Bende 8 de alir diyordum ama malesef o gun ameliyat gunu olmadigi icin ogle arasinda alacakMecbur dayancan açlık lazım.
Bn açlık için değilde erken olup bitsin derdindeyim
Onu devlet oduyor. Kesinti oluyor. Tam maas gibi alamiyoruz8 haftalık iznimiz
ben lohusa takımı almadım hiç. sevmiyorum. üstü gömlek model olanlardan aldım bi tane. kırmızı ekose. içinde gri rengi de var diye gri bi sabahlık denk getirdim english home dan indirimdenKizlar hastane cantaniza nasil bi pijama takimi koydunuz benim lohusa takimim var ama bi pijama takimi almayi dusunuyorum aklim hep koyu renklerde yas tutmus gibimi olurum
Beden nasil alsam acaba bu sezaryende gobek oyle kaliyo gibi yaben lohusa takımı almadım hiç. sevmiyorum. üstü gömlek model olanlardan aldım bi tane. kırmızı ekose. içinde gri rengi de var diye gri bi sabahlık denk getirdim english home dan indirimdenbi tane de evde önü yarıya kadar düğmeli pijamam vardı. ilk doğumumda da giymiştim. sonrasında giymeyince eskimedi. hani yaşlıların olur ya bi kenarda iyi bi pijaması hastanelik falan onu öyle ayırmıştım yine ilk doğumdan kalma bide gecelik var onu da koycam valize. sezeryan olacağım için ilk başta sonda oluyor kolay oluyor gecelikle. hem de kanama kontrolü falan yapıyolar. yürümeye başlayıp sonda çıkınca giyerim pijamamı.
Saat gün alırken veriliyorŞimdiden mi saati söyledi
Ben dün gittim sağlık ocağına ebe baktı kalp atışına günde en az 3 kere hareket etmezse doktora git dedi.Tatli biseyler ye sırtına 2 3 tane yastık yok dik değil yarı yatar bacaklarını da tamamen aç bebeğin yerini genişlet bekle mutlaka hareket eder.Ya çok az hissediyorum ya da hissetmiyorum anlamadım acaba doktora gitsem mi gece boyu ara ara uyandım ya ben derin uyurken hareket etti ya da hiç etmediyok hareket etmiyo sanki B BitterCikilata @Merve korkuyorum ister istemez doktor hareketlerini takip et eğer hissetmezsen hiç kontrolü bekleme demişti sizce gideyim mi ?
Senin ki gerçekte hiç tontik değil yaİmza alanindaki bebisim tontiklesti
allah kolay getirsin inşallah. sağlıcakla kavuşun birbirinizeİyi akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 37+0 ım 3.054gr olmuş bebegim. Öğleden sonra yatışım yapıldı nst güzel çıktı sancım yok sadece kasıgımda batma oldu hep oda bebegin hareketinden oluyormuş yukarda birisi daha yazmış batma oldu diye onuda yazayım dedim
Evet sonuç olarak yarın sabah doğuma alacaklar çok heyecanlıyım
Olsun az sabretcenBende 8 de alir diyordum ama malesef o gun ameliyat gunu olmadigi icin ogle arasinda alacak
Bişeyler yediysen bide soda içmeyi dene. Benimki soda içince depar atıyor onun dışında çok sakin meselaYa çok az hissediyorum ya da hissetmiyorum anlamadım acaba doktora gitsem mi gece boyu ara ara uyandım ya ben derin uyurken hareket etti ya da hiç etmediyok hareket etmiyo sanki B BitterCikilata @Merve korkuyorum ister istemez doktor hareketlerini takip et eğer hissetmezsen hiç kontrolü bekleme demişti sizce gideyim mi ?
evet oluyor. hem çarpıntı hem göğüs kemiğimde ağrı oluyor böyle tam ortada.Uzandigim an surekli kalbim hizla carpıyor sola ve saga yatmayi deniyorum ikisindede ayni etki sanki bogulma hissi yada nefessiz kaliyor gibi sizlerdede oluyor mu bu
O gün bizim doktor da aynısını dedi hiç hazır olmican gülüm dioHazır olmuyır zaten birden adapte olcan canım
Hiç korkma bebiş iyi gelir böyle sadece kendini üzersin kafayı boşalt rahat takıl
Doktor kafasini olcerken biraz koca kafa bu kiz dedi. Biraz da tontik dedim.Senin ki gerçekte hiç tontik değil ya
Ciddi misinGünaydın canım , sancılarım geçti o yüzden yine doğuramadım
Zaten dr o kadar rahat kiO gün bizim doktor da aynısını dedi hiç hazır olmican gülüm dio
37 daha bitmedi ya o yüzden 38 i beklyruz sanrım . Ağrı çekmiyorum aslında çok fazla kasılmam karnım sertleşyo yaşadığım şey artık iç karnımın acıması çok kasılmaktan ona da sabrediyorum.Ciddi misinay bu sefer o nst yi görünce kesin geliyor dedim valla iyide sen ztn sezeryan olmicak misin? Neden bekliyorlar sana bu sancıları neden çektiriyorlar ki anlamadım.
Bu gidişle zaten öyle olcak anlamcm bşşey 1Geldiydiydi gelecekti derken en son doğururmuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?