Ben kontrole gittigimde 37+4 oluyorum. Sezeryan olursa 10 gün sonraya verir ozaman. Ya Çok az kaldı ya39 bekler bi sorun yoksa
Ayy hadi sağlıkla gelsin inşallahİyi akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 37+0 ım 3.054gr olmuş bebegim. Öğleden sonra yatışım yapıldı nst güzel çıktı sancım yok sadece kasıgımda batma oldu hep oda bebegin hareketinden oluyormuş yukarda birisi daha yazmış batma oldu diye onuda yazayım dedim
Evet sonuç olarak yarın sabah doğuma alacaklar çok heyecanlıyım
Sağlıkla gelsinİyi akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 37+0 ım 3.054gr olmuş bebegim. Öğleden sonra yatışım yapıldı nst güzel çıktı sancım yok sadece kasıgımda batma oldu hep oda bebegin hareketinden oluyormuş yukarda birisi daha yazmış batma oldu diye onuda yazayım dedim
VerirBen kontrole gittigimde 37+4 oluyorum. Sezeryan olursa 10 gün sonraya verir ozaman. Ya Çok az kaldı ya
Yaa cok heyecanliİyi akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 37+0 ım 3.054gr olmuş bebegim. Öğleden sonra yatışım yapıldı nst güzel çıktı sancım yok sadece kasıgımda batma oldu hep oda bebegin hareketinden oluyormuş yukarda birisi daha yazmış batma oldu diye onuda yazayım dedim
İnşallah hepimiz sağlıkla kavusuruzAyy hadi sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla gelsin
Amin inşallah hepimizinki sağlıkla gelsinYaa cok heyecanlirabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin guzel haberlerini bekliyoruz
Seni kescekler boşver sen.Yavv bende bi tuhaflık var bu dediklerinizin hiç biri yok
İyi mi kötü mü bilemedim
Bütün gün ayaktaydım temizlik vardı dışarı çıktım geldim sadece vücut yorgunluğu var
Allahımmm bn nasıl doğurcamm yaaa
Niye erken degilmiİyi akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 37+0 ım 3.054gr olmuş bebegim. Öğleden sonra yatışım yapıldı nst güzel çıktı sancım yok sadece kasıgımda batma oldu hep oda bebegin hareketinden oluyormuş yukarda birisi daha yazmış batma oldu diye onuda yazayım dedim
Aynen bende oyleyim topal gibi yuruyorum artikG.tüm öldü ya. Bi kadar kalça ağrısı olur mu be.
Ooy ooy. Allah yardımcımız olsun.Aynen bende oyleyim topal gibi yuruyorum artik
Amin.son zamanlar zor geciyo zaman da durmus gibi sankiOoy ooy. Allah yardımcımız olsun.
Plesanta previa benimki aslında şuan bi sıkıntı olmadıgı için 1 hafta daha bekletecekti ama aniden bişey olursa riske atmak istemiyoruz dedi aniden kanama su gelmesi yada sancı olması hayati tehlike oluşturuyormuş ikimizde deNiye erken degilmi
Anladim canim saglikla kucagina al insallahPlesanta previa benimki aslında şuan bi sıkıntı olmadıgı için 1 hafta daha bekletecekti ama aniden bişey olursa riske atmak istemiyoruz dedi aniden kanama su gelmesi yada sancı olması hayati tehlike oluşturuyormuş ikimizde de
İnşallah sendeAnladim canim saglikla kucagina al insallah
Sağlıkla kavuşun inşallahİyi akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 37+0 ım 3.054gr olmuş bebegim. Öğleden sonra yatışım yapıldı nst güzel çıktı sancım yok sadece kasıgımda batma oldu hep oda bebegin hareketinden oluyormuş yukarda birisi daha yazmış batma oldu diye onuda yazayım dedim
Gözün aydın canım ,sağlıcakla gelsin biricik kuzusu annesininİyi akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 37+0 ım 3.054gr olmuş bebegim. Öğleden sonra yatışım yapıldı nst güzel çıktı sancım yok sadece kasıgımda batma oldu hep oda bebegin hareketinden oluyormuş yukarda birisi daha yazmış batma oldu diye onuda yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?