2021 Aralık Anneleri

Bende cok fitil kullandim progestan dusuk olmamasi icin kanamam varken.. fitilin kalintisi akiyordu oyle o olabilir mi acaba

merve aldığımız korsenin fiyatını gördün mü

Kızlar sağlık ocağından vazgeçip kendi doktoruma gittim eşimle hemen baktı çok şükür bebek iyi ama suyum azalmış ve günde 4 litre kesin içiyorum en az 3 tür , nst ,tansiyon ,kan idrar hepsine baktı bunlar normal ama suyum azalmış 1 hafta daha idare eder dedi . Haftaya Çarşamba tekrar gidecem eğer o hafta inşallah su yeter de bir sonraki hafta doğum olur ,bu kadar su icmeme rağmen nasıl azalmış suyu ve 1 hafta idare eder dedi haftaya 37+2 oluyorum ,buarada bebek 2950 olmuş

Birde su niye azalır bilginiz var mı ? Üzülmedim değil daha küçük yani sat a göre , doktorum diyor büyük bebek korkma evet haftasından ileri ama önemli olan sat değil mi ? Yani 1 hafta da ya suyum birden azalır ise . Acaba ben oturarak çalışıyorum diye mi suyum azaldı filan anlamadım acaba idrara sürekli sıkıştığımda su filan azaldı da ben mi anlamadım aklımda saçma sapan sorular ve kan akışına hep bakıyor doktorum bebeğe giden kan da iyi ama işte azalmış suyu

Canim bebek hareketlerine dikkat et.
Arkadasimin 29. Haftada suyu azalmaya basladi. 38. Haftaya kadar takip edildi ve sikinti yasamadi.. havuc suyu ic

Nedeni bilinemiyor malesef sen havuc suyunu ic suyunu da ic duzelir Allahin izniyle

Nedeni bilinemiyor malesef sen havuc suyunu ic suyunu da ic duzelir Allahin izniyle
İnşallah canım inşallah havuc aldım bir sürü eve gelişi onları sıkıp icicem inşallah 38 e dek suyu yeterli olsun zaten daha fazlasında gözüm yok acaba bu yüzden mi hareketleri yavaşladı netten şimdi bakınca bir sürü neden yaziyor

İyi maşallah o zman sen yine hareketlerini takip etmeye devam et, etmedği anda hemen dr a beklemeden artık. Şekerin yoksa havuç suyu ve armut suyu iç baya fayda gördm bnmde azdı. Haftamız aynı değilmiş o yüzden sorumu geri aldım

Arastirma kafani bulandirma bence.
Bu haftalaarda azalmasi normal bence. Son haftalardayiz

Boyuna hiç bukez ne aklıma geldi ne bişey stres oldum gerçekten kg olarak 2950 dedi ortalama 3 dedi net cikmiyo diye . Boyunu inan aklıma gelmedi suyu azalmaya baslamis deyince. Nst de sancı filan yok ,kan akışı filanda iyi kan idrar tahlillerimde güzel çıktı . Şimdi izinliyim eve geldim uzandım ama haftaya 37+0 a dek calisacam acaba iş yerinde strese girdim de mi azaldı daha kurdukca kuracam boyu en son 47 cm idi geçen hafta . Sağ sağlım su haftaları atlatip kavusalim hepimiz inşallah

Calisamaz raporunu al istersen

Arastirma kafani bulandirma bence.
Bu haftalaarda azalmasi normal bence. Son haftalardayiz
Kesinlikle öyle birde benim doktorum hiç net görüntü bebekte alamiyo bugün dedi ki suyu azaldığı için ama benim hiç alamıyodu ki zaten görüntü acaba suyu azdı da bana mı demiyodu herşey aklıma geliyo simdi ben zaten stresli obsesif bireyim 1 hafta daha geçene dek kendimi iyice kötü etmem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…