Güzel canim
Güzelmiş canım ama markayı bilmiyorum nasıldır. Bende buna benzer siyah inciden aldım pijama aşırı sevdim. https://ty.gl/jnzgkipfxc
Bencede siyah diye annem laf eder ama bananeki ben boyle begeniyorumGüzel canim
Evet siyah incide de vardi bunun kumasi suet siyah incideki penyemi onlarin fiyati daha uygunGüzelmiş canım ama markayı bilmiyorum nasıldır. Bende buna benzer siyah inciden aldım pijama aşırı sevdim. https://ty.gl/jnzgkipfxc
Rengine aldanmasin yaBencede siyah diye annem laf eder ama bananeki ben boyle begeniyorumbeden napsam suan 160 boy 66 kilo karnim asiri sis baska bi yerimde kilo yok
Benim koca da çok sevdi doktoruZaten dr o kadar rahat ki
Eşim bnm el dalga geçiyor acaba dr sorsam mı diyom ne gerek var diyeceği bn yaptım sende yap canım nolcak bişi olmaz diyor dr Dr dan önce o söylüyor
Evet siyah inciden aldığım penye geldiEvet siyah incide de vardi bunun kumasi suet siyah incideki penyemi onlarin fiyati daha uygun
Kaliplari nasil bolmuEvet siyah inciden aldığım penye geldi
Pembe al diyorlar kaynanmla birlikteRengine aldanmasin yakullanışlı olur düğmeli bir model
Ben şuan 78kiloyum L aldım tam oldu. Göbeğim var benim sadece onun dışında kimse 78olduğuma inanmıyorKaliplari nasil bolmu
Bende m alayim cunku kollar bacaklar popo zayifBen şuan 78kiloyum L aldım tam oldu. Göbeğim var benim sadece onun dışında kimse 78olduğuma inanmıyorxl alsam belki daha güzel olurdu ama Doğumdan sonra göbek Gidecek nasılsa diye böyle aldım
Ben bi pembe aldım bide lacivert . Lohusa takımı da koydum hastaneye hepsini giyer miyim bilmiyorum ama lazım olup eşimi eve gönderip stres olacağıma Yanımda olsunlar giymezsem de eve geri götürürüm dedimPembe al diyorlar kaynanmla birlikte
Kaç kilosunuzBende m alayim cunku kollar bacaklar popo zayif
Yok yok rengi farketmez. Ben beyaz aldım onada laf ettiler. Anneler hep boyledirPembe al diyorlar kaynanmla birlikte
Benim bi tane krem var bi tane oglumda aldigim mavi var lohusa takimi o bide ameliyattan cikar cikmaz giymek icin bunu alayim diyorumBen bi pembe aldım bide lacivert . Lohusa takımı da koydum hastaneye hepsini giyer miyim bilmiyorum ama lazım olup eşimi eve gönderip stres olacağıma Yanımda olsunlar giymezsem de eve geri götürürüm dedim
66 kiloyum suan heryerim zayif sadece felaket bi gobegim varKaç kilosunuz
M kesin olur o zaman mesajlarda resim attım bakabilirsin66 kiloyum suan heryerim zayif sadece felaket bi gobegim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?