- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Hadi hayırlı olsuun ben de kendimi 2 Aralık için ayarlıyorum o zaman2.12.2021 10:30 da doğum tarihimiz inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına Insallah canim2.12.2021 10:30 da doğum tarihimiz inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına Insallah canim
SaolunHadi hayırlı olsuun ben de kendimi 2 Aralık için ayarlıyorum o zaman
Hayrlı olsunn sağlıcakla inşallah2.12.2021 10:30 da doğum tarihimiz inşallah
Bende cok fitil kullandim progestan dusuk olmamasi icin kanamam varken.. fitilin kalintisi akiyordu oyle o olabilir mi acabaKızlar ya Çok afedersiniz ama ben dün fitil takmıştım sabah normaldi akıntım şimdi lavaboya gidince birden bir şey düşüverir gibi oldu içimden. Peçeteye böyle mukus kıvamda Sarımsı bir şey geldi. İlk kez Böyle oldu. Kan Pembelik vs Yok. Bu nişan felan değildir dimi napayım ağrım felan da yok
Ayni gun doguracagiz2.12.2021 10:30 da doğum tarihimiz inşallah
Şimdi baktım
Soda da içtim maden suyu yok hareket etmediBişeyler yediysen bide soda içmeyi dene. Benimki soda içince depar atıyor onun dışında çok sakin mesela
Canim bebek hareketlerine dikkat et.Kızlar sağlık ocağından vazgeçip kendi doktoruma gittim eşimle hemen baktı çok şükür bebek iyi ama suyum azalmışve günde 4 litre kesin içiyorum en az 3 tür , nst ,tansiyon ,kan idrar hepsine baktı bunlar normal ama suyum azalmış 1 hafta daha idare eder dedi . Haftaya Çarşamba tekrar gidecem eğer o hafta inşallah su yeter de bir sonraki hafta doğum olur ,bu kadar su icmeme rağmen nasıl azalmış suyu ve 1 hafta idare eder dedi haftaya 37+2 oluyorum ,buarada bebek 2950 olmuş
Nedeni bilinemiyor malesef sen havuc suyunu ic suyunu da ic duzelir Allahin izniyleBirde su niye azalır bilginiz var mı ? Üzülmedim değil daha küçük yani sat a göre , doktorum diyor büyük bebek korkma evet haftasından ileri ama önemli olan sat değil mi ? Yani 1 hafta da ya suyum birden azalır ise . Acaba ben oturarak çalışıyorum diye mi suyum azaldı filan anlamadım acaba idrara sürekli sıkıştığımda su filan azaldı da ben mi anlamadım aklımda saçma sapan sorular
İnşallah canım inşallah havuc aldım bir sürü eve gelişi onları sıkıp icicem inşallah 38 e dek suyu yeterli olsun zaten daha fazlasında gözüm yokNedeni bilinemiyor malesef sen havuc suyunu ic suyunu da ic duzelir Allahin izniyle
İyi maşallah o zman sen yine hareketlerini takip etmeye devam et, etmedği anda hemen dr a beklemeden artık. Şekerin yoksa havuç suyu ve armut suyu iç baya fayda gördm bnmde azdı. Haftamız aynı değilmişKızlar sağlık ocağından vazgeçip kendi doktoruma gittim eşimle hemen baktı çok şükür bebek iyi ama suyum azalmışve günde 4 litre kesin içiyorum en az 3 tür , nst ,tansiyon ,kan idrar hepsine baktı bunlar normal ama suyum azalmış 1 hafta daha idare eder dedi . Haftaya Çarşamba tekrar gidecem eğer o hafta inşallah su yeter de bir sonraki hafta doğum olur ,bu kadar su icmeme rağmen nasıl azalmış suyu ve 1 hafta idare eder dedi haftaya 37+2 oluyorum ,buarada bebek 2950 olmuş
Arastirma kafani bulandirma bence.İnşallah canım inşallah havuc aldım bir sürü eve gelişi onları sıkıp icicem inşallah 38 e dek suyu yeterli olsun zaten daha fazlasında gözüm yokacaba bu yüzden mi hareketleri yavaşladı netten şimdi bakınca bir sürü neden yaziyor
Boyuna hiç bukez ne aklıma geldi ne bişey stres oldumİyi maşallah o zman sen yine hareketlerini takip etmeye devam et, etmedği anda hemen dr a beklemeden artık. Şekerin yoksa havuç suyu ve armut suyu iç baya fayda gördm bnmde azdı. Birde boyumdan bahsetti mi. Bende dün baktrdım kilosu aynı ama boyu 47 cm çıktısanrm 2 cm kısa
Calisamaz raporunu al istersenBoyuna hiç bukez ne aklıma geldi ne bişey stres oldumgerçekten kg olarak 2950 dedi ortalama 3 dedi net cikmiyo diye . Boyunu inan aklıma gelmedi suyu azalmaya baslamis deyince. Nst de sancı filan yok ,kan akışı filanda iyi kan idrar tahlillerimde güzel çıktı . Şimdi izinliyim eve geldim uzandım ama haftaya 37+0 a dek calisacam acaba iş yerinde strese girdim de mi azaldı daha kurdukca kuracam boyu en son 47 cm idi geçen hafta . Sağ sağlım su haftaları atlatip kavusalim hepimiz inşallah
Kesinlikle öyle birde benim doktorum hiç net görüntü bebekte alamiyo bugün dedi ki suyu azaldığı için ama benim hiç alamıyodu ki zaten görüntü acaba suyu azdı da bana mı demiyoduArastirma kafani bulandirma bence.
Bu haftalaarda azalmasi normal bence. Son haftalardayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?