2021 Aralık Anneleri

Uzandigim an surekli kalbim hizla carpıyor sola ve saga yatmayi deniyorum ikisindede ayni etki sanki bogulma hissi yada nefessiz kaliyor gibi sizlerdede oluyor mu bu
Ben de aynı durumdayım ,sağ sola yatamıyorum karnım sıkışıyor.Sırt üstü desen nefesim kesiliyor kasılmalarım oluyor yatagın içinde zombi gibi sabahlara kadar oturuyorum.Ne zaman sızarsam günlerdir 2-3 saat uykuyla yaşıyorum

Doktorunuza sordunuz mu normalmiymis bu durum

Tansiyonunuzu ölctunuz mu hic acaba onlami alakali bizde alet yok ölcemiyorum ama boyle giderse acile gidecegim korkudan
Hiç korkmayın bende uzun zamandır oluyor yatıyorum 15-20saniye sonra normale dönüyorum çok şükür bu zamana kadar ölçüldüğünde hep normal çıktı tansiyonum da

İnş canım, dedim ya benim psikoloji pek iyi değil o yüzden hazır hissetmiyorum sanırım
Gecen yılımı yadetmek adına şöyle bi bakayım dedim topiğinize senin msjınj gordum canım . Gecen yıl bende bu aylarda korkuy heycan endişe mutluluk farklı bi cok duygularla doguma gircegım gunu beklıyordum. Sen nekdr sakin mutlu neşeli bi anne olursan emin ol bebegunde oyle oluyor. Ama sen huzursuzsan bunu bebegune farkettrmemeye calıssan bile bebek bunu hissedip huzursuz huysuz oluyor. İçimizde herzaman bi yetersizlik duygusu olucak çünkü biz artık birer anneyız ve evladımız için en iyisini istiyoruz bu yüzden endişeler içinde oluyoruz. Uykusuz da kalsak yorulsakda acılarda çeksek onların oyle bi kokusu oyle bi bakısı oyle bi anne deyişi varki işte bu bütün yorgunlugunu alıyor. Evlat ömre bedel bi duygu . Oglum suan 10 bucuk aylık ve dünyam benım

Ah çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi bu mesajı okumak evet heyecan mutluluk ama korku da var ya yeterince iyi olamazsam korkusu. Onu görünce geçicek biliyorum. Mesela sabaha kontrol var uyuyamadım hala heyecandan evladınızla sağlıklı mutlu ömürleriniz olsun umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…