Hadi sağlıcakla gelsin.İyi akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 37+0 ım 3.054gr olmuş bebegim. Öğleden sonra yatışım yapıldı nst güzel çıktı sancım yok sadece kasıgımda batma oldu hep oda bebegin hareketinden oluyormuş yukarda birisi daha yazmış batma oldu diye onuda yazayım dedim
Evet sonuç olarak yarın sabah doğuma alacaklar çok heyecanlıyım
Sağlıkla kavuşun inşallah
İnşallah kızlar sizinkilerde sağlıkla gelsinGözün aydın canım ,sağlıcakla gelsin biricik kuzusu annesininevet kasıkta batmayi ben yazmıştım bugün bir kackere ilk aylardaki batma gibi oldu o yüzden merak ettim olan var mı diye
Hadi sağlıcakla gelsin.
Sağlıkla al kucağına insallah bizi de haberdar etPlesanta previa benimki aslında şuan bi sıkıntı olmadıgı için 1 hafta daha bekletecekti ama aniden bişey olursa riske atmak istemiyoruz dedi aniden kanama su gelmesi yada sancı olması hayati tehlike oluşturuyormuş ikimizde de
Ayyy bakalim yoksa dogum çokmu yakinKızlar artık son vakitler benimde bugün göbeğim indi gibi hissediyorum. Midem bi boşaldı rahatladı gibi. Göbeğimin altı yumuşaktı orasıda dolmuş gibi geldi. Hafif bel ağrımda var zaten. Yarın nst de sancı çıkarsa şaşırmıcam
Sirt ustu uzandigimda gogsumun ortasinda bi baski hissediyorum yanlara dogru yattigimda olmuyo amaUzandigim an surekli kalbim hizla carpıyor sola ve saga yatmayi deniyorum ikisindede ayni etki sanki bogulma hissi yada nefessiz kaliyor gibi sizlerdede oluyor mu bu
Ilk yattigimda oluyor benim hep sonra duzeliyorUzandigim an surekli kalbim hizla carpıyor sola ve saga yatmayi deniyorum ikisindede ayni etki sanki bogulma hissi yada nefessiz kaliyor gibi sizlerdede oluyor mu bu
Benimde onceden sadece sirt ustunde oluyordu ama bugun iki yanimada yatamiyorum nefesim kesiliyor kalbimin carpmasindan yaSirt ustu uzandigimda gogsumun ortasinda bi baski hissediyorum yanlara dogru yattigimda olmuyo ama
Tansiyonunuzu ölctunuz mu hic acaba onlami alakali bizde alet yok ölcemiyorum ama boyle giderse acile gidecegim korkudanIlk yattigimda oluyor benim hep sonra duzeliyor
iyice agirlastik ya zor.Soluna yatip uyumaya calis bakalimBenimde onceden sadece sirt ustunde oluyordu ama bugun iki yanimada yatamiyorum nefesim kesiliyor kalbimin carpmasindan ya
Benimki bi aksilik olmazsa 39da alıyorKızlar ilk gebelikte sezeryani doktorlar kac haftalikken yapiyor?
Senle aynıyız aralık kaç dedi sana beybi 39 kaçta alıcakBenimki bi aksilik olmazsa 39da alıyor
Bakıyorum da bazı merveler hala doğuramamış
Benim sata göre 13 aralıl dediSenle aynıyız aralık kaç dedi sana beybi 39 kaçta alıcak
Benim kalça ağrım yok acaba benimki normal gelmicek demek mi buG.tüm öldü ya. Bi kadar kalça ağrısı olur mu be.
Çatı muayeneni oldun mu? Ben oldum iyi dedi belki bu genislemelerdendir diyorum. Belki sen olursun uygun görmez. Ama her iki durumda da doğum anı önemli bizimki de nasıl gelecek bilemeyiz.Benim kalça ağrım yok acaba benimki normal gelmicek demek mi bu
Benim de 9 aralık 39+0 görünüyor. Sezaryen olursak 10 aralıkta gireriz sanırımBenim sata göre 13 aralıl dedi
O zaman tam 39+0 oluyorum
Ama detaylı ultrasondaki profesör bana 16 aralık son tarih demişti normal doğum için
38. Haftada bakıcam dedi yani bu ay sonu bakıcak ona sanırım. Aynen benim genişleme olmuyor mu neden ağrı yok diye şüphelendim ben deÇatı muayeneni oldun mu? Ben oldum iyi dedi belki bu genislemelerdendir diyorum. Belki sen olursun uygun görmez. Ama her iki durumda da doğum anı önemli bizimki de nasıl gelecek bilemeyiz.
3300 40. Hafta kilosu ama nasıl geri oluyorkiBugün de doğurmuyom beybiler. Nst gayet güzel haftaya görüşürüz dedi doktor.
Bebem 3300 37+3 çıktı 3 gün geride mi kalmış dedim. Öyle demeyelim dedi az kilo almış biraz alması da şart değil yeter 3300 dedi.
Ööyle işte
Bilmiyorum ki gülüm. Bizimkinin ayar ayucuk bebeklere mi odaklıdır nedir.3300 40. Hafta kilosu ama nasıl geri oluyorki
37 lerde 2900 3000 normal diyorlar
2 aralık daha güzel değil öi sence deBenim de 9 aralık 39+0 görünüyor. Sezaryen olursak 10 aralıkta gireriz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?