oda bebegin hareketinden oluyormuş yukarda birisi daha yazmış batma oldu diye onuda yazayım dedim
Evet sonuç olarak yarın sabah doğuma alacaklar çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…