- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Anladım canım hayırlısı olsun37 daha bitmedi ya o yüzden 38 i beklyruz sanrım . Ağrı çekmiyorum aslında çok fazla kasılmam karnım sertleşyo yaşadığım şey artık iç karnımın acıması çok kasılmaktan ona da sabrediyorum.
Tm canm bakayimM kesin olur o zaman mesajlarda resim attım bakabilirsin
Aynen canım neyse ki az kaldı bitiyorBenim koca da çok sevdi doktoruyoksa hastane çekilecek gibi değil hem paracılar hem de insanlık bilmiyorlar
TosuncukDoktor kafasini olcerken biraz koca kafa bu kiz dedi. Biraz da tontik dedim.
Biraz mi gorursun sen birazi dedi
Alirsan haber et kalitesini merk ettm:)Eki Görüntüle 2955306 Bugun Bime gelen esorfman takimini almayi dusunuyorum. Hastaneden gelirken giyerim belki
Vee Aldirdim. Sweat kumasindan canim. Ben şardonlu sevmedigim icin aldirdim. Daha elime ulasmadi. Esim aldiAlirsan haber et kalitesini merk ettm:)
Al benden de o kadar. Dün tarih belli olduğundan beri ben ben değilim sanki. Hamile olduğunun yeni farkına varmış gibiyim. Çok değişik bir ruh hali içindeyim. Sanki bütün duygular birleşip yeni bir duygu oluşturmuşBi haftam kaldikorku heyecan hepsini bi arada yasiyorum
Bende oyleyim. Doguracagimi tarih belli olunca anladimAl benden de o kadar. Dün tarih belli olduğundan beri ben ben değilim sanki. Hamile olduğunun yeni farkına varmış gibiyim. Çok değişik bir ruh hali içindeyim. Sanki bütün duygular birleşip yeni bir duygu oluşturmuş
Üstü biraz kısa ya göbüş açıkta kalır mı acabaVee Aldirdim. Sweat kumasindan canim. Ben şardonlu sevmedigim icin aldirdim. Daha elime ulasmadi. Esim aldi
Bi haftam kaldikorku heyecan hepsini bi arada yasiyorum
Günüm belli değil ona rağmen bir değişiğim dün gece hiç uyumadım mesela. Yaklaştıkça insan farkına varıyor gerçek olduğununAl benden de o kadar. Dün tarih belli olduğundan beri ben ben değilim sanki. Hamile olduğunun yeni farkına varmış gibiyim. Çok değişik bir ruh hali içindeyim. Sanki bütün duygular birleşip yeni bir duygu oluşturmuş
Ben kisa boylu oldugum icinÜstü biraz kısa ya göbüş açıkta kalır mı acaba
Nasılsın nerdesin cnm hastaneye gittin miBen galiba doguruyorumgecmeyen ara ara vuran sancim var gece 12den beri evde biraz sabredeyim diyorum sabaha ne kaldı surda
Ben uzun sayılırım bir de üst bedenim daha uzun bel kısmım o zaman sana güzel olur güle güle giy beybiBen kisa boylu oldugum icin
Merak ettim nasil oldunSaatte bir canım ama keskin canımı yakıyor bayagi bebek hareketli ama hissediyorum kasılmaları çoğaldı bekleyeceğim sabah 7 gibi giderim artık biliyorum bu doğum sancısı bence yalancı sancı olsa geçerdi epeydir devam ediyor
üstü çok kısa gibi geldi sanki bana ama göbüşle olur mu ki ben de düşünmüştüm deEki Görüntüle 2955306 Bugun Bime gelen esorfman takimini almayi dusunuyorum. Hastaneden gelirken giyerim belki
Midenizi bulandırmayım ama lierac gibi renkte ve kıvamdaKızlar ya Çok afedersiniz ama ben dün fitil takmıştım sabah normaldi akıntım şimdi lavaboya gidince birden bir şey düşüverir gibi oldu içimden. Peçeteye böyle mukus kıvamda Sarımsı bir şey geldi. İlk kez Böyle oldu. Kan Pembelik vs Yok. Bu nişan felan değildir dimi napayım ağrım felan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?