2021 Aralık Anneleri

Aralıklarını takip ettin mi kaç dakikada bir oluyor
Saatte bir canım ama keskin canımı yakıyor bayagi bebek hareketli ama hissediyorum kasılmaları çoğaldı bekleyeceğim sabah 7 gibi giderim artık biliyorum bu doğum sancısı bence yalancı sancı olsa geçerdi epeydir devam ediyor

Çok dayanılmayacak gibiyse şimdiden git, ihmal etme

Ben de uyuyamıyorum ama en azından ağlayan bebemiz yok bir de hiç hazır hissetmiyorum nedense, korkuyorum
Hazır olmuyır zaten birden adapte olcan canım
Hiç korkma bebiş iyi gelir böyle sadece kendini üzersin kafayı boşalt rahat takıl

Ya çok az hissediyorum ya da hissetmiyorum anlamadım acaba doktora gitsem mi gece boyu ara ara uyandım ya ben derin uyurken hareket etti ya da hiç etmedi yok hareket etmiyo sanki B BitterCikilata merve korkuyorum ister istemez doktor hareketlerini takip et eğer hissetmezsen hiç kontrolü bekleme demişti sizce gideyim mi ?

Sabah uyandım bi iki vurdu daha bişi yok
Bnm genel olarak sakin geçiyor
Bi takip et olmadı ararsın dr

Sabah uyandım bi iki vurdu daha bişi yok
Bnm genel olarak sakin geçiyor
Bi takip et olmadı ararsın dr
Bekliyorum işte keşke vursa bir iki tıklatıp içim ferahlar sağlık ocağına mi gitsem acaba geçen gün aramislardi son takip için gel diye orda kalp atışı cihazları var ölçen . Gece kalktım arada ağzıma bişey atıp su içtim soluma yatıp ama etmedi hareket eşimde dedi karnın eskisi gibi sert değil iyice vesveselendim

Bişeyler ye dürt bakalım karnını
Evet sağlık ocağına git bi için ferahlar son günler ya çok uyuyorlar annesi içini ferah tut

Ben hissedemedim diye son zamanlarda 2 defa gittim. Fırsatın varsa git bence cnm Allah ın izniyle birşey yoktur da yinede tedbir bizden olsun

Tedirgin olduysan git bekleme. Sakin ol dencek zaman değil canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…