Ben de aynı durumdayım ,sağ sola yatamıyorum karnım sıkışıyor.Sırt üstü desen nefesim kesiliyor kasılmalarım oluyor yatagın içinde zombi gibi sabahlara kadar oturuyorum.Ne zaman sızarsam günlerdir 2-3 saat uykuyla yaşıyorumUzandigim an surekli kalbim hizla carpıyor sola ve saga yatmayi deniyorum ikisindede ayni etki sanki bogulma hissi yada nefessiz kaliyor gibi sizlerdede oluyor mu bu
Doktorunuza sordunuz mu normalmiymis bu durumBen de aynı durumdayım ,sağ sola yatamıyorum karnım sıkışıyor.Sırt üstü desen nefesim kesiliyor kasılmalarım oluyor yatagın içinde zombi gibi sabahlara kadar oturuyorum.Ne zaman sızarsam günlerdir 2-3 saat uykuyla yaşıyorum
Benimki de 39 da alacak insallah o zamana kadar dogumla ilgili bise yasamam herseyimi o tarihe ayarliyorumBenim sata göre 13 aralıl dedi
O zaman tam 39+0 oluyorum
Ama detaylı ultrasondaki profesör bana 16 aralık son tarih demişti normal doğum için
Benimde oluyor yatıyorum 15-20saniye içinde geçiyorIlk yattigimda oluyor benim hep sonra duzeliyor
Kız dur anacım içerde iyi çıkınca yeminle dicez az daha dursaydı uyusaydık diye2 aralık daha güzel değil öi sence de
Hiç korkmayın bende uzun zamandır oluyor yatıyorum 15-20saniye sonra normale dönüyorum çok şükür bu zamana kadar ölçüldüğünde hep normal çıktı tansiyonum daTansiyonunuzu ölctunuz mu hic acaba onlami alakali bizde alet yok ölcemiyorum ama boyle giderse acile gidecegim korkudan
Diyaframa baskidan dolayi dusunuyordm sadece ilk yatista oluyor:s tansiyonum normaldiTansiyonunuzu ölctunuz mu hic acaba onlami alakali bizde alet yok ölcemiyorum ama boyle giderse acile gidecegim korkudan
Aynen benim de oyleBenimde oluyor yatıyorum 15-20saniye içinde geçiyor
E ben şimdi de uyuamıyorum kiKız dur anacım içerde iyi çıkınca yeminle dicez az daha dursaydı uyusaydık diyeben 10 u geçmezse razıyım yani
Ben de uyuyamıyorum ama en azından ağlayan bebemiz yokE ben şimdi de uyuamıyorum ki
Aglamaz insallah uslu olur beybilerBen de uyuyamıyorum ama en azından ağlayan bebemiz yokbir de hiç hazır hissetmiyorum nedense, korkuyorum
Evwt sordum normal dedi ,bebişler artık çok büyüdüğü için bütün organlarımızı sıkıştırıyor her yönden baskı yapıyor sabretmekten başka çaremiz yokDoktorunuza sordunuz mu normalmiymis bu durum
İnş canım, dedim ya benim psikoloji pek iyi değil o yüzden hazır hissetmiyorum sanırımAglamaz insallah uslu olur beybilerben de uyuyamiyorum aynen buyuk kizimla takilioz
Gecen yılımı yadetmek adına şöyle bi bakayım dedim topiğinize senin msjınj gordum canım . Gecen yıl bende bu aylarda korkuy heycan endişe mutluluk farklı bi cok duygularla doguma gircegım gunu beklıyordum. Sen nekdr sakin mutlu neşeli bi anne olursan emin ol bebegunde oyle oluyor. Ama sen huzursuzsan bunu bebegune farkettrmemeye calıssan bile bebek bunu hissedip huzursuz huysuz oluyor. İçimizde herzaman bi yetersizlik duygusu olucak çünkü biz artık birer anneyız ve evladımız için en iyisini istiyoruz bu yüzden endişeler içinde oluyoruz. Uykusuz da kalsak yorulsakda acılarda çeksek onların oyle bi kokusu oyle bi bakısı oyle bi anne deyişi varki işte bu bütün yorgunlugunu alıyor. Evlat ömre bedel bi duygu . Oglum suan 10 bucuk aylık ve dünyam benımİnş canım, dedim ya benim psikoloji pek iyi değil o yüzden hazır hissetmiyorum sanırım
Ah çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi bu mesajı okumakGecen yılımı yadetmek adına şöyle bi bakayım dedim topiğinize senin msjınj gordum canım . Gecen yıl bende bu aylarda korkuy heycan endişe mutluluk farklı bi cok duygularla doguma gircegım gunu beklıyordum. Sen nekdr sakin mutlu neşeli bi anne olursan emin ol bebegunde oyle oluyor. Ama sen huzursuzsan bunu bebegune farkettrmemeye calıssan bile bebek bunu hissedip huzursuz huysuz oluyor. İçimizde herzaman bi yetersizlik duygusu olucak çünkü biz artık birer anneyız ve evladımız için en iyisini istiyoruz bu yüzden endişeler içinde oluyoruz. Uykusuz da kalsak yorulsakda acılarda çeksek onların oyle bi kokusu oyle bi bakısı oyle bi anne deyişi varki işte bu bütün yorgunlugunu alıyor. Evlat ömre bedel bi duygu . Oglum suan 10 bucuk aylık ve dünyam benım
Şiddeti artıyor mu canım? Hiç hafiflemeden artarak geliyorsa doğum sancısı olabilir.Ben galiba doguruyorumgecmeyen ara ara vuran sancim var gece 12den beri evde biraz sabredeyim diyorum sabaha ne kaldı surda
Aralıklarını takip ettin mi kaç dakikada bir oluyorBen galiba doguruyorumgecmeyen ara ara vuran sancim var gece 12den beri evde biraz sabredeyim diyorum sabaha ne kaldı surda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?