A evet hatırladım maviss90 di galibaAhahaha yok yok plasenta previası vardı bugün ya da yarın doğuracaktı
Söyledim ama bakalım o an o da akıl eder miBi an düşündüm de senio an aklıma gelirse alsın videoya ilerde gülersin
Kontrol ne zmn senin
Ahahaha yok yok plasenta previası vardı bugün ya da yarın doğuracaktı
Ah evett ne yaptı acaba her şey yolundadır inşallahA evet hatırladım maviss90 di galiba
Bugün dedim bu ara gelse olur mu olmaz diyo dr kalsın az daha konuş gelmek istemesin diyeSöyledim ama bakalım o an o da akıl eder miÇarşamba günü kontrol o zamana kadar doğurmazsan görüşürüz dedi
Benim kocama da iyiki söyledim sabahtan beri doktoru ara Allah ara çıldırttı beni o yüzden gülüyorum artık bu arada bir daha geldi o jel gibi şey aynı fazlalikta hayırlısıBöyle diyorum da ben de kendime hiç güvenmiyorum evden çıkma anımı biri videoya alsa keşke skeç gibi olur kesin zavallı kocam
Canim esin niye anneni istemiyor sezaryenden hemen sonra bebekle ilgilenemezsinEvde dogurcam dememin sebebi özelde doğum maddi olarak zorluyor bizi bende devlette doğum yapayim diyorum devlette de kadın refakatçi istiyorlar.Annem dışında çağıracak kimse yok annem başka şehirde erken gelme imkanı yok ben dicem şu tarihte doğum o da 1 gün önce gelecek.Annem gelirim diyor Ama eşim istemiyor annemi eşim özelde yapalım ben kalırım kızda kalır çıkınca arayalım gelsin diyor.Ne yapacağımı şaşırdım doğum için borca girmek istemiyorum.Devlette refakatçi sartmi kendim idare edemez miyim sezeryan olacak bu arada
Valla cok sevdigim bi komsum hatta ben manevi annem diyorum kendine cunku bana cok destek oldu yasadigim yerde.o osmaniyeye tasindi esim gidelim dogumdan once diyor gidersem osmaniyede dogurma ihtimalim varBak bence topikçe Osmaniye ye gelin burda yapalım dağumuhem belki toplu doğum indirimide alırız
Annemin telefonu hiç susmaz surekli en ince ayrıntısına kadar herseyi anlatır.Birseyi yaparmısin demeden yapmaz ben uyurken bebeğin fotolarını çekip birileriyle paylaşabilir.Uzaktan akrabalarına bile benim yanıma geldiğini söyler ve asla kapımı açmayan insanlar evime gelir bana sormadan kabul eder.Daha sayayimmi?Canim esin niye anneni istemiyor sezaryenden hemen sonra bebekle ilgilenemezsin
2 Aralık iyi ya öncesini ben de istemiyorum doğurmadan önce yemek için gitmek istediğim bikaç yer varBugün dedim bu ara gelse olur mu olmaz diyo dr kalsın az daha konuş gelmek istemesin diye
O zmn 2 aralıktan önce olabilir bozma ama 2 olsun
Bana doktor geçen gün söyledi ama akıntı olabilir bu aralar diye seninki de o benceBenim kocama da iyiki söyledim sabahtan beri doktoru ara Allah ara çıldırttı beni o yüzden gülüyorum artık bu arada bir daha geldi o jel gibi şey aynı fazlalikta hayırlısı
Hahaaa aynıyız bende diyorum hergün bişi yiyim sonra yiyemicem2 Aralık iyi ya öncesini ben de istemiyorum doğurmadan önce yemek için gitmek istediğim bikaç yer var
Anladim canim insallah bi caresi bulunur bebisle saglikla evinize gelirsiniz.Annemin telefonu hiç susmaz surekli en ince ayrıntısına kadar herseyi anlatır.Birseyi yaparmısin demeden yapmaz ben uyurken bebeğin fotolarını çekip birileriyle paylaşabilir.Uzaktan akrabalarına bile benim yanıma geldiğini söyler ve asla kapımı açmayan insanlar evime gelir bana sormadan kabul eder.Daha sayayimmi?
Hahaaa aynıyız bende diyorum hergün bişi yiyim sonra yiyemicem
Cnm ben ilk oğlumu 36+5 de doğurdum . 36+1 de gittiğimde hic sorun yoktu tahlil.sonucu icin gitmiştim dedi gel bi bebise bakalim doktor ve suyu bitmisti. Ben cok gezdim o ara ondan diye düşündüm ama doktor alakasi yok olağan birsey demişti kendinde hiç suç arama. 1 haftada da biraz kg alir kasar, muz , ceviz filan yr.Pazartesi+salı calisacam , Çarşamba gidip rapor kağıdını alacam doktorumdan hemde muayane olacam . Belki çok oturdum ondan oldu insan kimseye de bişey diyemiyo eşime de diyemiyorum ki belki hep oturmaktan azaldı filan dakka da bir wc ye gittim geldim iş yerinde ara ara altımı bile islattigimi hissettim idrar diye düşünüp belki de suyu ve aktı filan
O zaman beklemeye devamBana doktor geçen gün söyledi ama akıntı olabilir bu aralar diye seninki de o benceHatta sızıntı şeklinde amniyon sıvısı da gelirmiş
anladım canım benim ilk gebeliğim olduğu için çok korktum bi de sanırım üşütmüşüm çok sancım vardı yaşadığım yerde de kimsem yok tüm gün evde kıvrandım durdum. Allah razı olsun cevabın içinYani yoksa nasıl anlaşılcak nişan olması leke şeklinde oluyor
Amin inşallah canım Allah razı olsunCnm ben ilk oğlumu 36+5 de doğurdum . 36+1 de gittiğimde hic sorun yoktu tahlil.sonucu icin gitmiştim dedi gel bi bebise bakalim doktor ve suyu bitmisti. Ben cok gezdim o ara ondan diye düşündüm ama doktor alakasi yok olağan birsey demişti kendinde hiç suç arama. 1 haftada da biraz kg alir kasar, muz , ceviz filan yr.
Bende Ankara şehir hastanesinde doğum yapacağım aynen de öyle yapıyorlarmış hatta gebelik okuluna gidince eşin refakatçi kalabiliyor bende yazdırdım eşimin adınımerhaba, devlette ilk doğumu yapmış biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim; hiçbir ebe hemşire ihtiyaç anında yardımdan kaçmıyor, ellerinden gelen herşeyi yapıyor. aynı senin gibiyim bir arkadaşım refakatçim oldu tabi o da bekar birisağolsun o kadar yardımcı olduki gece nöbetçi olan hemşireler ebeler her çağrışımızda geldiler uyandıramadık emziremedik her seferinde geldiler. tabi yer ankara şehir hastanesiydi. arkadaşım kuzenlerinin medicanada ve koruda yanında kaldığını en iyi ortamın benimki olduğunu söyledi. eğer küçük bir devlet hastanesi değilse yani yatan hasta katında çok sayıda kişi varsa hiç korkma. ama eşinizin annenize istememesine söyleyecek bi şey bulamadım
Ben elendim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?