2021 Aralık Anneleri

Ay nasıl ya o sancılara rağmen açılma da mı olmamış. Valla bu neydi böyle yav.
İlk doğum olduğu için hemen öyle açılma olmuyormuş . 31.Haftadan beri 1 cm açıklıkla yola devam ediyorum . Dün akşam yaşadığım ölüm gbi bişeydi ama kimse ölmedi. Bugün daha iyiyim elhamdülillah

Geceleri benimki de aynı . Benle birlikte uyuyor sanrım . Sennki de öyle olablr belki

Demek zamanı var annesi
Şimdiden seni parmağında oynatıyor

Bişeyler ye dürt bakalım karnını
Evet sağlık ocağına git bi için ferahlar son günler ya çok uyuyorlar annesi içini ferah tut
Tamam ben gideyim en iyisi boşuna beklemeyeyim yıllık izinlerimi yazdırdım ki 3 gün bari dinleneyim izne ayrılmadan haftaya 2 gün çalışıp cikacam işten ama işte şirkette bile hareket ediyordu hafif hafif şimdi dinlendigim halde olmayınca çok korktum
Ben hissedemedim diye son zamanlarda 2 defa gittim. Fırsatın varsa git bence cnm Allah ın izniyle birşey yoktur da yinede tedbir bizden olsun
İyi etmişsin canım haklısın tedbir bizden gideyim en iyisi zaman ilerledikçe sanki hareketleri azaldı insan gerçekten korkuyor
Tedirgin olduysan git bekleme. Sakin ol dencek zaman değil canım.
Sağolasın kuzum aynen haklısın gideyim beklemeden korktum gerçekten halen uzanmış bekliyorum edecek mi diye
Geceleri benimki de aynı . Benle birlikte uyuyor sanrım . Sennki de öyle olablr belki
Olabilir canım ama işte geceleri ara ara kalkar su bile içsem ederdi şimdi hiç etmedi ya korktum

Dün çok yorulduysan da bugün o dinleniyordur
Ama için rahatlasın git bi dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…