2021 Aralık Anneleri

Söyledim ama bakalım o an o da akıl eder mi Çarşamba günü kontrol o zamana kadar doğurmazsan görüşürüz dedi
Bugün dedim bu ara gelse olur mu olmaz diyo dr kalsın az daha konuş gelmek istemesin diye
O zmn 2 aralıktan önce olabilir bozma ama 2 olsun

Böyle diyorum da ben de kendime hiç güvenmiyorum evden çıkma anımı biri videoya alsa keşke skeç gibi olur kesin zavallı kocam
Benim kocama da iyiki söyledim sabahtan beri doktoru ara Allah ara çıldırttı beni o yüzden gülüyorum artık bu arada bir daha geldi o jel gibi şey aynı fazlalikta hayırlısı

Canim esin niye anneni istemiyor sezaryenden hemen sonra bebekle ilgilenemezsin

Bak bence topikçe Osmaniye ye gelin burda yapalım dağumu hem belki toplu doğum indirimide alırız
Valla cok sevdigim bi komsum hatta ben manevi annem diyorum kendine cunku bana cok destek oldu yasadigim yerde.o osmaniyeye tasindi esim gidelim dogumdan once diyor gidersem osmaniyede dogurma ihtimalim var ama gidemem hicbiyere kendimi tasiyamiyorum artik

Canim esin niye anneni istemiyor sezaryenden hemen sonra bebekle ilgilenemezsin
Annemin telefonu hiç susmaz surekli en ince ayrıntısına kadar herseyi anlatır.Birseyi yaparmısin demeden yapmaz ben uyurken bebeğin fotolarını çekip birileriyle paylaşabilir.Uzaktan akrabalarına bile benim yanıma geldiğini söyler ve asla kapımı açmayan insanlar evime gelir bana sormadan kabul eder.Daha sayayimmi?

Benim kocama da iyiki söyledim sabahtan beri doktoru ara Allah ara çıldırttı beni o yüzden gülüyorum artık bu arada bir daha geldi o jel gibi şey aynı fazlalikta hayırlısı
Bana doktor geçen gün söyledi ama akıntı olabilir bu aralar diye seninki de o bence Hatta sızıntı şeklinde amniyon sıvısı da gelirmiş

Anladim canim insallah bi caresi bulunur bebisle saglikla evinize gelirsiniz.

Cnm ben ilk oğlumu 36+5 de doğurdum . 36+1 de gittiğimde hic sorun yoktu tahlil.sonucu icin gitmiştim dedi gel bi bebise bakalim doktor ve suyu bitmisti. Ben cok gezdim o ara ondan diye düşündüm ama doktor alakasi yok olağan birsey demişti kendinde hiç suç arama. 1 haftada da biraz kg alir kasar, muz , ceviz filan yr.

Yani yoksa nasıl anlaşılcak nişan olması leke şeklinde oluyor
anladım canım benim ilk gebeliğim olduğu için çok korktum bi de sanırım üşütmüşüm çok sancım vardı yaşadığım yerde de kimsem yok tüm gün evde kıvrandım durdum. Allah razı olsun cevabın için

Amin inşallah canım Allah razı olsun rabbim tüm evlatları annelere ,anneleri de evlatlarına bağışlasın çok duygusalim bu akşam gerçekten içtenlikle dua ediyorum tüm güzel annelere , Allah hiçbirimiz annesiz ve evlatsiz bırakmasın çünkü bize verilen iki melek hem annelerimiz hem evlatlarimiz , zor sıkıntılı bir anda yine Hızır oldu annem o yüzden bu kadar duacı ve duyguluyum .

Bende Ankara şehir hastanesinde doğum yapacağım aynen de öyle yapıyorlarmış hatta gebelik okuluna gidince eşin refakatçi kalabiliyor bende yazdırdım eşimin adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…