2021 Aralık Anneleri

Kizlar hastane cantaniza nasil bi pijama takimi koydunuz benim lohusa takimim var ama bi pijama takimi almayi dusunuyorum aklim hep koyu renklerde yas tutmus gibimi olurum
ben lohusa takımı almadım hiç. sevmiyorum. üstü gömlek model olanlardan aldım bi tane. kırmızı ekose. içinde gri rengi de var diye gri bi sabahlık denk getirdim english home dan indirimden bi tane de evde önü yarıya kadar düğmeli pijamam vardı. ilk doğumumda da giymiştim. sonrasında giymeyince eskimedi. hani yaşlıların olur ya bi kenarda iyi bi pijaması hastanelik falan onu öyle ayırmıştım yine ilk doğumdan kalma bide gecelik var onu da koycam valize. sezeryan olacağım için ilk başta sonda oluyor kolay oluyor gecelikle. hem de kanama kontrolü falan yapıyolar. yürümeye başlayıp sonda çıkınca giyerim pijamamı.

Beden nasil alsam acaba bu sezaryende gobek oyle kaliyo gibi ya

Ben dün gittim sağlık ocağına ebe baktı kalp atışına günde en az 3 kere hareket etmezse doktora git dedi.Tatli biseyler ye sırtına 2 3 tane yastık yok dik değil yarı yatar bacaklarını da tamamen aç bebeğin yerini genişlet bekle mutlaka hareket eder.

allah kolay getirsin inşallah. sağlıcakla kavuşun birbirinize

Bişeyler yediysen bide soda içmeyi dene. Benimki soda içince depar atıyor onun dışında çok sakin mesela

O gün bizim doktor da aynısını dedi hiç hazır olmican gülüm dio
Zaten dr o kadar rahat ki
Eşim bnm el dalga geçiyor acaba dr sorsam mı diyom ne gerek var diyeceği bn yaptım sende yap canım nolcak bişi olmaz diyor dr Dr dan önce o söylüyor

Ciddi misin ay bu sefer o nst yi görünce kesin geliyor dedim valla iyide sen ztn sezeryan olmicak misin? Neden bekliyorlar sana bu sancıları neden çektiriyorlar ki anlamadım.
37 daha bitmedi ya o yüzden 38 i beklyruz sanrım . Ağrı çekmiyorum aslında çok fazla kasılmam karnım sertleşyo yaşadığım şey artık iç karnımın acıması çok kasılmaktan ona da sabrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…