İlk doğum olduğu için hemen öyle açılma olmuyormuş . 31.Haftadan beri 1 cm açıklıkla yola devam ediyorumAy nasıl ya o sancılara rağmen açılma da mı olmamış. Valla bu neydi böyle yav.
Bu kadar cektin sancı bari normal doğursanİlk doğum olduğu için hemen öyle açılma olmuyormuş . 31.Haftadan beri 1 cm açıklıkla yola devam ediyorum. Dün akşam yaşadığım ölüm gbi bişeydi ama kimse ölmedi. Bugün daha iyiyim elhamdülillah
Geceleri benimki de aynı . Benle birlikte uyuyor sanrım . Sennki de öyle olablr belkiYa çok az hissediyorum ya da hissetmiyorum anlamadım acaba doktora gitsem mi gece boyu ara ara uyandım ya ben derin uyurken hareket etti ya da hiç etmediyok hareket etmiyo sanki B BitterCikilata merve korkuyorum ister istemez doktor hareketlerini takip et eğer hissetmezsen hiç kontrolü bekleme demişti sizce gideyim mi ?
Demek zamanı var annesiİlk doğum olduğu için hemen öyle açılma olmuyormuş . 31.Haftadan beri 1 cm açıklıkla yola devam ediyorum. Dün akşam yaşadığım ölüm gbi bişeydi ama kimse ölmedi. Bugün daha iyiyim elhamdülillah
Yaa aa yaa aa bana göre değilBu kadar cektin sancı bari normal doğursan
Ahh hemde nasıl adını Naz koymasaydık iyiymiş deDemek zamanı var annesi
Şimdiden seni parmağında oynatıyor
Bnmki de maşallah diyim bnle uyuyor bnle uyanıyorGeceleri benimki de aynı . Benle birlikte uyuyor sanrım . Sennki de öyle olablr belki
Yandın desene pek nazlı da olcakAhh hemde nasıl adını Naz koymasaydık iyiymiş de
Maşallah maşallah , benimki de öyle gbi umarım sonra da devam eder bu düzenBnmki de maşallah diyim bnle uyuyor bnle uyanıyor
Aynen canı sağ olsun yavrumun da napalımYandın desene pek nazlı da olcak
Artık başa gelen çekilir
Tamam ben gideyim en iyisi boşuna beklemeyeyim yıllık izinlerimi yazdırdım ki 3 gün bari dinleneyim izne ayrılmadan haftaya 2 gün çalışıp cikacam işten ama işte şirkette bile hareket ediyordu hafif hafif şimdi dinlendigim halde olmayınca çok korktumBişeyler ye dürt bakalım karnını
Evet sağlık ocağına git bi için ferahlar son günler ya çok uyuyorlar annesi içini ferah tut
İyi etmişsin canım haklısın tedbir bizden gideyim en iyisi zaman ilerledikçe sanki hareketleri azaldı insan gerçekten korkuyorBen hissedemedim diye son zamanlarda 2 defa gittim. Fırsatın varsa git bence cnm Allah ın izniyle birşey yoktur da yinede tedbir bizden olsun
Sağolasın kuzum aynen haklısın gideyim beklemeden korktum gerçekten halen uzanmış bekliyorum edecek mi diyeTedirgin olduysan git bekleme. Sakin ol dencek zaman değil canım.
Olabilir canım ama işte geceleri ara ara kalkar su bile içsem ederdi şimdi hiç etmedi ya korktumGeceleri benimki de aynı . Benle birlikte uyuyor sanrım . Sennki de öyle olablr belki
Eder ederMaşallah maşallah , benimki de öyle gbi umarım sonra da devam eder bu düzen
Dün çok yorulduysan da bugün o dinleniyordurTamam ben gideyim en iyisi boşuna beklemeyeyim yıllık izinlerimi yazdırdım ki 3 gün bari dinleneyim izne ayrılmadan haftaya 2 gün çalışıp cikacam işten ama işte şirkette bile hareket ediyordu hafif hafif şimdi dinlendigim halde olmayınca çok korktum
İyi etmişsin canım haklısın tedbir bizden gideyim en iyisi zaman ilerledikçe sanki hareketleri azaldı insan gerçekten korkuyor
Sağolasın kuzum aynen haklısın gideyim beklemeden korktum gerçekten halen uzanmış bekliyorum edecek mi diye
Olabilir canım ama işte geceleri ara ara kalkar su bile içsem ederdi şimdi hiç etmedi ya korktum
Ama ben yok ben ııı ben yapamam.Yaa aa yaa aa bana göre değil
Bende hala hazırlayamayanlardanımHastane cantami hazirliyoruz bugun kizlarbaska var miydi hazirlamayan
ben tabi kiHastane cantami hazirliyoruz bugun kizlarbaska var miydi hazirlamayan
Evet 10 da burda ol 12 de alacam dediŞimdiden mi saati söyledi
Neden?Bende hala hazırlayamayanlardanım
Bence geliyorSizce gelecek mi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?