2021 Aralık Anneleri

Ay bu ben iki üç gündür sürekli kasılmalar oluyor kanım sertleşiyor, sancı vuruyor. Eşime söyleyince sezaryen gününe kadar sen bu çocuğu doğurursun sana güveniyorum diyor
Ben bu sabah oyle bir ruya gordum ki resmen saat tuttum 1saat sonra dogurcam mi acaba diye

Olsun sana getir götür yapar destek olur ya gelsin Yine de tek başına hastanede zor olur gerçi hemşirelerde ilgilenir ama
Eşin erteleyemez mi

merhaba, devlette ilk doğumu yapmış biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim; hiçbir ebe hemşire ihtiyaç anında yardımdan kaçmıyor, ellerinden gelen herşeyi yapıyor. aynı senin gibiyim bir arkadaşım refakatçim oldu tabi o da bekar biri sağolsun o kadar yardımcı olduki gece nöbetçi olan hemşireler ebeler her çağrışımızda geldiler uyandıramadık emziremedik her seferinde geldiler. tabi yer ankara şehir hastanesiydi. arkadaşım kuzenlerinin medicanada ve koruda yanında kaldığını en iyi ortamın benimki olduğunu söyledi. eğer küçük bir devlet hastanesi değilse yani yatan hasta katında çok sayıda kişi varsa hiç korkma. ama eşinizin annenize istememesine söyleyecek bi şey bulamadım

Yok canım, benim eşimin tamamen kendi cesaretsizliğinden, çocuğa bakamayacağını beceremeyeceğini düşünüyor. Ablam gelecek inşallah, o gelemezse b planı olarak kaynanam gelecek Kendi annemle aram iyi değil o yüzden onun gelmesini istemiyorum. Büyük kızımda annem gelmişti, vurup kafayı yatmıştı, gelsede bir faydası yok yani. Gördüğün gibi oluyor malesef böyle şeyler

Eşim istememek te haklı zorda kalmasam bende istemem her anne bir olmuyor mslesef söylediğinizi aklımda bulundurcam cvp için tsk ederim

Kızlar bu nişan dedikleri şey internette araştırdığım kadarıyla şeffaf da olabiliyormuş.. Bende şeffaf jöle kıvamında sümüksü şey geldi ve kasıklarımda inanılmaz baskı varrr doktoru aradım ama açmadı biraz panikledim yardımcı olun doğum başlamamıstir değil mi ilk gebelik tecrübesizlikkk

Nişan bi kaç hafta önce de gelebilirmiş. Önemli olan su ve düzenli sancı gelmesi. Sancılarına odaklan.

Hemen nişanla doğum başlamaz sakin ol
Bir de nişan şeffaf olmaz bildiğim kadarıyla.
Doğum başlıyor olsa daha kasılmalar artacak açıklık olacak su gelecek derken uzun bir zaman var hem acele peniğe gerek yok hem de seninkisi öyle bir şey değil bence

Ya kızlar ben bu mide yanmasından acayip bıktım ama yaaa. Su içsem yanıyor. Perişanım. Artık şurup içmekten helak oldum. Konyak gibi şişeyi yanımda gezdiriyorum
Bende ayni durumdayim daha fazla dayanamayip ikindi vakti kendimi kusturdum cok afedersin sanki agzimdan burnumdan asit cikti sirf bu durumdan kurtulmak icin okadar harekete ragmen bebek gelmiyor.gaviscon fayda etmiyor bende artik

Bence de size katılıyorum ama insanın başına gelince bilinmezlik de var ya neyse panik hali geçti birazcik

Böyle diyorum da ben de kendime hiç güvenmiyorum evden çıkma anımı biri videoya alsa keşke skeç gibi olur kesin zavallı kocam
Bi an düşündüm de seni o an aklıma gelirse alsın videoya ilerde gülersin
Kontrol ne zmn senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…